Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

В "СТАНДАРТ" хвалят бракониерите по Струма
Модератор: bobopeli
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: В "СТАНДАРТ" хвалят бракониерите по Струма
.............................................................................@##*@*#
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
Педераси.......бездомни. 

Не е важно колко си живял.А как си живял.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
"Дано този богат улов продължи и през новата година"
Ще продължи ама друг път.
И аз ма....та и другите роднини на вестника на журналиста и прочее.....
Ще продължи ама друг път.
И аз ма....та и другите роднини на вестника на журналиста и прочее.....
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Мани затъваме яко вече ..
Ако има риба и на бастун че се фане.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дали ще доживеем да живеем в нормална страна с нормални хора ???
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
-
- научил се да хвърля
С такива "хора" , и с тези "работещи" институции не ни чака нищо добро !! А и децата им не ми се вярва да са по различни . Та аз не виждам нещо хубаво за тази страна(не само за риболова) , освен да се случи някое чудо. А дано , ама надали !!!!С.Върбанов написа:Дали ще доживеем да живеем в нормална страна с нормални хора ???

Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.
-
- ще става разбирач
Еееее нема такъв народ---прост и завиждаш. Еееее не е лесно да си гладен.

И в най-гладните години, когато е имало държава ,такова беззаконие не се е допускало! При липсата и всичко зависи от нас!
Може би,но на дали?!С.Върбанов написа:Дали ще доживеем да живеем в нормална страна с нормални хора ???
- daniel defoe
- разбира нещата
BogdanSim написа:С такива "хора" , и с тези "работещи" институции не ни чака нищо добро !! А и децата им не ми се вярва да са по различни . Та аз не виждам нещо хубаво за тази страна(не само за риболова) , освен да се случи някое чудо. А дано , ама надали !!!!С.Върбанов написа:Дали ще доживеем да живеем в нормална страна с нормални хора ???.
Най-големият проблем на България е лошият човешки материал в страната - това заявил столичният кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с български емигранти в Чикаго

Тоя Стандарт не беше ли на ей богу, бай Ви Ганя?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Колеги,
под статията си има място за псуване. Та предлага копи и пейст да видят тъпите журналиси като този/забравих му името/, че не сме толкова заспали - колкото ни мислят.
под статията си има място за псуване. Та предлага копи и пейст да видят тъпите журналиси като този/забравих му името/, че не сме толкова заспали - колкото ни мислят.
- martinisd
- новобранец
Нов съм във форума, новобранец рибар съм...
попаднах тези дни на едни видео клипове, заснети преди година може би... може някои от вас и да са ги виждали, но аз, повярвайте не мойах да остана равнодушен след това което видях...
Думи нямам да ви опиша колко ме е срам, че волю-неволю съм съгражданин с тези... нещастни комплексирани жалки червеи... Баш майстора дори мисля, че се казва Стоян Стоянов, от негово име е пуснато видеото в Ютуб-а.
Ето и самото видео:
има и втора част, в която , видиш ли рибата вече я няма - изпокрила се...
Хора, трябва да се направи нещо по-въпроса, не може повече така...
Както казах - срам ме да казвам, че и аз съм българин...
попаднах тези дни на едни видео клипове, заснети преди година може би... може някои от вас и да са ги виждали, но аз, повярвайте не мойах да остана равнодушен след това което видях...

Думи нямам да ви опиша колко ме е срам, че волю-неволю съм съгражданин с тези... нещастни комплексирани жалки червеи... Баш майстора дори мисля, че се казва Стоян Стоянов, от негово име е пуснато видеото в Ютуб-а.
Ето и самото видео:

има и втора част, в която , видиш ли рибата вече я няма - изпокрила се...
Хора, трябва да се направи нещо по-въпроса, не може повече така...
Както казах - срам ме да казвам, че и аз съм българин...
Кучета не са ме хапали, само хора..!
- Vid
- кандидат преподавател
Бах колко им е весело, ще има безплатна манджа, че може би и някой лев отгоре, ако се спазарят правилно...
Знаеш ли какво значи гражданско общество? Това са граждани "портещи" други такива, които са в нарушение на закона. Но, за да се получи това е нужно да има и работещи институции.... В случая клиповете и ако си ги видял наяве и имаш желание да го потвърдиш, ако се наложи пред съд, е напълно достатъчно тези хора да забравят риболова доде са живи..
Ама, не и в БГ. Тук работи схемата- голяма група и бой по канчетата доде мърдат...
Това щот бяхме и си останахме неандерталци, само дето преди време милицията и ДС се грижиха за нас, а сега ги няма.....
Знаеш ли какво значи гражданско общество? Това са граждани "портещи" други такива, които са в нарушение на закона. Но, за да се получи това е нужно да има и работещи институции.... В случая клиповете и ако си ги видял наяве и имаш желание да го потвърдиш, ако се наложи пред съд, е напълно достатъчно тези хора да забравят риболова доде са живи..

Това щот бяхме и си останахме неандерталци, само дето преди време милицията и ДС се грижиха за нас, а сега ги няма.....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека