Кадем!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Винаги преди излет подготовката е сериозна, а вече друг е въпросът колко и каква риба ще се хване.Може да не ловя много, но винаги хващам за сефте 1 рибка.Както казва Ивко, подготовката започва предишния ден- превръзване на въдици, стръв, захранка и задължително проверявам лодката.Ако ще ловя шаран накисвам към 5 кг. стара царевица във вода 2 дни преди да потегля на излет.Общо взето не е кой знае какво, мисля че всеки риболовец прави така.И с нетърпение очаквам утрешния ден и будилника в 4:00 сутринта :mrgreen: Направо комшиите ми ме смятат вече за побъркан :smt017 И най-обичам когато се върна от излет с някой по-едър единичен екземпляр и съм център на внимание в махалата :D
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

Аз нямам нищо спецялно само да не казват наслука като тръгвам чото откачам

Иначе агента с който ходим най често за риба е направо луда работа
Той никога не зарежда бензин в колата като ходим да не му се умиришели ръцете
Гогато сме с лодката почти не пуши и през 10мин. си мие ръцете във водата
щото като барал стръвта и рибата усещала

и куп щуротии не е за разправяне

забелязал съм само че някое от децата му когато е с нас вного ни върви
та май те са къдемчетата ,Ама са си отговорност голяма покрай тея водоеми и за това по-рядко ги взимаме и то само когато ще ловим от брега
я чувствась себя очен хорошо
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Ако жената се намръщи че отивам за риба почти сигурно е слабо (тя е със светли очи и урочасва сигурно).А ако я взема с мен е супер варви яко , но последно време не идва заради децата и няма голяма слука.На водоема винаги се пие кафе и се "наторява" и май действа.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

За къдем не знам , но има един тапънар като разбере че ще ходя на риби или като ме види или ми каже нещо преди риболов , колкото и да съм подготвен всичко рухва и риба йок.

Къдема с препикаването работи :!:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Аз пък бутвах жената по чочката ими беше добре,но веднъж много бързах и пропуснах ритуала и направих страхотен роболов.От тогава не барам ни вечер ни сутрин,но напоследък много капота и ще взема пак да бутна някой път преди срещата!!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Аз си имам едно ножче кадемлийче,винаги седи в джоба на елека,а елека и сега в гардероба е зареден с нож,кукоизваждач,пинсети, кърпичка....
А съм забелязал че когато ловя с фидера винаги когато запаля цигара и кълве...лошото е че държа цигарата с тази ръка с която трябва да засичам. :? и така доста пропуски съм записал...
И с колегата за това си имаме една приказка:Дай да запалиме по цигара да видиме какво ще стане.... :)
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Аз имам "невероятен" кадем, но той е и нож с 2 остриета ... :lol: Когато съм покрай някой водоем и още с ръзпъването ми се досере , знам ... или капо или нещо ГОЛЯМО :lol: за сега съм с 2-3 капота , но от другата страна имам 7-8 неверотни излета , това е от мен :lol:

П.С. това е съвсем сериозно , ако някой даже иска мога да го науча на това онова , тактики,подходяща стойка,избор на храстче и т.н. :lol: :lol: :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Бях ви писал,какъв е най-силния кадем,дето няма нужда да се повтаря преди всеки риболов - ставаше въпрос за невървене на Сестрата май с определена пръчка в риболова.Повтарям :
Организирате коя да е от пръчките ви да бъде прекрачена от чужда булка без бельо /гащи/под полата - може освен в домашна,и в служебна обстановка да стане-това няма значение.И край-каръка свършва во веки веков!
tenerife22
новобранец
новобранец

Мнение от tenerife22 »

Последния път такъв кадем взех от жената в събота, че в понеделник тя започна да пита няма ли скоро пак да ходя за риба :wink:
Само чекам събота да дойде!...
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

От миналата година си имам една поличба :НЕДЕЛЧО тръгне ли за риба ,АЗ СЕ ВРЪЩАМ В КЪЩИ :!: :!: :!: Всеки ще попита -ЗАЩО :idea: :shock: ...........ами като нищо не е останало :twisted: :lol: :lol: :lol:
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

Поборников написа:Мината година го казах и пак ще го повторя конец от червени прашки вързан на втория водач на пръчката,и важнто е да не са прани 3 луни в краен случай АМАРЕНА ни е кадема.
ей ги на Амарена ма са прани
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

еййййййййй тази допара много настрахнала бре :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
няма как да не хванеш нещо с тоя кадем :lol: :lol: :lol: :lol:

тва с препикаването и при мен проработва :!: :idea: :D
Публикувай отговор