Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кадем!!!
Модератор: dantho.mihov
Винаги преди излет подготовката е сериозна, а вече друг е въпросът колко и каква риба ще се хване.Може да не ловя много, но винаги хващам за сефте 1 рибка.Както казва Ивко, подготовката започва предишния ден- превръзване на въдици, стръв, захранка и задължително проверявам лодката.Ако ще ловя шаран накисвам към 5 кг. стара царевица във вода 2 дни преди да потегля на излет.Общо взето не е кой знае какво, мисля че всеки риболовец прави така.И с нетърпение очаквам утрешния ден и будилника в 4:00 сутринта
Направо комшиите ми ме смятат вече за побъркан
И най-обичам когато се върна от излет с някой по-едър единичен екземпляр и съм център на внимание в махалата 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
- петър власев
- разбира нещата
Аз нямам нищо спецялно само да не казват наслука като тръгвам чото откачам
Иначе агента с който ходим най често за риба е направо луда работа
Той никога не зарежда бензин в колата като ходим да не му се умиришели ръцете
Гогато сме с лодката почти не пуши и през 10мин. си мие ръцете във водата
щото като барал стръвта и рибата усещала
и куп щуротии не е за разправяне
забелязал съм само че някое от децата му когато е с нас вного ни върви
та май те са къдемчетата ,Ама са си отговорност голяма покрай тея водоеми и за това по-рядко ги взимаме и то само когато ще ловим от брега
Иначе агента с който ходим най често за риба е направо луда работа
Той никога не зарежда бензин в колата като ходим да не му се умиришели ръцете
Гогато сме с лодката почти не пуши и през 10мин. си мие ръцете във водата
щото като барал стръвта и рибата усещала
и куп щуротии не е за разправяне
забелязал съм само че някое от децата му когато е с нас вного ни върви
та май те са къдемчетата ,Ама са си отговорност голяма покрай тея водоеми и за това по-рядко ги взимаме и то само когато ще ловим от брега
я чувствась себя очен хорошо
- CERRUTI
- сериозен играч
Аз си имам едно ножче кадемлийче,винаги седи в джоба на елека,а елека и сега в гардероба е зареден с нож,кукоизваждач,пинсети, кърпичка....
А съм забелязал че когато ловя с фидера винаги когато запаля цигара и кълве...лошото е че държа цигарата с тази ръка с която трябва да засичам.
и така доста пропуски съм записал...
И с колегата за това си имаме една приказка:Дай да запалиме по цигара да видиме какво ще стане....
А съм забелязал че когато ловя с фидера винаги когато запаля цигара и кълве...лошото е че държа цигарата с тази ръка с която трябва да засичам.

И с колегата за това си имаме една приказка:Дай да запалиме по цигара да видиме какво ще стане....

- Николай Неделков
- учете се от него
Аз имам "невероятен" кадем, но той е и нож с 2 остриета ...
Когато съм покрай някой водоем и още с ръзпъването ми се досере , знам ... или капо или нещо ГОЛЯМО
за сега съм с 2-3 капота , но от другата страна имам 7-8 неверотни излета , това е от мен 
П.С. това е съвсем сериозно , ако някой даже иска мога да го науча на това онова , тактики,подходяща стойка,избор на храстче и т.н.

П.С. това е съвсем сериозно , ако някой даже иска мога да го науча на това онова , тактики,подходяща стойка,избор на храстче и т.н.

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
Бях ви писал,какъв е най-силния кадем,дето няма нужда да се повтаря преди всеки риболов - ставаше въпрос за невървене на Сестрата май с определена пръчка в риболова.Повтарям :
Организирате коя да е от пръчките ви да бъде прекрачена от чужда булка без бельо /гащи/под полата - може освен в домашна,и в служебна обстановка да стане-това няма значение.И край-каръка свършва во веки веков!
Организирате коя да е от пръчките ви да бъде прекрачена от чужда булка без бельо /гащи/под полата - може освен в домашна,и в служебна обстановка да стане-това няма значение.И край-каръка свършва во веки веков!
-
- новобранец
-
- сериозен играч
- Обратна връзка: