Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

някой че пуска ли дакименти зъ срвайвъра
Модератор: dantho.mihov
- петър власев
- разбира нещата
Сапуне брао, брао
аз сега си пиша аутобиографията и аз пращам
Незнам дали сте гледали по дисъвари имаше едно предаване нещо като риболовна игра
Двама души в една пустош ама с много реки и притоци към тях
Даваха им да теглят в кой участък ще ловят и квот си хванат тва ядат
много яко
единият на три пъти изтегли лоши участации и взе да яде корени от некви растения щото нищо не хвана
другия пък на единият участък така му тръгна че е подкара на кеч енд релииз.Ама рибата кат каза ядец един път и умника остана без вечеря
аз сега си пиша аутобиографията и аз пращам
Незнам дали сте гледали по дисъвари имаше едно предаване нещо като риболовна игра
Двама души в една пустош ама с много реки и притоци към тях
Даваха им да теглят в кой участък ще ловят и квот си хванат тва ядат
много яко
единият на три пъти изтегли лоши участации и взе да яде корени от некви растения щото нищо не хвана
другия пък на единият участък така му тръгна че е подкара на кеч енд релииз.Ама рибата кат каза ядец един път и умника остана без вечеря
я чувствась себя очен хорошо
-
- кандидат преподавател
- Диканаров
- кандидат преподавател
Някой пускал ли си е документи за сървайвър?
Сапуне, Митко, сигурен съм, че там ще наддадеш на килограми! При това изобилие на риба, омари, лангусти, октоподи и стриди, покрай теб може и някой друг да заглади косъма! До сега гледахме разни режисирани сървайвъри, където изглежда на участниците им бе поставяна мисия да създават интриги, секс-загадки, да проявяват егоизъм и грубост. Инфантилизъмът и безпомощността при най-малка реална трудност/ с много малко изключения/ ме е карало да преминавам на друг канал. Дано те допуснат! Тогава ще се кефя всяка вечер! Стискам ти палци! А това дето го бях драснал на Неделчо си е съвсем сериозно! Ако не ти е забранено изрично, за кратко време можеш да си произведеш и СЖГФН при онова изобилие на плодове. Дано те допуснат! Дано! Само за това ще се моля! Другото ще е лесно! Ще ги размажеш!

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе само със стискане на палци няма да стане!
Абе само със стискане на палци няма да стане!
ДАйте да измислим нещо и да излъчим един участник от името на целия форум.Да напишем едно отворено писми до медиите и може и да го одобрят за участие ....
Малко НАТИСК така да се каже от наша страна,като видят че е харесан от толкова много колеги няма как да не го вземат.
Може и подписка да направим ,А

ДАйте да измислим нещо и да излъчим един участник от името на целия форум.Да напишем едно отворено писми до медиите и може и да го одобрят за участие ....

Малко НАТИСК така да се каже от наша страна,като видят че е харесан от толкова много колеги няма как да не го вземат.
Може и подписка да направим ,А

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- Диканаров
- кандидат преподавател
Някой пуснал ли си е документи за сървайвър?
Колега Божков, май ще имаме повече от един колега от форума, който ще се пробва на кастингите! Та невиждам как ние ще пуснем подписка за един от тях. Нали ще засегнем останалите! Ще стискам палци на всички ви! И дано поне един от Вас, участващите във форума, да замине да защитава нашата чест! Ако пък изберат повече от един от форума, ще бъде истинско шоу и екшън! Съжалявам, че са сложили праг на възрастта-55г. Надхвърлил съм я с цели 8г. Та немога и теоретично да се пробвам за кастинг. Иначе, по дух, знания, и възможности може да ставам все пак за нещо!