Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
dandi1383
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от dandi1383 »

metoo написа:Избивате ги на скобарите и си траете никои не казва къде лови. Как е рекатс боза ли е по благоев днес?
Реката е перфектна. Всички ловат в реката не видех никой да хвърля назад у ливадата :rolleyes: :D . Риби бол навсякъде само да има кой да ги лови.
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
dechev
новобранец
новобранец

Мнение от dechev »

Eй,да знаете как благородно :evil: ви завиждам!Ловите си риба по Реката,а нас в Големото село не стига,че ни утепа градушката и ни смачка колите,но и рибите не апеха дори и по платените помийници ! :lol:
Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

dandi1383 написа:
metoo написа:Избивате ги на скобарите и си траете никои не казва къде лови. Как е рекатс боза ли е по благоев днес?
Реката е перфектна. Всички ловат в реката не видех никой да хвърля назад у ливадата :rolleyes: :D . Риби бол навсякъде само да има кой да ги лови.
Така е :)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Реката в какво състояние е след тия дъждове?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »

Незнам преди това как е било нивото покрай Благоевград ма днеска си беше високо, сутринта беше мътна после поизбистри.
Изображение
фен клуб-скобар
Аватар
dandi1383
фен клуб-скобар

Мнение от dandi1383 »

Вчера 17.07 нивото при Благоевград е било доста високо спрямо неделя иначе на цвят е добре.
http://vbox7.com/play:e154fd5e77" onclick="window.open(this.href);return false;
Georgi777
новобранец
новобранец

Мнение от Georgi777 »

Аз пък вчера обиколих доста райони. От Бело поле до Железница и вярно, нивото беше качило, но навсякъде беше мътно.
Иначе в понеделник следобед бях последно и лових от три до седем. Отначало две хванати и после нямаше пипане, на троха ловя само.
Днес има вероятност да ги пробвам пак, ако стане ще пиша после.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Някой, ниво цвет?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Нивото днес добро, реката топла за газене. Цвят зеленикав към избистряне.
Реката май е започнала да се заблатява.
На Рилската река днес имаше поне 5 мренаджии, но с твърде малък успех. На вливането забелязах самотен спинигист който май нищо не хвана и си тръгна.
Под пречиставтеланата са се оформили невероятни места и острови , но нещо няма рибари, може би има защо.
kdpav
новобранец
новобранец

Мнение от kdpav »

Скобаро не сака леб ,сака трева .А мренки се ловят доволно, но на жива речна твар!
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Трева обикновено има доволно на стълбичките на Втория бараж. Трябва си и течение и камъни. И много рано сутрин.
Аватар
martinisd
новобранец
новобранец

Мнение от martinisd »

В неделя сутрин, отидох за малко на Бело поле, тъй като никога не бях ходил точно там... А и след като никой не искаше да излезе с мен... :wink: И така само на 6км. откъдето живея, след 10 минути бях на брега.
Та ето я реката:
IMGP9556_Agromah_web.jpg
IMGP9556_Agromah_web.jpg (210.54 KiB) Преглеждано 1192 пъти
IMGP9562_Agromah_web.jpg
IMGP9562_Agromah_web.jpg (184.06 KiB) Преглеждано 1192 пъти
Отдясно на 300м. имаше рибар който имаше две риби вече... Скоро обаче и той си тръгна - бил от 2 часа вече на реката. След него компания ми правеше ето този колега от отсрещния бряг :D
IMGP9585_Agromah_web.jpg
IMGP9585_Agromah_web.jpg (207.85 KiB) Преглеждано 1192 пъти
и този (не знам кво толкос хареса у тоягата ми)
IMGP9606_Agromah_web.jpg
IMGP9606_Agromah_web.jpg (138.6 KiB) Преглеждано 1192 пъти
Пробвах на плувка и бял червей( това имах в хладилника :wink: )... ама нещо рибата не беше много активна, за сметка на жабите ха-ха :lol:
IMGP9595_Agromah_web.jpg
IMGP9595_Agromah_web.jpg (146.88 KiB) Преглеждано 1192 пъти
Към един часа си тръгнах с чисто капо :twisted:
Това беше от този уикенд... Надявам се скоро пак да ида вече с някой по-опитен :D :wink:
Кучета не са ме хапали, само хора..!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

DJONI RINGO написа:Завидях благородно обаче след това се нервирах!!!!!Както и да е!
Е кво да не се нервираш!Лакомници некви.Колко места по реката знаеш дето ти е гарантиран улова на скобари над килограм.Колко години им требва да станат такива.И що за лакомия да ги уцелиш щото това беше истинска сеч рибите активни,да напълниш баката и да ги отвлечеш.Още два три пъти така и после става епизодичен риболов.Да не говориме какво остава след тех на местото свинщина.Ич не ми ги показвайте тея смешници!И после си говориме за пускане пфу!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

chokoboy написа:
DJONI RINGO написа:Завидях благородно обаче след това се нервирах!!!!!Както и да е!
Е кво да не се нервираш!Лакомници некви.Колко места по реката знаеш дето ти е гарантиран улова на скобари над килограм.Колко години им требва да станат такива.И що за лакомия да ги уцелиш щото това беше истинска сеч рибите активни,да напълниш баката и да ги отвлечеш.Още два три пъти така и после става епизодичен риболов.Да не говориме какво остава след тех на местото свинщина.Ич не ми ги показвайте тея смешници!И после си говориме за пускане пфу!
Така е Чоко-кога е така е така!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
mi6a
новобранец
новобранец

Мнение от mi6a »

Много рядко пиша по форумите. По Струма ходех много активно преди 6-7 години и много да кажа, че тази река е опоскана тотално в сравнение с тогава. Преди ловях основно с щека и където и да отидех се хващаха скобари без да си даваш зор, а мрените бяха досада. Да уточня че риби никога не съм взимал от реката, защото консумирам предимно морска риба, а и според мен Струма е мръсна река и не бих ял риба никога от там. Вчера бях за риба там. Не е нормално за такава река да се ловят риби само на един участък с дължина 50 метра, знаете къде( а това място до преди 2 години го знаеха шепа хора, но вече не е така и скоро и там рибите ще свършат и няма да са все така големи). Минах на Монца - 2 човека, на Бело поле рано сутринта имаше 4 рибаря, което за неделя е нищожно. На Бобошево преброих 7-8, между Бобошво и Невестино пак толкова, В парка в невестино имаше най-много и ловяха ситни морунажи, кленчета и мренки, да уточня редки, и ги прибираха. Почти навсякъде говорих с колегите, може и някой да ме е излъгал, но никой не каза да е хванал скобар, само мренки и то по 1-2. Може и скапан ден да е бил, но аз не помня Струма такава постна. За мен рибата по Струма отиде в канализацията под формата на смърдливи кафеникави неща. То не може само да се взима и така се случва когато не се пази. Така се приключи с риболова и по средното течение на река Искър Роман-Кунино-Карлуково. За Струма ме е яд, щото е хубава река с хубави места за риболов, но уви не е случила на хора, както всичко в тази държава. Това е от мен. Поздрави и наслука.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”