Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Филми за риболов:
Модератор: Paublo_Eskobar
- CERRUTI
- сериозен играч
Korda Underwater State of the Art Carpfishing - part 1 / Риболов на шаран

http://zamunda.net/details.php?id=116196
Във филма "Korda Underwater State of the Art Carpfishing - part 1" подробно описват модерни методи за риболов на шаран. Показват как се прикрепя стръвта (царевица), към куката по така наречения метод "косъм". Заснето е под водата как рибите поемат стръвта. Тук ще видите как се улавят шарани с внушителни размери.

http://zamunda.net/details.php?id=116196
Във филма "Korda Underwater State of the Art Carpfishing - part 1" подробно описват модерни методи за риболов на шаран. Показват как се прикрепя стръвта (царевица), към куката по така наречения метод "косъм". Заснето е под водата как рибите поемат стръвта. Тук ще видите как се улавят шарани с внушителни размери.

- CERRUTI
- сериозен играч
Нищо де то не си слънце че да огрееш навсякаде...sapuna1971 написа: @CERRUTI,има всичките седем части,но съм пропуснал да дам линк към тях!
Аз като видя някаде по тракерите филмче с наша тематика,проверявам дали е споделено тук в форума и ако не е пускам линк към него....
Ако пък решиш изтрий линка за 1-ва част и дай линк за 7-те.

-
- и господ не е толокова добър
Marco Polo написа:Понякога първият, който качи торент, слага в торенти и един ".nfo" - инфо-файл, който е много малък и съдържа някои данни за филма. Ако всеки като мен тегли филма БЕЗ този файл, а оригиналън не е включен - ти няма откъде да дръпнеш това файлче и затова не си на 100%. Така поне си мисля аз...snegk написа:Едно въпросче.Вече трети фил го записвам и зе записва до 99,99999процента и неможе да завърши,някой може ли да каже къде е проблема.Иначе записвам с 200-250кб.![]()
Не знам с каква торент-програма си, но пробвай да направиш "проверка" на изтеглените филми, може да се оправят нещата.
С биткомет съм.