Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Питане за влакно
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Питане за влакно
Имам питане за това влакно на ава шима,параметрите са му 0,354мм.издържа 21,100кг.

нещо ме съмнява,като се има на изпредвид,че го има и в 2 различни цени с еднакви параметри.Моля някой ако има отзиви за това влакно да сподели.

нещо ме съмнява,като се има на изпредвид,че го има и в 2 различни цени с еднакви параметри.Моля някой ако има отзиви за това влакно да сподели.
-
- научил се да хвърля
пробвай тогава това
vidrax-fishing.com/catalog/product_info.php?cPath=39_66&products_id=1038
изпитано е и е добро. освен че е по евтино и получаваш една ролка 1000 м. на 0.35 или 1370 м. на 0.31.
аз лично ползвам едно влакно, на ава шима и в интерес на истината съм доволен, но е малък диаметър и е на конкурентна цена. успехи.
vidrax-fishing.com/catalog/product_info.php?cPath=39_66&products_id=1038
изпитано е и е добро. освен че е по евтино и получаваш една ролка 1000 м. на 0.35 или 1370 м. на 0.31.
аз лично ползвам едно влакно, на ава шима и в интерес на истината съм доволен, но е малък диаметър и е на конкурентна цена. успехи.
TRABUCCO
-
- учете се от него
Това "отговаря" горе-долу на 0.40 Colmic "FENDREEL" , за "колмиците" съм сигурен че си отговарят на написаното.....snegk написа:Имам на суфикс,и хамелиона и другия монофил,но искам да пробвам и други.

http://www.colmic-bg.com/?page=lines&cat=7
-
Само,че на колмик за 300м искат два пъти повече пари.IDA написа:Това "отговаря" горе-долу на 0.40 Colmic "FENDREEL" , за "колмиците" съм сигурен че си отговарят на написаното.....snegk написа:Имам на суфикс,и хамелиона и другия монофил,но искам да пробвам и други.![]()
-
- учете се от него
Адаш , има и "по-така" колмици , аз ползвам POWER 0.30 , вече доста години ;( 1000м. ролка 0.40 е 35лв). Сменям го(0.30) през 3-4 сезона , като старото е за "пълнеж" , или за "интрадей" на пружини.... при закачка или къса конците , или троши куките...snegk написа:Само,че на колмик за 300м искат два пъти повече пари.IDA написа:Това "отговаря" горе-долу на 0.40 Colmic "FENDREEL" , за "колмиците" съм сигурен че си отговарят на написаното.....snegk написа:Имам на суфикс,и хамелиона и другия монофил,но искам да пробвам и други.![]()

- Павел Иванов
Съм на повече от 100% сигурен че не еMarco Polo написа:Просто не може да е истина, ако е монофил...

snegk , добре де , ама продължавам да се чудя защо още гледаш основно теста на мъртва тежест който при евтините влакна се разминава понякога в пъти от реалният както и диаметъра де

-
За мене е най важно да държи на възели и естествено да е здраво.За това дали е твърдо или меко,свикнал съм и с двата модела.На суфикса хамелиона е еластично и държи на възел.При закачка съм го напъвал до пращене на пръчката и се скъса не от възела,а от някъде по средата.Искам да го пробвам заради голямата му здравина която му дават,така мога да намаля диаметара и да увелича метража на макарата.А затова,че е евтино,това се дължи не на качеството а затова,че ава шима в момента се опитва да се налага на пазара и затова цените са толкова ниски.Затова и питам,защото съм копувал монофил 30лв за 300м.и неможе да се сравни и с най евтените ментета.Едно е сигорнопоне за тези влакна,че поне не са застояли по складовете,освен ако не се сложат други лепенки.Това не ми се вярва понеже фирмата е нова и иска да печели клиенти.
- krokibg
- учете се от него
Илийка,вносителя за Пловдив на АваШима е Томата и ми е приятел.Аз мога само да ти уредя по-ниски цени от тези на които ти ще си купиш каквото и да е от тази фирма.Но що се отнася до здравината,имаш ли възможност да му направиш няколко вида възли и да провериш сам да ли е здраво или не.От скоро или по-точно от миналата година /мисля/ започнаха да излизат тези продукти и аз също нямам виждане по въпроса,ако искаш обаче да купуваш,просто ми се обади.Аз имам от тази марка,два спининга,които не са лоши,една пръчка за кльонк и взех три перфектни жилетки ,които същевременно са и рибарски елеци.Конците които пробвах още при първия внос,излезнаха големи лайна,но кордата не съм пробвал.Успех.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!