МАРИЦА-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

Мнение от Don4o_62 »

При вас още се намират сомчета'при нас е скрьб,завчера с бат боико вьртяхме цял ден и няколко кефала той изкара само,по предния ден закачил добра щука,задобрява вече
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
vobler4o
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vobler4o »

Има сомчета ,но само малки несъм видял или чул някой да искара нещо по мерно.Преди забраната няколко сомета по 2-3кг и това е.
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

vobler4o написа:Има сомчета ,но само малки несъм видял или чул някой да искара нещо по мерно.Преди забраната няколко сомета по 2-3кг и това е.
Не е така. Я имам един 10 кг. в деня след забраната, Калин също такъв преди месец, Пламен също...
В интерес на истината никога не съм видял уловен сом 2-3кг. по реката??? Или са маломерки до кило или такива от 5+...
Днес отново ги помъчих, ама си врътнах класическо капо. Реката е вдигнала ниво с около 20 см. в района под Д-град и е станала мътилка... Интересно, малките распери бухаха в плиткото..
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
КалинПетров
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КалинПетров »

Има много риби просто трябва да си на правилното място и точното време!Със 10-тина излета за сом през лятото малко е вероятността, имам приятел след забраната до сега има поне 5-6 стабилни удара и една изкарана риба...!Покрай моята работа нямам много време да обикалям за жалост.....!
Изображение
Reel Tuning
anastas95
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от anastas95 »

Колеги , надоло към Димитровград мирна риба дали дава, интересуват ме алаите и карабалъците в частност. Иначе тука на бента на Садово , дава по някоя риба, но много зор, иска яко хранене и фин такъм.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Vid написа:
vobler4o написа:е.
Не е така. Я имам един 10 кг. в деня след забраната, Калин също такъв преди месец, Пламен също...
В интерес на истината никога не съм видял уловен сом 2-3кг. по реката??? Или са маломерки до кило или такива от 5+...
Днес отново ги помъчих, ама си врътнах класическо капо. Реката е вдигнала ниво с около 20 см. в района под Д-град и е станала мътилка... Интересно, малките распери бухаха в плиткото..
Виж ти! Какво може човек без опит. :D
Аватар
Живко Славов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Живко Славов »

Събота и неделя бях по Марица в Симеоновград . Положението беше по-трагично и от миналата седмица нито 1 удар. Водата вярно е мътна, но и в по-лоши условия преди години съм хващал рибоци. Кефалът тотално изчезна, за другите видове риба няма смисъл да говорим.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Искам да проверя лично положението на Марица.Това ще стане най късно до края на септември и ще пиша в темата.
Аватар
forever_2pac
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от forever_2pac »

Сега четох и за другите реки, ситуацията е същата.

Хора какво на правихме с рибата ???
Аватар
carbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от carbolino »

http://grad.bg/cat/%D0%95%D0%BB%D0%B5%D ... 1%86%D0%B0" onclick="window.open(this.href);return false;
Питай тук и ще ти кажат къде е рибата :cry:
http://obiavi.grad.bg/o-789519-%D0%95%D ... 1%86%D0%B0" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Не знам за другите реки,но на Огоста нямам празно.На Хайредин трети на Лехчево втори.Имам подобни резултати на Искъра и Ботуня.Марица е прекрасна,но за съжаление ми е далече.Реката заслужава да измина това растояние.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 28&t=63289" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... &start=615" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=7yCFigPDtbw" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=MOiTtIBeOL8" onclick="window.open(this.href);return false;
Fishh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Fishh »

Недей ! Ще вземе се капотираш 2 пъти подред ти отиде до тука рекламата на вятъра :lol: :lol:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Fishh написа:Недей ! Ще вземе се капотираш 2 пъти подред ти отиде до тука рекламата на вятъра :lol: :lol:
:D :D :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Остави рекламата.Не може да ме убедите,че в Марица няма риба.Щом има хранителна среда за десет килограмови сомове.
gogi.bg
новобранец
новобранец

Мнение от gogi.bg »

Не се впрагайте на писача Bid.Във деня на откриването реката беше доста мътна неподходяща за изкуствени примамки.Даваше на разливите и притоците под Димитроград едра каракуда и щука но само във бистра вода по р.Мартинка.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”