Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Карагьоз 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Карагьоз 2014
Като живееш на 100км. от Варна , защо на аватара ти пише Варна?SANTIMIR написа:![]()
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Колега Сантимир , аз обикновено 400 км минавам за 1 ден за риба! Ами без кола с влакове и автобуси да не е лека работа! та твоите нападки са неоснователни и по детски ..
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
-
- ще става разбирач
bananaman написа:Колега Сантимир , аз обикновено 400 км минавам за 1 ден за риба! Ами без кола с влакове и автобуси да не е лека работа! та твоите нападки са неоснователни и по детски ..
УУУУУф кого съм нападнал сега пък

Аз обичам морето , мога да стоя по цял ден дори и без да метна въдицата ....
пп.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА АКТИВНОСТА НА РИБАТА ПО МОРЕТО нали това е раздела или се бъркам

-
- ще става разбирач
Смених си ареала ...zhikata написа:Като живееш на 100км. от Варна , защо на аватара ти пише Варна?SANTIMIR написа:![]()

-
- научил се да хвърля
Сантимире, редувай жените и пчелите, карагьоза днес в късния следобед хич го няма (под моста),още на второто хвърляне здрав удар и........от цялото чепаре си харесал оловото
Чух, че някой ще се прибере с две риби и найлонова торбичка ама откога е там не знам.

-
- ще става разбирач
Пламен Николов написа:Сантимире, редувай жените и пчелите, карагьоза днес в късния следобед хич го няма (под моста),още на второто хвърляне здрав удар и........от цялото чепаре си харесал оловотоЧух, че някой ще се прибере с две риби и найлонова торбичка ама откога е там не знам.
Имало свестни значи ... тази седмица със сигурност са пчелите , другата съм на сватба , знае ли човек
- shturetc
- ще става разбирач
zhikata написа:Като живееш на 100км. от Варна , защо на аватара ти пише Варна?SANTIMIR написа:![]()

Колегата Сантимир ти е написал приоритетите си,бре: РИБА - ПЧЕЛИ - И ЖЕНИ
Първото го лови по варненско!Като нищо и третото да го "лови" пак при вас

Сантимире,не им се връзвай на щуротиите,ами си лови рибите ...и мадамите и да не ти пука

-
- ще става разбирач
shturetc написа:zhikata написа:Като живееш на 100км. от Варна , защо на аватара ти пише Варна?SANTIMIR написа:![]()
![]()
Колегата Сантимир ти е написал приоритетите си,бре: РИБА - ПЧЕЛИ - И ЖЕНИ
Първото го лови по варненско!Като нищо и третото да го "лови" пак при вас![]()
Сантимире,не им се връзвай на щуротиите,ами си лови рибите ...и мадамите и да не ти пука
бургас и морето

- 1000n
- разбира нещата
Е тая психология булгаристанска нещо хич не я долюбвам.dobria1 написа:...за да знаят къде и каква риба има са нужни ПРИЯТЕЛИ,който ти звънкат и на който ти звънкаш ако не го видиш там.Явно на незнаещите им липсват такива

Че потребителите на форума не са ли ти ПРИЯТЕЛИ!?!

Те да не би да са ти врагове !?!

И за съжаление това е масово явление:
Когато се появи риба почти всички във форума си траят ако знаят, че се хваща,
защото трудно в последствие ще си намерят места за риболов,
вместо да споделят информация и да натискат алчните и корумпирани управляващи
да отделят някой друг лев за изграждане на буни, мостове и т.н.,
където да има място за риболов за всички ентусиасти.
Между другото какво става с подписката в Бургас? Към коя институция е отправена?
Знайте, че успехът на Бургас ще е успех и за Варна и разбира се съответно
Варненският успех би бил такъв и за Бургас, защото ситуацията е почти идентична.
Само ще напомня, че Варна има Сдружение на Варненските рибари.
Смятам, че е добра идея и Бургас да има подобно сдружение.
Предимствата са, че веднъж се прави подписка, при сформирането на сдружението,
а после многократно ръководството на сдружението ще може да се обръща
към институциите в страната от името на своите членове вместо всеки път да се прави нова подписка.

Наслука на всички!

Ти да не си с Пакистанска психология случайно???1000n написа:Е тая психология булгаристанска нещо хич не я долюбвам.![]()
Че потребителите на форума не са ли ти ПРИЯТЕЛИ!?!![]()
Ако за теб тоз който ти каже веднъж здравей нейде по морето ти е вече ПРИЯТЕЛ може,ама за мен това не важи

Нали нагледно видях какво стана като се писа тук че имало риба 2 дена имаше митинг и оплитания и реплики от рода "ТУКА РИБА НЯМА" отивайте си и никой не помисли дали проблема не е в самия него,щото за едни имаше и пак ще има защото са УПОРИТИ и постоянни затова и фащат

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

кво се карате за тоя костелив карагьоз.
Ай ... да не кажете, че си мълчим ..... някои.
На Новият канал - Варна, все още си дава приличен харип.
Достоверна 100% информация от .... информатор.

На Новият канал - Варна, все още си дава приличен харип.
Достоверна 100% информация от .... информатор.
Сигурно са пак на три редици наредени рибарите. Колегата онзи ден след нощна отишъл, 16 броя, 6 харипа на едно дърпане, уплашил се за пръчката.
Друг познат, Мичмана, 14 броя, същата вечер сервирани с бяло вино. Май ще се разходя до моста, след днешното капо на бомбарда. Добре, че взех от Сашо миди, та да има за салата. Любака бутна фитила.

idivarna написа:... Колегата онзи ден след нощна отишъл, 16 броя, 6 харипа на едно дърпане, уплашил се за пръчката.....

Ако мен лъжат, значи аз лъжа теб. Под моста.rap66 написа:idivarna написа:... Колегата онзи ден след нощна отишъл, 16 броя, 6 харипа на едно дърпане, уплашил се за пръчката.....![]()
![]()
Ей, нямате спирка бе. И къде се случи това.
Миналата седмица, като се заговори за много харип, той ходи 3 дни, от които 2 пъти по 1 риба и едно капо. Но вчера се засякохме на работа и ми каза, че онзи ден (значи вторник) изкарал 16 броя, от които 6 наведнъж. Не знам защо да ме лъже, пък и втори човек ми го потвърди днес, Владо-Мимана.