Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2014 - сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- smel1968
- ще става разбирач
Re: С лодка в морето 2014 - сафрид
От 3 до 5 метра-но малко време и по-никое дето се вика.Трябва си рано сутрин и над вечер.Tarfa написа:Колега,
щом го има супер- има шанс и да го заловим. Воблерите с които опита на колко метра газеха?
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Сега зъбатия има манджа и не е прос от глад да напада тенекии и дръвца,пък и доста бързо се изнася...
-
- ще става разбирач
Заради маратона Галата -Варна гранична полиция ни спря ,чак към 12;30 се изнесохме към носа .За около 30мн. клатене на чепаре излязоха две граци и отидохме за попчета около Черноморец . Там за час и половина 6-7 попа , все пак си беше обяд и прибрахме въдиците . Мисля си ,че ако не ни бяха спрели щяхме да хванем поне кило граца - на сонара се мяркаха макар и мн на рядко облачета .... После малко миди и така преключихме деня .
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
ами то сега май само миди вадим
в събота ще пробвам попа рано сутрин

-
- ще става разбирач
вчера ,Кранево ,един сафрид и две граци за около час ,пробвах и малко нощен ,но морето бе неподходящо и в къщи на узо 

моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

-
- ще става разбирач
ehhhaaa от 08.08.2014 не може да няма сефте ве - нещо не ви се пише май
аз имам инфо за болата че преди два дни са взимали среден сафрид и дребен чернокоп двама души 6 килца за 3-4 часа
аз имам инфо за болата че преди два дни са взимали среден сафрид и дребен чернокоп двама души 6 килца за 3-4 часа
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Чииии - Болата си е друга тема,защо да пишат тук?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Щот за сафрид пишат ве бат Киро.Още една седмица и отивам да го посрещна на Крапец .Отивам там за една седмица.Дано имам късмет откъм времето и морето.
-
- ще става разбирач
здр. колега - да те питам друг +път бил ли си на Крапец - местото не е мн. подходящо за сафрид според мен . Ако си и с някоя лодка ,като Варан например мн.трудно би намерил място да я пуснеш от колесара - освен ако не сте 5-6 човека . Виж за платерина и зарган съм съгласен , или може би има место което не зная за пускане на лодка.emil75 написа:Щот за сафрид пишат ве бат Киро.Още една седмица и отивам да го посрещна на Крапец .Отивам там за една седмица.Дано имам късмет откъм времето и морето.
Миналата година по това време бях там за три нощувшки.От
към сафридец горе долу биваше.Не говоря за количества,но се правеха по 3,4,5 килца до обяд.Единия ден ходих на Тюленово,където дръпнах някоя заргана рано сутин.
Лодката ми е гуменяк 3 м с 6 коня меркури и я вкарвам от лодкостоянката ,която е на малък плаж.(до водата я нося де,около20-30 метра)
към сафридец горе долу биваше.Не говоря за количества,но се правеха по 3,4,5 килца до обяд.Единия ден ходих на Тюленово,където дръпнах някоя заргана рано сутин.
Лодката ми е гуменяк 3 м с 6 коня меркури и я вкарвам от лодкостоянката ,която е на малък плаж.(до водата я нося де,около20-30 метра)
-
- новобранец
събота мои приятели бяха но Боата 6кг до 11.30 и времето се смарангясало .Имало и други лодки
ама никои не пише пазят си рибата.........
Кой го казва,от 2012 сефте пишеш и претенции имаш дориsolidgeorgiev написа:ама никои не пише пазят си рибата.........

п.п.Умната с тази дестинация че това място не ти е Траката или Галата и морето там няма нищо общо с това тук пък съм ги виждал с кви джапанки се впускат в приключения

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Нsolidgeorgiev написа:събота мои приятели бяха но Боата 6кг до 11.30 и времето се смарангясало .Имало и други лодки
Не е такака колега

на излизане колеги имаха по 15 кг сафрид и чернокоп за цял ден а ние за 2 ч по 3кг на човек

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Вчера на Маслен нос от 7.00 до 11.00 часа по четири килограма на човек мешан сафрид.
-
- новобранец
Май по добре да не се казва къде има рибаdobria1 написа:Кой го казва,от 2012 сефте пишеш и претенции имаш дориsolidgeorgiev написа:ама никои не пише пазят си рибата.........
![]()
![]()
![]()
п.п.Умната с тази дестинация че това място не ти е Траката или Галата и морето там няма нищо общо с това тук пък съм ги виждал с кви джапанки се впускат в приключения![]()
![]()