Белмекен :?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
stankof
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Белмекен :?

Мнение от stankof »

bananaman написа:п.п. Цанков камък дали го пуснаха вече за риболов , чух че там били голЕмите пъстърви , никой не пише обаче , разбира се :(
Язовира е забранен целогодишно колега,а големи пъстърви и шарани че си има си има,но за по прясно инфо трябва да се питаш девинци :wink:
Те му "разбират" доста на "камъка" :mrgreen:
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Аватар
martinisd
новобранец
новобранец

Мнение от martinisd »

привет отново,
вчера наминах служебно до язовира... С колегата точно се наканихме да разпънем въдиците, когато изведнъж за минута две излезе вятър и заваля здраво... Нямаше начин да останем и да метнем въдиците, но направих една-две снимки на язовира, които споделям с удоволствие:
я. Белмекен (17.07.2014)
я. Белмекен (17.07.2014)
IMGP9529_web.jpg (159.67 KiB) Преглеждано 702 пъти
я. Белмекен (17.07.2014)
я. Белмекен (17.07.2014)
IMGP9536_web.jpg (167.15 KiB) Преглеждано 702 пъти
Другият месец ще се върна поне за 2-3 дни. Очарован съм от красотата и чистотата на природата, дори и да не случа на пъстурва, с костур поне ще да се отчета :lol:
Кучета не са ме хапали, само хора..!
Аватар
avranik
новобранец
новобранец

Мнение от avranik »

Здравейте. Ходя на язовира почти всяко лято и прекарвам там поне месец. Пълно е с костури, ама от време на време се хващат и пъстърви. :smt023 Всяко лято имам хванати поне 3. Най-голям успех имам на блесни, бял червей и скакалец (на плувка). Единственият проблем е, че доста често духа силен вятър. Забелязъл съм, че дни в които пъстървите са много активни и се придвижват на пасажи към втичалото. Миналата година в един такъв ден на втичалото бяхме около четири човека и всеки извади по една балканка. :D Всички бяхме сложили за стръв скакалец и се получи добър риболов. Иначе като природа мястото е уникално. Надявам се и следващия месец да съм там. :D Ето малко панорами.
Яз. Белмекен (12.08.2012)
Яз. Белмекен (12.08.2012)
IMAG0493.jpg (3.35 MiB) Преглеждано 692 пъти
Яз. Белмекен (19.08.2013)
Яз. Белмекен (19.08.2013)
IMAG1255.jpg (1.38 MiB) Преглеждано 692 пъти
Аватар
martinisd
новобранец
новобранец

Мнение от martinisd »

Онзи ден пак наминах - рибари имаше, метнах и аз на плувка като тях и за час-два две рибета маломерни костурчета, на бял червей се хванаха... Иначе под камъните на втичалото видях бая големи пъстърви, но се криеха здраво... Другият месец пак ще ходя...
Кучета не са ме хапали, само хора..!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”