Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Тролинг на Жребеца
В момента бих заложил на ........,ох сърби ме гъзо!~oldman написа: И аз искам акъл!

-
- ще става разбирач
Само дълбоки воблери там е рибата
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дигнах се тая Неделя от Софето и забих 600км.,па да видим кво е положението и не съм очарован!Krasi-ribata написа:Само дълбоки воблери там е рибата

Олекна ми! Щом и ти не ловиш, "повредата не е в моя телевизир"!Troli Rapala написа:Дигнах се тая Неделя от Софето и забих 600км.,па да видим кво е положението и не съм очарован!Krasi-ribata написа:Само дълбоки воблери там е рибата![]()
Хванах за цял ден тролинг 2сулки на Църквата и още 2 в Устието+Костур към 30санта и ги релийзнах,та се прибрах с клепнали уши и без риба от толко път по вода и асфалт ,па Главата ще ми бучи два дена!Рибите са на 2-4метра дори и в "Нищото",това видях на сонара и на толко ми клъвнаха,та явно имаме различна визия за нещата!
Видях две лодки с вързана риба да влачат,ма не знам кви им беха!
Сомът обича смелите!
-
- ще става разбирач
Колеги не ме слушате рибата може да показва че е от 2 до 4 ама големите бели са в Дълбокото
Вчера и аз се капотирах,само три дребака.Рибата си е променила навиците,трябва да се мисли нова тактика.На язовира имаше три лодки,като до обяд бях сам.
-
- ще става разбирач
Ужас тогава.
правси колега само на дълбоки воблери няма да казвам маркии цветовеKrasi-ribata написа:Колеги не ме слушате рибата може да показва че е от 2 до 4 ама големите бели са в Дълбокото

-
- ще става разбирач
Радвам се че си ме послушал колега Браво.
-
- ще става разбирач
Информация от Жребеца защото на Стамболийски е ужас 2 дена голямо Капоооооо повечето лодки и Аз
точно теб да съм послушал ,само казах че на дълбоки воблери се лови ,нещо ме бъркаш колегаKrasi-ribata написа:Радвам се че си ме послушал колега Браво.
-
- ще става разбирач
Е извинявай.Ама си ловил и ти на Дълбоки.Ама непишеш.Наслука на всички
-
- ще става разбирач
Днес мой приятели на Жребеца поредно Капо незнам къде да ходя Ужас по тези язовири
-
- ще става разбирач
Вчера и днес Капо Имаше над 30 лодки с който говорих вика няма нищо.Ужасна работа.