Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Как да си направя кутия за рибарски принадлежности
Модератор: emo vasilev
-
- научил се да хвърля
Re: Как да си направя котия за рибарски принадлежности
Взимаш 1 кутия от обувки или друга, пистолет за горещ силикон и започваш да си правиш отделинията, като използваш картон за да правиш преградите, след което уплатняваш със силикона. Аз така си правя. Това е ако я ползваш на закрито, а може да си направиш и с пластмасова кутия и с пластмасови прегради- така ще е и водоустойчива 

FCSH - isianty !
-
- разбира нещата
Re: Как да си направя кутия за рибарски принадлежности
в Кауфланд има едни кутии за инструменти за по 10 лв купуваш си една и не се занимаваш с глупусти даже можеш да си седиш на нея
Аз съм с кутия за инструменти и няма грешка,само дето ми е малка.Иначе и за столче съм я ползвалstupi написа:в Кауфланд има едни кутии за инструменти за по 10 лв купуваш си една и не се занимаваш с глупусти даже можеш да си седиш на нея

-
- научил се да хвърля
Аз също съм с такава- със срединя модел и събирам доста неща в неяsom4o написа:Аз съм с кутия за инструменти и няма грешка,само дето ми е малка.Иначе и за столче съм я ползвалstupi написа:в Кауфланд има едни кутии за инструменти за по 10 лв купуваш си една и не се занимаваш с глупусти даже можеш да си седиш на нея

FCSH - isianty !
-
- вече хвърля и на тежко
здравейте колеги видях тази тема и реших и аз да драсна нещо.Значи скоро от ремонта на апартамента остана парчета ламинат и се чудех какво да ги права и се сетих че мога да ги ползвам за направата на кийка за рибарски принадлежности, направих я по дълбока за да мога да побирам повече неща вътре,но не остана време за капака,но скоро мисля да се заема и с него ще го направа с дръжка за да е по лесна и удобна за носене.От скоро съм в този форум и все още не ми е ясно как се качват снимките
иначе бих искал да вия покажа

-
- вече хвърля и на тежко

ето това мие кутийката която направих,не е кой знае какво, но все пак важното е работа да върши,
нестатъка е че стана бая тежичка но за сметка на това е много стабилна и здрава.
-
- вече хвърля и на тежко

ето я вече и с капак остана дръжка да и сложа но за това ще поумувам
още малко докато умувам за дръжка ще трябва да измисла и закопчалки

някой може да хвърли някоя идея
-
- новобранец
от кутия за колони си напражих ас и ми варши работа 

Тия дървените са подходящи за бои и четки,но мерака си е мерак-купих си столче с монтирана отдолу кутия,пишеше БОШ.За самодейност няма много терен,има богат избор по магазините,дървените кутии стават тежки...и не се пражат.