Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

кога да се забърка захранката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: кога да се забърка захранката
Така поне е сигурно че вампир няма да удари.sapuna написа:В тази връзка - със Светена вода дали става?
И аз по някога си я подготвям от вечерта,когато ловя на метод,само шарани.И да стане по клисава,не пречи много,така и държи повече.
Последно промяна от magnetar на Пон Юли 21, 2014 9:24 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Сърдечно благодаря на господин Бутников за съветите,но нека спрем дотук защото променихме тона,а и вероятно доста объркахме колегата който повдигна темата.
Даже е препоръчително, особено ако рибите са християни и вярващи. По този начин усещат божията намеса и са по доверчиви към предложената им храна.sapuna написа:В тази връзка - със Светена вода дали става?
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Това премахва всички нечисти сили
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- фен клуб-скобар
Наистина по-добре да си я разбърка на реката, ама нали заглавието на темата и основната идея е храната да се направи от вечерта и какви са плюсовете и минусите, един от минусите според теб е чешмяната вода, добре хубаво, ами как да си я разбърка от вечерта ако не то с чешмяна, всеки може да е разбърка на реката става на въпрос от вечерта да се направи.С.Върбанов написа:Ами няма да я бърка бе мозъкМалоумни ли сте какви сте не знам вече
Като не знаете поне слушайте какво ви се казва и помнете , ако има с какво , ако няма си записвайте
П.п Цитирах те, понеже писаното от теб се отнася за моето мнение, и без лоши чувства не е нужно да питаш дали хората са малоумни, ако са такива едва ли биха били тук, просто исках да помогна с каквото мога а пък колегата сам ще си направи извод.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Когато сте за риба напълнете си 5 буркана вода от ряката,потопете я във вряла вода 2-3 мин за капачка да не стане бомбаш и си свиркай.Кеф ти кладенчова вода,кеф ти от ряката мдааааа.
Аз по принцип разбърквам захранката с вода от водоема, но като ми се наложи да я разбъркам предварително у дома, отварям един компот и го изсипвам в захранката, по този начин се и ароматизира захранката ми.
-
- фен клуб-скобар
Аз пък си е бъркам с кисело мляко, ако няма взимам една Каменица
ама само с нея става понеже има тайна съставка ама к'во да прайш фирмена тайна е

- antivik
- кандидат преподавател
А че то.... - аз на времето се бях залетял да я мешам с мастика, хем да я вмириша на анасон, но на мястото нещо ми дожаля за жидкостта и бе употребена по предназначение, а за захранката си стана вода от рЯката/то тя свършване няма/.N.Dimitrov написа:maverini написа:Ако ще е за река е задължително захранката да се разбърка от предната вечер по възможност да не е с чешмяна и минерална вода.А като идеш на реката я доувлажняваш,по този начин всички частици поемат вода и стават тежки,което за реката е от значение.На всеки пакет по сносна храна пише да се смеси с вода минимум два часа преди употреба.НАСЛУКА.
Ми то ако не с чешмяна и минерална, каква тогава, ако е наблизо до реката да отиде за малко вода, ама ако не е с прясно мляко ли да е бърка?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!