СП "БРАЗИЛИЯ - 2014."

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: СП "БРАЗИЛИЯ - 2014."

Мнение от magnetar »

Благодаря за коронацията ми :) Тази вечер вече пих ракия,няколко,все пак одъртях още малко,мамка му.Поздрави и наздраве.
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Честит празник, наздраве и на теб :D !

Ама беше идеята е Пачо 109 да те почерпи :wink: !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

magnetar написа:Винаги съм бил за Германия,и смятам че са способни да спечелят първенството.Актьорската игра на Бразилците се видя още в първият мач,ще има да гледаме още доста такива оскарови падания.По един или друг начин бразилците ще стигнат поне до полу-финалите.Искам финалът да е между Германия и Аржентина,и задължително шампионът да е от Европа.
Признавам те! :rolleyes: Страшна Ванга си! :shock: :drinkers: Евала и наздраве! :drinkers: Я вземи та ми пусни на Лични 6 числа до 49,ей тъй за майтап,па аз ще се отнеса сериозно! :oops: :mrgreen: :drinkers: Делиме на две! :oops: Може и 60 на 40,ако се заинатиш! :mrgreen: :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

П.П.Павката да вземе да се изпатка в челото снеговите куци прогнози,че сигурно го кълнат милиони тото-маниаци по земята! :shock: То бива-бива да не познае,ма чак пък толко! :rolleyes: Че то,ако бех заложил наобратно на неговите прогнози Ка-Те-ЕбЕ ЩЕХ ДА КУПИМ С ПЕЧАЛБАТА! :roll: :drinkers: :axe:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”