Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

кефалови 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: кефалови 2014
Морският риболов ми е тъмна Индия. Кратък съвет за плажа на Велека ако може. Попчета, барбун или илария съм ловил и питането ми е дали има там. Стръв най-общо каква? Благодаря 

-
- вече хвърля и на тежко
Здравей колега!
Не ми се е случвало да ловя попчета на това място, но съм хващал кефалови и барбун, както и доста дракони. Инцидентно съм закачал и други, случайни риби. Стръв - морски/блатен червей. Такъм - на дъно (продават готови монтажи за кефалови), но може да пробваш и с бомбарда. Там е дълбок залива и понякога се хващат риби и на потъваща бомбарда...
П.П. В началото на юни на плажа монтираха чадъри. По всяка вероятност не навсякъде можеш да ловиш, защото ще пречиш на плажуващите.
П.П. Колегите от Бургас си имат група във форума и може би там ще ти дадат повече инфо, но няма как да се вкючиш в групата, ако не те поканят...май.
Не ми се е случвало да ловя попчета на това място, но съм хващал кефалови и барбун, както и доста дракони. Инцидентно съм закачал и други, случайни риби. Стръв - морски/блатен червей. Такъм - на дъно (продават готови монтажи за кефалови), но може да пробваш и с бомбарда. Там е дълбок залива и понякога се хващат риби и на потъваща бомбарда...
П.П. В началото на юни на плажа монтираха чадъри. По всяка вероятност не навсякъде можеш да ловиш, защото ще пречиш на плажуващите.
П.П. Колегите от Бургас си имат група във форума и може би там ще ти дадат повече инфо, но няма как да се вкючиш в групата, ако не те поканят...май.
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
- dim-dim
- научил се да хвърля
Нещо около Варна да има!? Никой ли не е ходил скоро или просто няма риба.
Смятам сряда след нощната да пробвам но все още се колебая дали по буните или на езерото!?
Смятам сряда след нощната да пробвам но все още се колебая дали по буните или на езерото!?
на петрол се взема добре .dim-dim написа:Нещо около Варна да има!? Никой ли не е ходил скоро или просто няма риба.
- ribarshe
- ще става разбирач
Вчера отново на Зеления фар от 11 до към 15ч - отново имаше доста риба средна и едра , и отново не можах да си направя риболова както трябва.Приключих с 6-7 риби , както повечето рибари , но имаше и хора с по 15 риби
-
- новобранец
Вчера на Ил.Бояджиев много добър улов на едри платерини.Не бях ходил скоро там и след тоя порой от дъжд в събота не таях надежда,но от 7,30 до 12,30 на дъно 24 броя.В ранните часове удариха само едри парчета с големината на кефал,а след 10 ч. духна северняка и рибата се пръсна.Бяхме около 20-тина колеги и всеки си хвана своята риба.
Васе,рибата доло ли е,и ако е да правяли гаца.ribarshe написа:Вчера отново на Зеления фар от 11 до към 15ч - отново имаше доста риба средна и едра , и отново не можах да си направя риболова както трябва.Приключих с 6-7 риби , както повечето рибари , но имаше и хора с по 15 риби
- ribarshe
- ще става разбирач
Яни , рибата си е на дъното , гацата според мен е задължителна, стръвта - поне два вида.
Днес са взели по 2-3 хубави риби, нищо друго. Наслука ако ходиш

Днес са взели по 2-3 хубави риби, нищо друго. Наслука ако ходиш

-
- новобранец
За колегите от Бургас добра новина - цитат от кмета "Пак днес – една важна за поколения бургазлии тема – отварянето на достъпа до пристанището е на път да стане реалност"
Дано да стане
Дано да стане
-
- разбира нещата
След като няколко дена на дъно нямах "бутане", вчера след обяд на 4 буна 2:0 в полза на потъваща бомбарда.Вероятно причината е, че непосредствено пред камъните има "салата"от водорасли и само с бомбарда може да се достигне чисто място, където се завъртат пасажчетата.Имаше и друг колега, който се отчете със същото количество.Общо взето-слаба работа.
По-хубаво е да спортуваш, отколкото да робуваш!
По-хубаво е да спортуваш, отколкото да робуваш!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
здравейте някой,имали инфо да ли има риболов на север от Варна,между Албена и Балчик,Тюленово.
- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега в Балчик всеки ден се взема риба.ianimar написа:здравейте някой,имали инфо да ли има риболов на север от Варна,между Албена и Балчик,Тюленово.
Рибите са различни от педарки до килограмови на дъно и на бомбарда.
Надявам се да съм ти помогнал това е за Балчик.
риба къща няма-риба време няма
- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Вчера на Кранево 3.5кг средно големи платерини .Днес няма много вятър.Утре пак на проби.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
AngelsDance написа:Вчера на Ил.Бояджиев много добър улов на едри платерини.Не бях ходил скоро там и след тоя порой от дъжд в събота не таях надежда,но от 7,30 до 12,30 на дъно 24 броя.В ранните часове удариха само едри парчета с големината на кефал....

Аз там съм пораснал...
-
- научил се да хвърля
платеринки - около Бургас
сутрин рано даде добре, след това понамаля
като удари моряка започна да пипа много плахо, дори с пръст на месината се усещаше трудно
имаше още 10тина колеги - всички взеха, някои повече

сутрин рано даде добре, след това понамаля
като удари моряка започна да пипа много плахо, дори с пръст на месината се усещаше трудно
имаше още 10тина колеги - всички взеха, някои повече

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа