Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Здравейте, някой има ли информация за язовир Дрен? Евентуално някакви тактики за мачов риболов там.
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Всеки петък пускат шарани. 8 лв за 12 часа, до 3 кг риба на въдица.Sobieski написа:Здравейте, някой има ли информация за язовир Дрен? Евентуално някакви тактики за мачов риболов там.
Баш мачов риболов там не съм пробвал. Ловя с мача и статична плувка 3 гр., с кука № 12-14 и 1-2 бели на нея, или царевица. При добра захранка, място до шавара и гробна тишина може да хванеш над 20 шарана. Успех!
-
- научил се да хвърля
Мерси много за изчерпателния отговор.
Днес на яз. на Мрамор за малко над 2 часа 5 каракуди (средни) и 1 червеноперка дребна. Най- едрата каракуда на хранилка, като изпуснах там 2 рибета и имах няколко клъввания (периодични) но без сериозен удар. Другото на плувка на бял червей. И към 10 :30 11 без нещо буря . Иначе имаше около 15 други колеги, като единия разказа , че преди няколко дни негов познат е изкарал шаран - 2, 3 кила.
Здравейте колеги,
От платеното на Нови хан инфо от последните дни да има някой?
Мисля в петък след работа да се разходя до там.
Благодаря!
От платеното на Нови хан инфо от последните дни да има някой?
Мисля в петък след работа да се разходя до там.
Благодаря!

- кирил великий
- разбира нещата
RAMIREZ, Дава си шаран добре. От бурята имаше паднали тополи във водата, не знам дали е успял да ги извади още сайбията. Хвърлях за щука, но не се обади. Шаранът беше навътре. На дънни със захранка колеги извадиха едри, които се връщат. На мач един колега ловеше по дребни на царевица и захранваше с царевица. Ловеше в дъното до паднала голяма топола. Въпреки, че можеше да си вземе три броя на въдица, той пусна другите и си избра само един. Да ти е кеф да ловиш до такива колеги. Моят авер хвана малко шаранче, голяма каракуда и му скъса много едър шаран. Стръв - царевично зърно и бели червеи.
Информацията ми от седмица и половина. След това беше градушката и не съм сигурен, че нещата са си останали по този начин.
Информацията ми от седмица и половина. След това беше градушката и не съм сигурен, че нещата са си останали по този начин.
благодаря много!кирил великий написа:RAMIREZ, Дава си шаран добре. От бурята ..................
За днес ми се преместиха плановете, така че късно довечера ще има инфо със снимки.

Вчера на яз. Искър / римския мост / приличен риболов
рибата се държеше на около 10,15м. от брега
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Има ли проблеми с колите тази година там или е спокойно?mikej написа:Вчера на яз. Искър / римския мост / приличен риболов
Днес на платеното на Нови Хан от 18:45 до 20:35 две шаранчета- едното около кило на дъно, стръв царевица и бял, а другото около 7-8 кила на мача пак на царевица с бял. Захранката не беше нищо сериозно, омешана с една шепа бял.

- кирил великий
- разбира нещата
RAMIREZ, тополите още ли бяха във водата? Колко души имаше през времето, в което ловеше, на водоема?
Само една топола видях във водата и то само дънера й от страната на тоалетната беше- клоните бяха окастрени. Още около 6 човека имаше, и всички бяха почнали да събират багажа. Едни младежи бяха от страната на тоалетната и на дъннитв им удари риба която скъса веднага след засечката.

- кирил великий
- разбира нещата
Мерси. И честито за улова. И на мен ми се ходеше, но утре отивам на Пънча или там.
Колеги, бихте ли дали информация за условията на водоема в Нови хан.
- StaAnt
- ще става разбирач
От днес пускaт риболовa нa Пожaрево.Дa не звучи кaто реклaмa,a кaто информaция зa колегите които предпочитaт плaтените.При информaция зa видовете рибa и условиятa ще пишa.