Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Баластриера Сливенска дупка
-
- сериозен играч
Баластриера Сливенска дупка
Най-сетне и аз да дращя в УСПЕШНИ
Към 9 ч. бях на гьола откъм циментената фабрика и още със първото хвърляне оставих куката във водата-вързах нова хвърлям и пак късам.Надигнах се и кво да видя-мрежа на 5-6 м. пред мене.Изкарах най-коравата щукарка и след 1 мин. кестермето беше вън
Накълцах го с чекията и гледам двама работници от фабриката ми се канят на отсрещния бряг.Единия ми се развика-Ей ПЕДАЛ цял ден си играх да я правя мрежата и т.н.Обясних му че още не съм обърнал резбата и ако му стиска да дойде при мене мога да помогна той да стане СЕР-ГЕЙ -ама нъцки -отказа се.Е подхраних и се почна гол след гол
Резултата е -74 уклея средна хубост-14 бабушки по педя и 1 каракуда към 300 гр.Хванах 1попче -такава риба досега там не съм хващал
Всичко хванато на бял -пробвах на пинки торен и тесто,но белия си беше най-добрата стръв.Към три часа събрах багажа и тръгнах да видя каква е хавата по Тунджа.Качих се 2-3 км. над моста-водата е голяма -никакви шансове за риболов
Обърнах обратно и след 100 м. фраснах един заек-без да искам разбира се
И нали съм месар -прибрах си я гадинката-одрана беше2930гр.
Дай БОЖЕ всекиму такъв ден
АМИН
П.П.-Благодаря на колегата РАПАЛА ТАЙМ за инфото за гьола 

-
- сериозен играч
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Баластриера Сливенска дупка
Само така!grandal_331 написа:Изкарах най-коравата щукарка и след 1 мин. кестермето беше вънНакълцах го с чекията

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И на мен в главата ми се върти за събота или неделя едно излетче ,ама зависи от жената.Градски пиши в "Отивам на излет "ако решиш да ходиш,покрай баластиеите,Били то Сливенски,Самуиловски или Крушарски
Между другото мисля че се познаваме от някъде ,ама не мога да си спомня от къде.Май сме работили някъде заедно,ама само физиономията ти познавам !

Между другото мисля че се познаваме от някъде ,ама не мога да си спомня от къде.Май сме работили някъде заедно,ама само физиономията ти познавам !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- сериозен играч
Съжалявам но снимки нямаshekira написа:супер колега,качи некоя снимчица ако си направил да се порадва ме и ние.

-
- сериозен играч
Пропуска е че не си нося железата -а физзарядката си я правя в момента -бял стралджански мискет с прясна пържена риба-днес нямаше как -сам си бях шофьорBig^Fish написа:Някой пак прави "разбиване" в Сливенски регион.![]()
Браво братле!Ех каква благородна завист лекично се надигна в менеЕдинсвеният пропуск е ,че си пропуснал да си направиш физзарядката

- Rapala_Team
- разбира нещата