Баластриера Сливенска дупка

Модератори: bobopeli, sapuna

grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Баластриера Сливенска дупка

Мнение от grandal_331 »

Най-сетне и аз да дращя в УСПЕШНИ :!: Към 9 ч. бях на гьола откъм циментената фабрика и още със първото хвърляне оставих куката във водата-вързах нова хвърлям и пак късам.Надигнах се и кво да видя-мрежа на 5-6 м. пред мене.Изкарах най-коравата щукарка и след 1 мин. кестермето беше вън :!: Накълцах го с чекията и гледам двама работници от фабриката ми се канят на отсрещния бряг.Единия ми се развика-Ей ПЕДАЛ цял ден си играх да я правя мрежата и т.н.Обясних му че още не съм обърнал резбата и ако му стиска да дойде при мене мога да помогна той да стане СЕР-ГЕЙ -ама нъцки -отказа се.Е подхраних и се почна гол след гол :!: Резултата е -74 уклея средна хубост-14 бабушки по педя и 1 каракуда към 300 гр.Хванах 1попче -такава риба досега там не съм хващал :!: Всичко хванато на бял -пробвах на пинки торен и тесто,но белия си беше най-добрата стръв.Към три часа събрах багажа и тръгнах да видя каква е хавата по Тунджа.Качих се 2-3 км. над моста-водата е голяма -никакви шансове за риболов :!: Обърнах обратно и след 100 м. фраснах един заек-без да искам разбира се :cry: И нали съм месар -прибрах си я гадинката-одрана беше2930гр. :!: Дай БОЖЕ всекиму такъв ден :!: АМИН :!:П.П.-Благодаря на колегата РАПАЛА ТАЙМ за инфото за гьола :D
Delux
новобранец
новобранец

Мнение от Delux »

браво колега супер излетЧе
kolio78
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kolio78 »

Градски чудесно си се справил аз днес ходих на Чинтулово на канала трябва дати кажа че върхара е полудял кълве на бял във събота съм там ако искаш може да се организираме излизат гърбавици,каракуда ако решиш пиши във лични.
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

Браво за бракониерите. Добре си ги намачкал !!!Няма да споменавам майка им,защото МАЙКАТА е свято нешо.Колега ,вие в Сливен, не казвате ли на уклея върхар ?
И падащата звезда е била изгряваща .
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Точ във точ ГУСЛАР :!: При нас уклея е назован върхар :D Но в интерес на изискванията на форума и с цел избягване на бъзици използвам общо приетото име :!:
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

супер колега,качи некоя снимчица ако си направил да се порадва ме и ние.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Баластриера Сливенска дупка

Мнение от GODzillata »

grandal_331 написа:Изкарах най-коравата щукарка и след 1 мин. кестермето беше вън :!: Накълцах го с чекията
Само така! :supz: :smt038
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

И на мен в главата ми се върти за събота или неделя едно излетче ,ама зависи от жената.Градски пиши в "Отивам на излет "ако решиш да ходиш,покрай баластиеите,Били то Сливенски,Самуиловски или Крушарски :D
Между другото мисля че се познаваме от някъде ,ама не мога да си спомня от къде.Май сме работили някъде заедно,ама само физиономията ти познавам !
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

shekira написа:супер колега,качи некоя снимчица ако си направил да се порадва ме и ние.
Съжалявам но снимки няма :cry: След последния риболов на Овчарица по Коледа мин. год. фотото сдаде багажа и все още не съм отделил финанси за ново :cry: Иначе в баластриерата има неканен гост-ВИДРА :twisted: Показа се в тръстиката на 2 м. от мене :evil:
kolio78
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kolio78 »

Тва нее добре пръска рибата.На Крушаре ништо не дава.
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Някой пак прави "разбиване" в Сливенски регион. :wink:
Браво братле!Ех каква благородна завист лекично се надигна в мене :D Единсвеният пропуск е ,че си пропуснал да си направиш физзарядката :roll:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Big^Fish написа:Някой пак прави "разбиване" в Сливенски регион. :wink:
Браво братле!Ех каква благородна завист лекично се надигна в мене :D Единсвеният пропуск е ,че си пропуснал да си направиш физзарядката :roll:
Пропуска е че не си нося железата -а физзарядката си я правя в момента -бял стралджански мискет с прясна пържена риба-днес нямаше как -сам си бях шофьор :cry: Благодаря на колегите за поканите за риболов но няма да мога през почивните дни-отивам на ДАУЛИТЕ :!:
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

браво колега! ех защо и аз не бях със тебе ама на не мога! ако искаш неделя съм на линия ! а и ще ми кажеш ли каде точно и на какав бой ги лови :wink:
CARP FISHING :fishing9:
kolio78
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kolio78 »

Е там мисе струва штеси изкараш по добре скаричка ште има ли?
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Е това е голям кеф! Да накълцаш мрежа, да си хванеш рибка и накрая дивеч! Еваля!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”