Въпрос за щеки Maver Competition
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- ще става разбирач
Въпрос за щеки Maver Competition
Здравейте колеги,
Става въпрос за този надпис: EP7

Тъй-като никога не съм си купувал чисто нова щека от тази серия, какво означава и дали е задължително на всички колена да бъде един и същ надписа?
Притежавал съм 5 щеки от серията, купени 2-ра ръка и винаги надписите са били различни на различните колена!
Тъй-като в момента притежавам 2 такива и няма никакво съвпадение в надписите на 18 колена, чудя се дали не съм си купил сбироток!
Благодаря предварително на всички колеги, които биха ме просветлили по въпроса!
Става въпрос за този надпис: EP7

Тъй-като никога не съм си купувал чисто нова щека от тази серия, какво означава и дали е задължително на всички колена да бъде един и същ надписа?
Притежавал съм 5 щеки от серията, купени 2-ра ръка и винаги надписите са били различни на различните колена!
Тъй-като в момента притежавам 2 такива и няма никакво съвпадение в надписите на 18 колена, чудя се дали не съм си купил сбироток!
Благодаря предварително на всички колеги, които биха ме просветлили по въпроса!
Честността и откровенността те правят уязвим, бъди честен, каквото и да става... Майка Тереза
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Re: Въпрос за щеки Maver Competition
Различни са, нормално е. Моята я взех от Иво Христов и чисто нова си беше с различните кодове. Преди това имах две други... и те така
Бях разглеждал из английските форуми информация по въпроса, но сега не намирам линка.

-
- ще става разбирач
Аз имам 251 и Fighter и няма две колена с еднакъв код,така че не се притеснявай,а какво точно означават нямам идея.
-
- научил се да хвърля
Аз имам 371 и при мен нямаше еднакви кодове имах същите опасения, но споко всичко е наред 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това е кода на конкретното коляно.
Примерно, 5-то коляно за 301.
Друг е въпроса, че като поръчаш ново, уж същото, редовно идва с друг код..
Примерно, 5-то коляно за 301.
Друг е въпроса, че като поръчаш ново, уж същото, редовно идва с друг код..
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
И при мен има разлики в този надпис. Лови си и да не ти дреме, щом влиза добре, другото не е важно. Аз има с този надпис и MP май беше
според мен това е някакъв код на вида карбон
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Значи на моята щека всички колена са от различен вид карбонnradnev написа:според мен това е някакъв код на вида карбон

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Не съм се изказал правилно бате Ице ,искал съм да кажа код(сериен номер) на самото коляно.Но като се замисля при положение че при мавер всичко е взаимозаменяемо, от каде да знае човек като купува какво купува.Изключвам като се взима ново коляно от Ивайло или от кадето и да е другаде...