Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Защо ходим за риба?
Модератор: dantho.mihov
E мечти-мечти.всички това искаме ама треба да бачкаме.INCUBUS написа:Толкова ми е приятно да ходя за риба,особено в тази планина,че просто не ми се пише по темата.Вече писах,че ако можеше да спра да работя/в смисъл да съм осигурил средства за издръжка на семейството по някакъв начин/,щях постоянно да съм за риба.Накратко-кеф голям.Не съм състезателен тип,по-скоро съм съзерцателен.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Амиииии просто съм толкова зарибен че няма на къде и когато отида за риба прости ми е едно такова хубаво спокойно за нищо нети пука гледаш си само сопите а особено ако има хубава компания
Най - ми е гадно като наближи времето за тръгване
гадост ,но няма как неможе вечно да се стои там
Поздрави

Най - ми е гадно като наближи времето за тръгване

Поздрави
Хвани и Пусни !
-
- и господ не е толокова добър
Защото съм болен на тема,риболов.Откакто спрях да гледам на рибата като храна,за мен риболова се промени корено различно.Сега мисля за нови рекорди,не как да напълня хладилника.И от там се увеличава тръпката в очакване на нова по-голяма риба,нови водоеми,импровизация,хващането,борба,пускането,природата,всичко това за мене е невероятно приключение,което в ежедневния живот няма как да получиш.За релкас и удоволствие не говорим,то е ясно.