COLMIC EXTREME 9m.
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
COLMIC EXTREME 9m.
Здравеите колеги предложиха ми въпросния директен на добра цена,бихте ли споделили мнение за нея.Благодаря предварително.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
-
- фен клуб-скобар
Re: COLMIC EXTREME 9m.
За какво ще го ползваш този дъъъълъг директен телескоп.
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Ами за дребни до средни риби
- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Не знам как е този телескоп,но си е голяма кушия като ловя с 8 мт. по Копринка и Жребчево,а с 9 мт. си представям...Но това при вятър де
Обаче колкото и да е лек и балансиран пак ще да е зор замятането,държането...Отместих се от въпроса ти
Дано все пак някой притежател на въпросния модел ти сподели мнение.Успех!

ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
-
- ще става разбирач
Понатежава колега,за язовира става но за реката ще е мъка.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Модела не го познавам, но хубав директен 9м не е никакъв проблем да се ползва. Виждал съм и 10 и 11 и са си все така уникални въдици.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Значи да не се замислям да си го отнасям.chirusa_bg написа:Модела не го познавам, но хубав директен 9м не е никакъв проблем да се ползва. Виждал съм и 10 и 11 и са си все така уникални въдици.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Имам 6-ца и 7-ца EXTREME добра пръчка на безбожна цена като с времето "провисва"освен всичко е и изключително уморително особено на река или във вятър.
Всичко това ако не си решил да трупаш мускули де.Аз така съм си травмирал ръцете че вече повече от 3 часа не мога да ловя
Всичко това ако не си решил да трупаш мускули де.Аз така съм си травмирал ръцете че вече повече от 3 часа не мога да ловя
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Oтнасяй го,щом ти е паднал сгодно и си решил да ловиш на тази дължина,по-добър няма да намериш.Съдя от осмицата,че съм ловил малко с нея 

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
-
- фен клуб-скобар
Директен до 6м, от там нататък по-удачно е да се ползва болонеза или някаква макара на плувка, поне това е моето мнение
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Вече съм горд собственик на колмика,глагодаря за помоща.
ЧеститоPlamenIvanov написа:Вече съм горд собственик на колмика,глагодаря за помоща.

Утре е перфектен ден да го пробваш на Цонево,ще бъркаш зад тревите без грижи.Аз ще съм там,че го дават добро време.
- lishev_64
- разбира нещата
N.Dimitrov написа:Директен до 6м, от там нататък по-удачно е да се ползва болонеза или някаква макара на плувка, поне това е моето мнение

..................................................................................................
Честито колега!

Сам ще се убедиш, че всичките коментари за "тежка", "мускули", "уморително" и други подобни, са, меко казано, преувеличени и неверни! Сопата е уникална и ти сам ще се увериш в това.
Пожелавам ти много емоции с новата придобивка!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Някои може ли да ми каже къде във варна мога да си купя конектор за върхът на телескопа (джаджата за закрепване на влакнот).
Мястото е само едно-при Стефан на Полиграфията-търсиш ТЕФЛОНОВ конектор на Stonfo-това и нищо друго...При Попа на Чаталжа също има,но са старите модели.PlamenIvanov написа:Някои може ли да ми каже къде във варна мога да си купя конектор за върхът на телескопа (джаджата за закрепване на влакнот).