Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- lishev_64
- разбира нещата
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
Браво Яворски, добър риболов си си спретнал.
Завиждааааам !!!
Само дето очаквах да видя новата "сомбрела", нищо, другия път.

Само дето очаквах да видя новата "сомбрела", нищо, другия път.

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Доволно си ги дръпнал!
Торен или на курт?
Торен или на курт?
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Наистина се справи много добре и изкара много, но чак пък да сме страдали. И ние си изкарахме доволно .Ако беше там предната вечер щеше да разбереш защо изглеждахме така.
Това ми хареса.Ако не друго, поне те накарах да напишеш първо мнениеstofih написа:Наистина се справи много добре и изкара много, но чак пък да сме страдали. И ние си изкарахме доволно .Ако беше там предната вечер щеше да разбереш защо изглеждахме така.

Не съм си и представял, че на палатка е било зле...и ми е ясно 'кво се случва и какви са последиците

Поздрави и другия път с по-дълги директни и от другата страна на зъбера, където бяхте.
пс.Кълвеше повече на бял, но и на комбинацията с двете даде...
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Благодаря за съвета .В неделя обаче нищо не пипаше.Където беше, се изредиха няколко колеги с дълги и къси телескопи но нещеше.На тръгване отидохме до Чудните скали но и там се оплакваха ,че удряло много рядко.
Здравейте, вчера бях между Цонево и Дебелец близо до големия ръкав. Картинката - непрекъснат вятър и интензивно кълване на ситни червеноперки (ама много ситни
) на бял червей. Пробвах и на жито и царевица, за да избягам от дребосъка, но уви. На дъно - нищо. Има много трева, но могат да се намерят места, където да се хвърля спокойно.

Днес бях непредвидено и за кратко на Цоневото...
Бърз,интензивен риболов,на няколко добри баби,мноооооого добри уклеи и доста платика-среден размер и един много хубав морунаж-добра борба ми спретна
Всичко друго е по ,,стандарта''....
Ето и дежурните снимки

До скоро
Бърз,интензивен риболов,на няколко добри баби,мноооооого добри уклеи и доста платика-среден размер и един много хубав морунаж-добра борба ми спретна

Всичко друго е по ,,стандарта''....
Ето и дежурните снимки
До скоро

браво Явка

На 14 и 15 някъде срещу Аспарухово трудно начало с осмица - почти никакъв успех.После мач и много бабушки и платики плюс една доста добра таранка,фидер - вкусни таранки, платики с които си пожелахме до нови срещи.Много добър риболов и приятно изкарване с приятел сред природата далеч от градския шум и новите технологии.
Поздравления за ИАРА които направиха проверка на всички роболовци (поне до където се виждаше от мястото където бяхме).По чести трябва да са проверките им.Наслука на всички.-
- новобранец
Здравейте, колеги! Някой от вас знае ли дали може да се нощува с палатки около язовира и необходим ли е риболовен билет за него? Какво точно проверяват от ИАРА? Не съм запознат и по- назад във форума не успях да намеря информация.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
На каква стръв я ловите златната рибка бре?!
За нощувки не е забранено. С палатки, без палатки, с каравани със спални чували. С каквото се сетиш може да пренощуваш.
За риболов обаче ти трябва билет. И да се спазва закона за риболов.(най-важните неща са описани в билета)
За риболов обаче ти трябва билет. И да се спазва закона за риболов.(най-важните неща са описани в билета)
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
Забранен е още май нощния риболов, така че внимавай за проверки по тъмното да не си с въдица във водата.
-
- новобранец
Благодаря, колеги. Просто за информация казвам, забраната е валидна за всички язовири; нощният риболов е забранен със закон, прочетох го в сайта на ИАРА и дори се обадих, където отново ми потвърдиха.
На каква стръв я ловите златната рибка бре?!
Mного назад е дръпнала нашата тема.Никой ли не ходи?
Днес направихме труден риболов,с много изненади
и безрибие до обяд...
След обяд завъртяхме някакви риби и риболова го пишем успешен
Но като цяло май времето е пресекла рибата,въпреки ,че е рано още...Нямаше трофеи,но за сметка на това хванах 4 шаранета-шамари-изключителна изненада за мен...
ДА ГИ ПУСКАТЕ ЕЙ...
Ай до скоро... две редовни снимки:

Днес направихме труден риболов,с много изненади

След обяд завъртяхме някакви риби и риболова го пишем успешен

Но като цяло май времето е пресекла рибата,въпреки ,че е рано още...Нямаше трофеи,но за сметка на това хванах 4 шаранета-шамари-изключителна изненада за мен...
ДА ГИ ПУСКАТЕ ЕЙ...

Ай до скоро... две редовни снимки: