Жребчево 3 дни релакс

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Re: Жребчево 3 дни релакс

Мнение от pacho69 »

Петър Недев написа:Както ти казах ,аз я карам с 4hp джонсън и е предостатъчен. И с електричка върви добре,но там си зависим и от акумулатор. Много леко и бързо се движи на гребла. Относно боята: минаваш само с едра шкурка,върху старата боя(колкото е остансла)епоксиден грунд, после боята и забравяш.
Мерси колега, хубавото за боята е , че тъста е тенекеджия и ги разбира тез работи, ще я направим кукла дет се вика, вече и име съм и измислил БАДЖАНАЦИТЕ :mrgreen: :drinkers: :drinkers:
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Ето я и снимката с изгаряне на мрежата от ИАРА

Изображение

Ето и общ изглед от работното място ;-)

Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

И кво-били сме само на десетина км един от друг.Виках наздраве ама никой не чува :D Супер излет.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Баш Щукар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Баш Щукар »

Браво за излета! Според мен по-добрия вариант ти е Промарин-а, нищо, че е по-скъп.
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Баш Щукар написа:Браво за излета! Според мен по-добрия вариант ти е Промарин-а, нищо, че е по-скъп.
Мерси за съвета колега, ама вече съм окомплектован, взех Романтиката - оказа се в перфектно състояние, сега и правя дизайн за екстериора и до 18.08.14 трябва да е изшлайфана, боядисана и изсъхнала :mrgreen: :mrgreen:

Днес поръчах и мотора. Пак доста се колебах и най-накрая след съвет на приятелче, който има същата лодка поръчах Genovo T5 S - двутактов, Мощност: 5 кс, Тегло: 20/21кг, Р-р: вграден 2,7л, Разход:2,6л/ч
Охлажд.:водно, Предавки: F-N-R, Раб.обем: 102см3, Бр.цилиндри: 1
Винт: 7,8 x 8

Доколкото разбрах обслужването е доста по-евтино от 4 тактовите, ама ше видим. сега чакам да ми го доставят. Та живи и здрави Началото на септември ще я пуснем лодката на вода.
gorg970
новобранец
новобранец

Мнение от gorg970 »

Колега,благодаря за информяцията!!!Когато не си запознат с нещата,недей да обсъждаш ИАРА!Този човек,когото си снимал да гори мрежа,не е служител на ИАРА.Той е доброволец като мен!Следващият път,когато решиш да правиш излет ''релакс'' на Жребчево,пиши ми на ''лични'' и заедно тримата ще влезем да извадим една мрежа през деня в ''Циганския ръкав'' на с.Паничерево!Като гледам,имаш данни за доброволец,само не знам дали имаж кураж!Иповече не снимай доброволците и не ги пускай по форумите - ще ни създадеш големи проблеми!
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

gorg970 написа:Колега,благодаря за информяцията!!!Когато не си запознат с нещата,недей да обсъждаш ИАРА!Този човек,когото си снимал да гори мрежа,не е служител на ИАРА.Той е доброволец като мен!Следващият път,когато решиш да правиш излет ''релакс'' на Жребчево,пиши ми на ''лични'' и заедно тримата ще влезем да извадим една мрежа през деня в ''Циганския ръкав'' на с.Паничерево!Като гледам,имаш данни за доброволец,само не знам дали имаж кураж!Иповече не снимай доброволците и не ги пускай по форумите - ще ни създадеш големи проблеми!
Колега, явно не си ме прочел правилно, адмирирам стореното от момчето, мисля че споменах, че си вършат работата и то доста добре, като изключим първите няколко реплики, които разменихме всичко беше на 6. За куража - който го е страх от мечки да не влиза в гората. Относно ИАРА и ситуацията около ИАРА по принцип - ами няма как да не коментирам нещо , което е очевадно. Няма да се спирам в детайли, но ако се поровиш в някои от темите ми за риболов по Тунджа (баражите Дъбово, Ягода, Шаново...) ще ме разбереш напълно. Закона важи за всички колега, без значение дали си служител на ИАРА, Доброволец или обикновен риболовец, надявам се си съгласен? За снимките ОК има логика ;-), Септември началото смятам да ида 2-3 дена на Жребеца, с удоволствие ще пиша на лични кога и ако мога да извадя една мрежа лично аз ще я подпаля... :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”