езерцата в Южен парк?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Fishing Bear
новобранец
новобранец

езерцата в Южен парк?

Мнение от Fishing Bear »

Без да се смеете - въпросът ми е съвсем сериозен, който знае да казва :P : и така, някой може ли да сподели своя опит за риболова в езерата в Южния парк (София)? Често минавам оттам и виждам чат-пат рибари да висят, а не ми е далеко и бих си "поиграл" за час-два... :lol:
"Сухо дупе риба не яде!"
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Незнаех че и там "висят рибари" :shock: :D :D :D а какво излиза иначе там :wink:
mixi
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от mixi »

има много каракуда(малка) и някое линче...не съм ловил, но съм виждал ..цели пликове с риба...ама сигурно е отровна :lol: :lol:
djssss
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от djssss »

айде да ви кажа като живеещ до езерата преди 5 месеца 8-кила щука преди 1 месец пред мен 1,8кила щука пак преди 1 месец пред мен 7-кила шаран и оня ден пак един 6 кила ако щете вервайте
Аватар
Fishing Bear
новобранец
новобранец

Мнение от Fishing Bear »

Тези подвизи на кое точно от езерцата са се случили - те са 3-4?
Между другото снощи ходих там за час-два (докато ме заваля дъжда), имаше и още 4-5 ентусиасти, но...нищо. Не се обади нито на бял червей, нито на торен, нито на хляб.
"Сухо дупе риба не яде!"
Аватар
Fishing Bear
новобранец
новобранец

костур

Мнение от Fishing Bear »

Вчера вечерта ходих пак там и хванах...костур - 15-20 см на грозд от бял червей. Снимах го и го върнах, но скоро ще направя сериозно сутрешно посещение със захранка и всичко, както си му е реда...
Единствения недостатък е, че е пълно с кибици, деца и кучета - вчера едно хлапе ми настъпи кутията с торни червеи, после ми ритна хляба във водата, разни псета се къпаха в краката ми, абе ужас...
"Сухо дупе риба не яде!"
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”