Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Тролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
Re: Тролинг на Жребеца
Супер риба - поздравления за улова 

- patter
- вече хвърля и на тежко
Разкази по телефона ... все си е по-добре да се види рибата на снимка
Поздравления!

Това не е за дребни белки,...шеvestel написа:Duel Hardcore x4 PE 3.0 - 40lb 300m
Fluoro - Trilene Big Game Fluorocarbon - Berkley 0.61 - 1m.

Вестел,евала за извадената риба

браво Вестел,заслужаваш и много по-голям,защото винаги си бил открит и честен,само гледай да не е на състезанието,че имам планове.поздрави
-
- научил се да хвърля
Поздравления за улова и откровеността за всичко свързано с него. Едни въпрос наболял през последните година - две, а именно за връзката между флорото и основното 

- vestel
- новобранец
Флуорото и плетеното ги вързвам директно с един възел и аз незнам как се казва ... показаха ми го във Търново и ми допадна ... реално възел няма ... другото флоруто и вирбела също нама възли, кримтвано е със кримтове на ФОКС ... в БГ ги няма ... внесени са от UK ... въпреки подигравките на колеги ... удържаха. Но основно за сполуката, тоест за шанса да бъде извадена рибата са на Minn Kota та ... при 4-5м/с вятър и излязла риба на 3-4 метра от лодката ... при условие, че съм сам и в петъка имаше 2-3 лодки, ако не беше тя отново щях да изгледам как товарния влак си заминава ....mitkom написа:Поздравления за улова и откровеността за всичко свързано с него. Едни въпрос наболял през последните година - две, а именно за връзката между флорото и основното
За 3 години сблъсквания със големия ... разбрах едно, че не трябва да се подценяват нещата или общо казано... влакно 40lb ... флуоро 45 lb и нагоре ... 0.60-0.90 ... минимум 1.0 - 1.50, че перките на мъжкарите са остри като ...
воблери ... ми не си правете експерименти със китайчета, или поне им сменете халките и куките, но не забравяйте че ако воблера е със черни куки и му сложите бели (морски) то този воблер повече може и да не лови. На Понтона след рибата ги смених със 1 номер нагоре ... е във събота нищо не го барна ... в неделя ги смених със същия размер като на оригинала и ... отнво почна да лови

Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ 

-
- ще става разбирач
И аз ползвам него супер е.
- dido ov4arica
- новобранец
Здрасти Вестел около Дарданелите и Боклуците ли влачи?
- vestel
- новобранец
Ако питаш каде е хванат големия ... във нищото по средата на гьола ... ориентировачно линията от падарника и паметника ... успоредно на борчетата. Относно другите кълванета ... имам едно хванато на боклуците - малко - 2 кила там видях и колеги на кльонк извадиха една 5 ца, имам и една 4 ка хваната пред скалите преди големия остров ... общо взето в неделя даваше риба из целия гьол ... било е ден за храненеdido ov4arica написа:Здрасти Вестел около Дарданелите и Боклуците ли влачи?

- dido ov4arica
- новобранец
Благодаря за инфото в Петък и Събота съм там ако идваш обади се 0897865200 Дидо
Поздрави
Поздрави
- vestel
- новобранец
Аз номера ти го имам ... ама в събота племеника има рожден ден и ... може би в неделя ще ида някаде ... но за 1 ден най вероятно на Стамболийски ... време е и тука да почне да даваdido ov4arica написа:Благодаря за инфото в Петък и Събота съм там ако идваш обади се 0897865200 Дидо
Поздрави

- dido ov4arica
- новобранец
ОК. Успех ти желая
-
- ще става разбирач
Наслука Дидо време е на Стамболийски да тръгнат