Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Re: Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com

Мнение от Paublo_Eskobar »

chirusa_bg написа:Направете класирането със сектори и наказателни точки, както е общоприетата практика.

Айде на каналааааааа :drinkers:
Мощно на каналааа....
Пребий си сектора(стани първи),пък килограмите не се важни. :wink:
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Сря Юли 30, 2014 9:26 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
olegdimitrov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от olegdimitrov »

Колега не е ли по-добре всеки да си донесе по пет рибки с неговото име да си ги пусне и които хване най-много от неговите рибки,направи после 100 метра спринт и изпие две топли бири на екс той печели? Айде малко по-сериозно моля те :)
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

Бате кви са тия глупости???
Сонари монари това е абсурдно или кажете някакви сериозни правила които да са регламентирани и ясни или доста хора ще се откажат като гледам последото състезание каква излагация е било... Това са сериозни неща всеки се е подготвил и когато не е оценен правилно остава лошия спомен за нередността
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

miro253 написа:На мен пък въобще не ми пука каква ще е точковата система. Важното е, че ще ловим на канала и от всички нас зависи каква ще е атмосферата.

И да паднем и да бием пак ......... ще си направим кефа :D .
Абсолютно съм съгласен с бай ви Миро! :) :drinkers:
to10or
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от to10or »

Относно правилата-аз съм също "за" секторната система или накратко казано правилата на световната федерация.По-скоро според мен трябва да се помисли за някакво предварително подхранване на канала или вариант,при който състезанието да е в два дни.В противен случай от 150-200 човека,ще има минимум 10 процента капота,а преобладаващите резултати ще са между 0.500кг и 2.00кг,максимум.Нека никой не си мисли,че риболова ще е лесен след като има толкова риба в канала.А съм сигурен,че ще има много колеги,които ще приемат доста насериозно нещата като риболов,както съм сигурен и,че ще присъстват колеги по-скоро заради самото събиране с цел нови запознанства,контакти и среща със стари приятели.Но топката е в полето на организаторите и само времето ще покаже как точно ще се развият нещата.Пожелавам им искрено успех в това не леко начинание!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Redimido написа:
miro253 написа:На мен пък въобще не ми пука каква ще е точковата система. Важното е, че ще ловим на канала и от всички нас зависи каква ще е атмосферата.

И да паднем и да бием пак ......... ще си направим кефа :D .
Абсолютно съм съгласен с бай ви Миро! :) :drinkers:
Дано ловенето не е съпроводено с почистването на обонятелният орган :lol: :lol: че без тренировка и без предварително подхранване на секторите ще има бая отпийващи от капочиното с широко вдишващи ноздри :lol:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Еми остава варианта да се изтеглят секторите онлайн в събота сутрин и след като не може да се тренира всеки да отива на разходка около канала с РК-1, чирпак, прашка и четири чувала захранка :lol: , а който не иска така - в неделя да си носи мокри кърпички :lol: .

Колеги, състезанието е любителско. Аз лично не разбирам от тези неща, но се притеснявам да не прекаляваме спрямо организаторите. Едва ли ако някой го спечели, ще бъде поканен за съотборник на Уйл Рейсън примерно така, че ........ споко.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

miro253 написа:Еми остава варианта да се изтеглят секторите онлайн в събота сутрин и след като не може да се тренира всеки да отива на разходка около канала с РК-1, чирпак, прашка и четири чувала захранка :lol: , а който не иска така - в неделя да си носи мокри кърпички :lol: .

Колеги, състезанието е любителско. Аз лично не разбирам от тези неща, но се притеснявам да не прекаляваме спрямо организаторите. Едва ли ако някой го спечели, ще бъде поканен за съотборник на Уйл Рейсън примерно така, че ........ споко.
Ама много боли да те бият на собствен терен :lol: :lol: :lol:
to10or
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от to10or »

miro253 написа:Еми остава варианта да се изтеглят секторите онлайн в събота сутрин и след като не може да се тренира всеки да отива на разходка около канала с РК-1, чирпак, прашка и четири чувала захранка :lol: , а който не иска така - в неделя да си носи мокри кърпички :lol: .

Любителско или не,моето мнение е,че не си ли готов,нямаш амбиция или желание да заемеш призово място в крайното класиране,по-добре изобщо не участвай в каквато и да е форма на състезание.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

butnik написа:Ама много боли да те бият на собствен терен :lol: :lol: :lol:
Е така е. Както се казва макар и по един друг повод /недай си боже/, но то си е в сила и тук "Болката минава, но срама е голям" :lol:

to10or - спор няма прав си, но аз имах в предвид организацията и правилата. Такъв тип състезания даже и да са малко недоизкусурени от към организация не мисля, че е голям проблем. Още повече, че да организираш нещо подобно за 200 човека, не е лесна работа /току що ми стана интересно на световното в Хърватска колко ли човека ще участват?/. Спорд мен никой няма да дойде да си къпе червея пък какво ще излезне предстои да видим.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

miro253 написа:
butnik написа:Ама много боли да те бият на собствен терен :lol: :lol: :lol:
Е така е. Както се казва макар и по един друг повод /недай си боже/, но то си е в сила и тук "Болката минава, но срама е голям" :lol:

to10or - спор няма прав си, но аз имах в предвид организацията и правилата. Такъв тип състезания даже и да са малко недоизкусурени от към организация не мисля, че е голям проблем. Още повече, че да организираш нещо подобно за 200 човека, не е лесна работа /току що ми стана интересно на световното в Хърватска колко ли човека ще участват?/. Спорд мен никой няма да дойде да си къпе червея пък какво ще излезне предстои да видим.
Миро,без правила не става.Между нас ще има хора ,които ще хвърлят доста пари в Канала,не може някой да ти проваля амбицията да победиш.Няма да довърша мисълта си,тези ,които са участвали в турнири под каквато и да е форма ще разберат.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Ицо, ти имаш голям опит в тези неща и мисля, че си организирал състезания и знаеш какво е - аз не знам, но мисля, че мога да предположа. Не искам да кажа, че не трябва да има правила - напротив, искам само да оставим организаторите да си свършат работата без да им се пречкаме и ако има някакви проблеми да не им се сърдим, а да ги разберем.
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболовно състезание .юГРЕБЕН КАНАЛ - 10 годии naRiba.co

Мнение от diavolo666 »

Така е,отиват много пари,и не друг а ти си поемаш масрафа,какво като е любителско?!Може на някои да им е все тая,ще дойдат заради самото сьбитие,но 90 на 100 ще са заради спортния елемент-да се представиш добре,ако могат и да спечелят.И Кьрца,не на друг трябва да обясниш защо не е призьор,а на мен,но колегите сьстезатели вече го направиха,така че едно -пич,вярно е-допуснали сме грешка ще е донякьде достатьчно...Спирам дотук по темата и ще очаквам точния регламент.Наслука и дано се сьберем повечко на канала :)
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Точен регламент ще има до няколко дни ,като се прибере Сашо .Това състезание е по случай юбилея и правилата може да се различават от другите състезания поради простата причина , че идеята е да се съберем и да половим на гребния канал.Много добре знаете , че там не може да се лови по всяко време .Искахме от управата на канала два дни - дадоха ни един , нямаше начин да има свободна тренировка .
Така е,отиват много пари,и не друг а ти си поемаш масрафа,какво като е любителско
Да прав си , но въпроса не е на живот и смърт ....Много пари се хвърлят за подготовка на едно състезание ако се подходи сериозно - като се почне със захранките и се свърши с парите за транспорта - затова има състезания при които тези фактори са задължителни .
Ние обаче говорим за едно напълно любителско и приятелско състезание на което да може човека с обикновеното телескопче и със пакетчето захранка от 2 лв да изпита тръпката от състезанието .Това е идеята състезанието да е достъпно за всички - има си "Майстор на годината " -примерно където този човечец с обикновеното телескопче не може да се впише между щеките и платформите - там е мястото да инвестираш пари в състезание , защото самото такова те задължава и там е мястото да покажеш колко си добър .Иначе е много удобно със скъпите щеки и мачове да се състезаваш с аматьорите и да покажеш класа .

Естествено че няма да може да се угоди на всички ,но не забравяйте човечността и приятелството - това е по скъпо и от пластмасовата купа и от тенекиения медал ....!
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

emo vasilev написа:
Така е,отиват много пари,и не друг а ти си поемаш масрафа,какво като е любителско
Да прав си , но въпроса не е на живот и смърт ....Много пари се хвърлят за подготовка на едно състезание ако се подходи сериозно - като се почне със захранките и се свърши с парите за транспорта - затова има състезания при които тези фактори са задължителни .
Ние обаче говорим за едно напълно любителско и приятелско състезание на което да може човека с обикновеното телескопче и със пакетчето захранка от 2 лв да изпита тръпката от състезанието .Това е идеята състезанието да е достъпно за всички - има си "Майстор на годината " -примерно където този човечец с обикновеното телескопче не може да се впише между щеките и платформите - там е мястото да инвестираш пари в състезание , защото самото такова те задължава и там е мястото да покажеш колко си добър .Иначе е много удобно със скъпите щеки и мачове да се състезаваш с аматьорите и да покажеш класа .

Естествено че няма да може да се угоди на всички ,но не забравяйте човечността и приятелството - това е по скъпо и от пластмасовата купа и от тенекиения медал ....!
РЕСПЕКТ!!! :prayer: :supz: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”