Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Риболовно състезание ГРЕБЕН КАНАЛ - 10 години naRiba.com
Мощно на каналааа....chirusa_bg написа:Направете класирането със сектори и наказателни точки, както е общоприетата практика.
Айде на каналааааааа
Пребий си сектора(стани първи),пък килограмите не се важни.

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Сря Юли 30, 2014 9:26 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- научил се да хвърля
Колега не е ли по-добре всеки да си донесе по пет рибки с неговото име да си ги пусне и които хване най-много от неговите рибки,направи после 100 метра спринт и изпие две топли бири на екс той печели? Айде малко по-сериозно моля те 

Бате кви са тия глупости???
Сонари монари това е абсурдно или кажете някакви сериозни правила които да са регламентирани и ясни или доста хора ще се откажат като гледам последото състезание каква излагация е било... Това са сериозни неща всеки се е подготвил и когато не е оценен правилно остава лошия спомен за нередността
Сонари монари това е абсурдно или кажете някакви сериозни правила които да са регламентирани и ясни или доста хора ще се откажат като гледам последото състезание каква излагация е било... Това са сериозни неща всеки се е подготвил и когато не е оценен правилно остава лошия спомен за нередността
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абсолютно съм съгласен с бай ви Миро!miro253 написа:На мен пък въобще не ми пука каква ще е точковата система. Важното е, че ще ловим на канала и от всички нас зависи каква ще е атмосферата.
И да паднем и да бием пак ......... ще си направим кефа.

-
- вече хвърля и на тежко
Относно правилата-аз съм също "за" секторната система или накратко казано правилата на световната федерация.По-скоро според мен трябва да се помисли за някакво предварително подхранване на канала или вариант,при който състезанието да е в два дни.В противен случай от 150-200 човека,ще има минимум 10 процента капота,а преобладаващите резултати ще са между 0.500кг и 2.00кг,максимум.Нека никой не си мисли,че риболова ще е лесен след като има толкова риба в канала.А съм сигурен,че ще има много колеги,които ще приемат доста насериозно нещата като риболов,както съм сигурен и,че ще присъстват колеги по-скоро заради самото събиране с цел нови запознанства,контакти и среща със стари приятели.Но топката е в полето на организаторите и само времето ще покаже как точно ще се развият нещата.Пожелавам им искрено успех в това не леко начинание!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Дано ловенето не е съпроводено с почистването на обонятелният органRedimido написа:Абсолютно съм съгласен с бай ви Миро!miro253 написа:На мен пък въобще не ми пука каква ще е точковата система. Важното е, че ще ловим на канала и от всички нас зависи каква ще е атмосферата.
И да паднем и да бием пак ......... ще си направим кефа.
![]()

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Еми остава варианта да се изтеглят секторите онлайн в събота сутрин и след като не може да се тренира всеки да отива на разходка около канала с РК-1, чирпак, прашка и четири чувала захранка
, а който не иска така - в неделя да си носи мокри кърпички
.
Колеги, състезанието е любителско. Аз лично не разбирам от тези неща, но се притеснявам да не прекаляваме спрямо организаторите. Едва ли ако някой го спечели, ще бъде поканен за съотборник на Уйл Рейсън примерно така, че ........ споко.

Колеги, състезанието е любителско. Аз лично не разбирам от тези неща, но се притеснявам да не прекаляваме спрямо организаторите. Едва ли ако някой го спечели, ще бъде поканен за съотборник на Уйл Рейсън примерно така, че ........ споко.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ама много боли да те бият на собствен теренmiro253 написа:Еми остава варианта да се изтеглят секторите онлайн в събота сутрин и след като не може да се тренира всеки да отива на разходка около канала с РК-1, чирпак, прашка и четири чувала захранка, а който не иска така - в неделя да си носи мокри кърпички
.

-
- вече хвърля и на тежко
Любителско или не,моето мнение е,че не си ли готов,нямаш амбиция или желание да заемеш призово място в крайното класиране,по-добре изобщо не участвай в каквато и да е форма на състезание.miro253 написа:Еми остава варианта да се изтеглят секторите онлайн в събота сутрин и след като не може да се тренира всеки да отива на разходка около канала с РК-1, чирпак, прашка и четири чувала захранка, а който не иска така - в неделя да си носи мокри кърпички
.
Е така е. Както се казва макар и по един друг повод /недай си боже/, но то си е в сила и тук "Болката минава, но срама е голям"butnik написа:Ама много боли да те бият на собствен терен![]()
![]()

to10or - спор няма прав си, но аз имах в предвид организацията и правилата. Такъв тип състезания даже и да са малко недоизкусурени от към организация не мисля, че е голям проблем. Още повече, че да организираш нещо подобно за 200 човека, не е лесна работа /току що ми стана интересно на световното в Хърватска колко ли човека ще участват?/. Спорд мен никой няма да дойде да си къпе червея пък какво ще излезне предстои да видим.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Миро,без правила не става.Между нас ще има хора ,които ще хвърлят доста пари в Канала,не може някой да ти проваля амбицията да победиш.Няма да довърша мисълта си,тези ,които са участвали в турнири под каквато и да е форма ще разберат.miro253 написа:Е така е. Както се казва макар и по един друг повод /недай си боже/, но то си е в сила и тук "Болката минава, но срама е голям"butnik написа:Ама много боли да те бият на собствен терен![]()
![]()
![]()
to10or - спор няма прав си, но аз имах в предвид организацията и правилата. Такъв тип състезания даже и да са малко недоизкусурени от към организация не мисля, че е голям проблем. Още повече, че да организираш нещо подобно за 200 човека, не е лесна работа /току що ми стана интересно на световното в Хърватска колко ли човека ще участват?/. Спорд мен никой няма да дойде да си къпе червея пък какво ще излезне предстои да видим.
Ицо, ти имаш голям опит в тези неща и мисля, че си организирал състезания и знаеш какво е - аз не знам, но мисля, че мога да предположа. Не искам да кажа, че не трябва да има правила - напротив, искам само да оставим организаторите да си свършат работата без да им се пречкаме и ако има някакви проблеми да не им се сърдим, а да ги разберем.
- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболовно състезание .юГРЕБЕН КАНАЛ - 10 годии naRiba.co
Така е,отиват много пари,и не друг а ти си поемаш масрафа,какво като е любителско?!Може на някои да им е все тая,ще дойдат заради самото сьбитие,но 90 на 100 ще са заради спортния елемент-да се представиш добре,ако могат и да спечелят.И Кьрца,не на друг трябва да обясниш защо не е призьор,а на мен,но колегите сьстезатели вече го направиха,така че едно -пич,вярно е-допуснали сме грешка ще е донякьде достатьчно...Спирам дотук по темата и ще очаквам точния регламент.Наслука и дано се сьберем повечко на канала 

ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
- emo vasilev
- сериозен играч
Точен регламент ще има до няколко дни ,като се прибере Сашо .Това състезание е по случай юбилея и правилата може да се различават от другите състезания поради простата причина , че идеята е да се съберем и да половим на гребния канал.Много добре знаете , че там не може да се лови по всяко време .Искахме от управата на канала два дни - дадоха ни един , нямаше начин да има свободна тренировка .
Ние обаче говорим за едно напълно любителско и приятелско състезание на което да може човека с обикновеното телескопче и със пакетчето захранка от 2 лв да изпита тръпката от състезанието .Това е идеята състезанието да е достъпно за всички - има си "Майстор на годината " -примерно където този човечец с обикновеното телескопче не може да се впише между щеките и платформите - там е мястото да инвестираш пари в състезание , защото самото такова те задължава и там е мястото да покажеш колко си добър .Иначе е много удобно със скъпите щеки и мачове да се състезаваш с аматьорите и да покажеш класа .
Естествено че няма да може да се угоди на всички ,но не забравяйте човечността и приятелството - това е по скъпо и от пластмасовата купа и от тенекиения медал ....!
Да прав си , но въпроса не е на живот и смърт ....Много пари се хвърлят за подготовка на едно състезание ако се подходи сериозно - като се почне със захранките и се свърши с парите за транспорта - затова има състезания при които тези фактори са задължителни .Така е,отиват много пари,и не друг а ти си поемаш масрафа,какво като е любителско
Ние обаче говорим за едно напълно любителско и приятелско състезание на което да може човека с обикновеното телескопче и със пакетчето захранка от 2 лв да изпита тръпката от състезанието .Това е идеята състезанието да е достъпно за всички - има си "Майстор на годината " -примерно където този човечец с обикновеното телескопче не може да се впише между щеките и платформите - там е мястото да инвестираш пари в състезание , защото самото такова те задължава и там е мястото да покажеш колко си добър .Иначе е много удобно със скъпите щеки и мачове да се състезаваш с аматьорите и да покажеш класа .
Естествено че няма да може да се угоди на всички ,но не забравяйте човечността и приятелството - това е по скъпо и от пластмасовата купа и от тенекиения медал ....!
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
РЕСПЕКТ!!!emo vasilev написа:Да прав си , но въпроса не е на живот и смърт ....Много пари се хвърлят за подготовка на едно състезание ако се подходи сериозно - като се почне със захранките и се свърши с парите за транспорта - затова има състезания при които тези фактори са задължителни .Така е,отиват много пари,и не друг а ти си поемаш масрафа,какво като е любителско