Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
- ESOXPIKE
- научил се да хвърля
Re: Воблери
Здравейте уважаеми колеги мераклисъл съм се чисто сребрист с черен гръб от пластмаса да го преправя на костур ама както аз искам да е.Знам как да направя украсата но после с какво да го лакирам посъветвайте ме малко за лака и лепилото което мога да използвам за закрепване на брокат като люспи ще стане убиец ако премине модификацията всичко и всичко стане по план.Тъй като искам да у придам малко душа.Просто ми кажете вие какви лакове и лепила използвате.
Много добре се е справил с аерографа фабриканта Spoon 23 аз тея калъпи за пяна още не съм
ги пробвал и предпочитам балсово дърво с кит !
Телта преди лопатката не е оформена добре явно клещите ти са квадратни...
Колега броката се лепи и смесва с всякви лепила и лакове!
Примерно с секундно лепило рисуваш линия по воблера или драскотини след това потапяш
воблера в торбичката с сухия брокат изваждаш пак рисуваш с лепилото потапяш в друг цвят
брокат вадиш и лакиране с безцветен лак ще стане ДИСКО воблер шарен!
Роболов по косми...
Воблер за възрастни рибари!

С кранове и вишки на риболов ...

ги пробвал и предпочитам балсово дърво с кит !
Телта преди лопатката не е оформена добре явно клещите ти са квадратни...

Колега броката се лепи и смесва с всякви лепила и лакове!
Примерно с секундно лепило рисуваш линия по воблера или драскотини след това потапяш
воблера в торбичката с сухия брокат изваждаш пак рисуваш с лепилото потапяш в друг цвят
брокат вадиш и лакиране с безцветен лак ще стане ДИСКО воблер шарен!
Роболов по косми...

Воблер за възрастни рибари!
С кранове и вишки на риболов ...

Hills бъди по-снизходителен с по-неопитните и не нападай spoon23 ! Не всички имат твоя талант! По-добре посъветвай човека как да използва твоите рамки, за да представя по-добре воблерите си.Hills написа: Телта преди лопатката не е оформена добре явно клещите ти са квадратни...![]()
Колега spoon23 не се отчайвай! Дори да не стигнеш Нills знай, че и твоите не са лоши!
Добре де върхта са!!!- ма да използва кръгли клещи ...
Той не е начинаещ тези инициали HD ги гледах доста отдавна в друг форум за воблери!
Критиката ми е градивна но може и нарочно да са здъфкани отпред.
Едни хубави кръгли клещи са 18 кинта на " Merox " в BAUMAX !
Даже много се радвам че има и други хора дето правят хубави неща...
Понеже съм талант мога да давам частни уроци три дена в седмицата и да стана милионер ...
Рамките ги кова с пирони и после снимам ма сега не ми се кове ...

Воблер-джърк 87грама с тракащ механизъм 15сантиметра увисващ
Специално за този джърк купих чисто нов спининг с акция 40-80 и от 270 с ножовката стана
2.20 според руският сайт ще ми е по удобна за тежката артилерия срязана въдица -скъсена!Въдицата беше италианска сега е по руският стандарт ...

Всички воблери са от балсово дърво и зъболекърска тел !
Воблер 10 сантиметра 19 грама малките са по 4-5 санта с тракалки!
Той не е начинаещ тези инициали HD ги гледах доста отдавна в друг форум за воблери!
Критиката ми е градивна но може и нарочно да са здъфкани отпред.
Едни хубави кръгли клещи са 18 кинта на " Merox " в BAUMAX !
Даже много се радвам че има и други хора дето правят хубави неща...
Понеже съм талант мога да давам частни уроци три дена в седмицата и да стана милионер ...

Рамките ги кова с пирони и после снимам ма сега не ми се кове ...

Воблер-джърк 87грама с тракащ механизъм 15сантиметра увисващ
Специално за този джърк купих чисто нов спининг с акция 40-80 и от 270 с ножовката стана
2.20 според руският сайт ще ми е по удобна за тежката артилерия срязана въдица -скъсена!Въдицата беше италианска сега е по руският стандарт ...
Всички воблери са от балсово дърво и зъболекърска тел !
Воблер 10 сантиметра 19 грама малките са по 4-5 санта с тракалки!
-
- научил се да хвърля
СМЯХ,СМЯХ,СМЯХ!!! Да се смееш ли ,да ревеш ли.bo-jo написа:Hills бъди по-снизходителен с по-неопитните и не нападай spoon23 ! Не всички имат твоя талант! По-добре посъветвай човека как да използва твоите рамки, за да представя по-добре воблерите си.Hills написа: Телта преди лопатката не е оформена добре явно клещите ти са квадратни...![]()
Колега spoon23 не се отчайвай! Дори да не стигнеш Нills знай, че и твоите не са лоши!
Искам да вземам малко уроци и аз ако може, колко вземаш на час?Hills написа:...
Понеже съм талант мога да давам частни уроци три дена в седмицата и да стана милионер ...![]()
Spinning Forever
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ако искаш да научиш нещо се върни към началото на темата.Има инфо за лепила,лакове и бои.Освен мен и др.хора са давали акъл за материалите.Верно,че съм начинаещESOXPIKE написа:Здравейте уважаеми колеги мераклисъл съм се чисто сребрист с черен гръб от пластмаса да го преправя на костур ама както аз искам да е.Знам как да направя украсата но после с какво да го лакирам посъветвайте ме малко за лака и лепилото което мога да използвам за закрепване на брокат като люспи ще стане убиец ако премине модификацията всичко и всичко стане по план.Тъй като искам да у придам малко душа.Просто ми кажете вие какви лакове и лепила използвате.

Айде да поясня малко как ги правя,че пак ще има не разбрали:Правя ги по метода на Чурулик Пенчо "АлаЧурулик"фабриканта Spoon 23 аз тея калъпи за пяна още не съм
ги пробвал
Хайде със здраве и по-снисходително към новобранците

Включете ме ако може в школата

- ESOXPIKE
- научил се да хвърля
Добре след като това е готов воблер не знам как ще стане да преправя всичко стискайте ми палци искам да го преправя като истински костур само че с шарката и маниера на Fox RAge
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Този е един от малкото които съм правил с брокат

А този го прави синът ми когато беше на 12г. с малко помощ разбира се

Понякога използвам и кръглите клещи
евтини са ама става
.

Малко и ножове използвам

А ето как работя с калъпите
Рисувам!

И изливам материала с ножа

Може и фолио да добавим

И последно имам профил в снимка.бг и съм качил доста снимки от процеса на работа до готови воблери който иска да гледа.

А този го прави синът ми когато беше на 12г. с малко помощ разбира се

Понякога използвам и кръглите клещи

Малко и ножове използвам

А ето как работя с калъпите

Рисувам!

И изливам материала с ножа

Може и фолио да добавим

И последно имам профил в снимка.бг и съм качил доста снимки от процеса на работа до готови воблери който иска да гледа.
-
- новобранец
колега HILLS пиши и мен за уроците дано не вземаш скъпо
,че да ни остане и някои лев за материали за рамки ,перки и моливи. а spoon23 нека продължава да ги майстори и да ги показва че аз много и се кефя
поздрави на всички

поздрави на всички
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Hills не ги слушай тия завистници ,научили се вчера да дялкат и почнаха да те учат !!
Ти си моят идол ,ти си моят Бог . Я ги виж даже и една рамка не моат да сложат ,камо ли воблери да правят
Ама не моем си криви душата г-н HD е отново брутален
Пьк ако си позволи и едни крьгли клещи -ехеееее ,то пьк после ще поискам и рамки да им слага -абе заеби !!
Ти си моят идол ,ти си моят Бог . Я ги виж даже и една рамка не моат да сложат ,камо ли воблери да правят

Ама не моем си криви душата г-н HD е отново брутален

Пьк ако си позволи и едни крьгли клещи -ехеееее ,то пьк после ще поискам и рамки да им слага -абе заеби !!
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- ESOXPIKE
- научил се да хвърля
Изкуство нали съм художник но тука не знам при тая материя как да ги балансирам а иначе имам много идеи и какъв размер на лопатката и ъгъла които трябва да има.
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
ESOXPIKE харесай си модел примамка и виж дали има неин прозрачен еквивалент ако има виж как са разположени тежестите и действай.Иначе как да ти обясним,номера на самоделките е проба грешка.1000 пъти копирай нещо марково като за начало после лека-полека нещата ще си дойдат на мястото
.Мисля,че това е най-ценния съвет който мога да ти дам.Успех в начинанието!

Аз също съм фен на колегата Хилс много готини воблери прави!
Имам само един съвет към него:
КОЛЕГА НАЙ-ДОБРЕ СИ НАМЕРИ ДРУГО ХОБИ!!!Явно това не ти е силната страна и по-добре се насочи към нещо по-лесно!!Иначе съм фен на морските ти воблери със спица от мотор за едри риби
Имам само един съвет към него:
КОЛЕГА НАЙ-ДОБРЕ СИ НАМЕРИ ДРУГО ХОБИ!!!Явно това не ти е силната страна и по-добре се насочи към нещо по-лесно!!Иначе съм фен на морските ти воблери със спица от мотор за едри риби

Брей тука много ФИЛОСОФИ в тоя форум !!!
Първите реклами с фолио ги правих аз !
Летище ПЛОВДИВ с дураформ също !
По склуптора държавен изпит много добър 5 !
Микробусите на VICTORY фолио около 200 буса и други тирове!
Правил съм декорите на филма Ъндерграунд и др.
Повишено изучаване на физика и електроника не знам колко лодки съм направил макети!
Рисувам като машина и мога да направя калъпи на всичко включително и на човек!
Рисувал съм дискотеки, магазини светещи реклами имам редица награди от плейнери!
Работил съм в ЛОНДОН,БЕРЛИН в студия за филми и декорация и спокойно мога да ви
изнеса една лекция по АЕРОДИНАМИКА и ВОБЛЕРОМОДЕЛИЗЪМ !
Кандидатите за курса по ВОБЛЕРО МОДЕЛИЗАМ ще минат три етапа РИСУВАНЕ,СКЛУПТУРА и
ФИЗИКА при различни специалисти после ако ви препоръчат че сте кадърен и можете нещо
ще си помисля дали да ви обучавам в ракето моделъзам или някъв си моделизъм...
Естествено курса ще струва 3000 лева на човек.
РАЗБИРАМ че някой хора се дразнят и обичат да трошат повече от да творят ама в БЪЛГАРИЯ
затова е в ВАЛУТЕН БОРД !
Завършилите курса ще си пробват макетите в СЕВЕРНО МОРЕ в залива Швинеушче...
Кандидатите задължително на психо преглед и свидетелство за съдимост !!!
РАЗБИРАЧИ ГОЛЕМИ ТУКА БЕ... АЙ БАЙ БАЙ ТУКА...
Първите реклами с фолио ги правих аз !
Летище ПЛОВДИВ с дураформ също !
По склуптора държавен изпит много добър 5 !
Микробусите на VICTORY фолио около 200 буса и други тирове!
Правил съм декорите на филма Ъндерграунд и др.
Повишено изучаване на физика и електроника не знам колко лодки съм направил макети!
Рисувам като машина и мога да направя калъпи на всичко включително и на човек!
Рисувал съм дискотеки, магазини светещи реклами имам редица награди от плейнери!
Работил съм в ЛОНДОН,БЕРЛИН в студия за филми и декорация и спокойно мога да ви
изнеса една лекция по АЕРОДИНАМИКА и ВОБЛЕРОМОДЕЛИЗЪМ !
Кандидатите за курса по ВОБЛЕРО МОДЕЛИЗАМ ще минат три етапа РИСУВАНЕ,СКЛУПТУРА и
ФИЗИКА при различни специалисти после ако ви препоръчат че сте кадърен и можете нещо
ще си помисля дали да ви обучавам в ракето моделъзам или някъв си моделизъм...

Естествено курса ще струва 3000 лева на човек.
РАЗБИРАМ че някой хора се дразнят и обичат да трошат повече от да творят ама в БЪЛГАРИЯ
затова е в ВАЛУТЕН БОРД !
Завършилите курса ще си пробват макетите в СЕВЕРНО МОРЕ в залива Швинеушче...
Кандидатите задължително на психо преглед и свидетелство за съдимост !!!

РАЗБИРАЧИ ГОЛЕМИ ТУКА БЕ... АЙ БАЙ БАЙ ТУКА...