Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- SBANKOV
- ще става разбирач
Re: Риболова около Русе
Е Кутинчев вече със сигурност ще ескплоадира, аз не можах да го накарам с мойте снимки ама тоя път със сигурност
Сподели моля те монтажа, стръв и място не ме вълнуват, познах мястото или поне така си мисля.

Сподели моля те монтажа, стръв и място не ме вълнуват, познах мястото или поне така си мисля.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
На него силата му е есента..сега само ги храниSBANKOV написа:Е Кутинчев вече със сигурност ще ескплоадира, аз не можах да го накарам с мойте снимки ама тоя път със сигурност![]()

Монтажа е на косъм с малко по-голяма кука, царевица, повдигач, утежнен повод, инлайн...мястото около на Кутинчев

На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
Браво, Раев! Браво!
Подигравайте се Вие, ще видите! Само да пуснем лодката...
Искам такава тениска...
Подигравайте се Вие, ще видите! Само да пуснем лодката...
Искам такава тениска...
Снощи на дунава едно соме на торен
Водоема в Борисово се нарича кладенец и се намира в ляво от центъра.kutinchev написа:Някой знае ли нещо за водоем в Борисово?
А пък на този дето пише глупости за Кошарна му желая да си изпусне риболовния билет в кенефа.
А може ли по-пълно упътване за да разберем къде точно се намира водоема
Привет на всички! Отскоро разбрах за съществуването на този форум и като запален рибар, реших и аз да се включа. Искам да попитам дали някой може да ми разясни регламента за риболов на язовирите Бойка и Каран Върбовка, дали е ходил скоро там и евентуално телефон за връзка?
-
- сериозен играч
Лом Черковна (Бойка) е забранен от няколко години 

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Добър ден и от мене във този форум. Аз съм начинаещ рибар и със още двама приятели също начинаещи мислим да ходиме на банинска с приспиване и по скоро да си направиме кефа отколкото да хващаме риба. Та да питам някой знае ли как точно е е положението там като такси и дали е проблем да се нощува. И евентуално ако има проблем там да препоръча друго място около Русе.
Благодаря!!
Благодаря!!
На Баниска доколкото знам таксата е 20лв на човек, така че по добре вървете на някой свободен язовир след като не държите толкова на улова. Препоръчвам ви Бели Лом или Съединение(Бистра) като най-близки дестинации.
- SBANKOV
- ще става разбирач
Антимово от към гората също е добро място за приятно изкарване, още повече ако набарате толстолопите и амурите.bat_deso написа:На Баниска доколкото знам таксата е 20лв на човек, така че по добре вървете на някой свободен язовир след като не държите толкова на улова. Препоръчвам ви Бели Лом или Съединение(Бистра) като най-близки дестинации.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Може ли и да се остане на палатка за през нощта там - яз. Антимово? Предполагам това на място се уточнява ... или..!?
- potrebitel_666
- новобранец
Язовирът е свободен. Стигат ви само билетите и да си харесате място, където да разпънете палатките.bgkal написа:Може ли и да се остане на палатка за през нощта там - яз. Антимово? Предполагам това на място се уточнява ... или..!?
Какво ще правим с тоя Дунав? Островите заляти, бреговете и те....
Мен повече ме мъчи жегата. Бях предвидил утре да отскоча до острова и да хвърлям от лодката, но предвид жегата, нивото и мътилката, ще се пробвам в събота.kutinchev написа:Какво ще правим с тоя Дунав? Островите заляти, бреговете и те....