Залавяне на бракониери

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
markas
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Залавяне на бракониери

Мнение от markas »

Здравейте колеги ! От доста време следя форумите но досега не съм писал. Имам проблем и бих искал да се посъветвам с вас тъй като, тук забелязах че освен новобранците като мен има и доста вещи в областта на риболова.
Проблема е следният :
Преди няколко дена бях за щуки на едно малко водоемче ( предпочитам да запазя в тайна името ). Винаги когато ходя там за щуки си купувам между 20 и 30 каракудки за стръв които пускам след като останат с надеждата да се развъдят. В края на риболовния ми излет тръгнах да пускам 40 сантиметровото щукле и забелязах двама души които ме гледаха. Реших че просто гледат как се снимам със слуката си преди да я пусна да расте. Беше вече 8:30 вечерта но те седяха отсреща и просто като че ли чакаха. Докато събирах такъмите те пуснаха надуваема лодка във водата, единия влезе с въдица но не хвърляше а все гледаше към мен. Аз се натоварих и си тръгнах. Разбира се, беше съмнително, за това се скрих и започнах да гледам. След като вече не ме виждаха, мъжът с лодката се върна на брега, подаде неизползваната въдица на колегата си, и се върна във водата пускайки "нещо" във водата като спираше само за да премести малко лодката. Всички се досещате какво правеше. Обадих се на 112 и съобщих. Увериха ме че до 15 минути ще има представител на закона там....Аз почаках 30 минути и точно когато тръгнах да си ходя забелязах двамата сладури бързо да събират всичко и ти тръгнаха.... Моля за предложения на кого аджеба да звънне човек че да се спре безобразието по водоемите и подходяща реакция в такива случаи. Благодаря предварително и наслука !
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Залавяне на бракониери

Мнение от Fishing_Fan »

Познато,един друг колега разисква подобна тема , http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=88280" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
markas
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от markas »

Ще я разгледам, благодаря.
Първата щука и първата кака се помнят вечно независимо от килограмите им !
Excx
новобранец
новобранец

Мнение от Excx »

Колеги искам да попитам има ли смисъл да звъня за такива без билети? Вчера ходих до едно малко язовирче, което не е платено и още сутринта разбрах, че тия до мен нямат билет. По някое време единия хвана едно малко рибе и се похвали, че е хванал шаранче. Помолих го да го пусне обратно и цитирам "къв си ти да ми казваш кво да правя бе, гомньо". Можех да ги сгазя и двамата, ама знаеш ли какво носят у тях, малоумници всякакви. Искам да попитам в подобни ситуации на хора без билети, има ли смисъл да се обаждам в ИАРА или няма да си направят труда да дойдат?
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

И да звъннеш те освен да ги предупредят да се махнат друго няма да стане с тези , които са все още на дадени постове в тая държава :idea: Отделно в момента не се знае изобщо и кой ще управлява тая държавица :idea: Та в тоя ред на мисли и да ти отговоря - оправяй/ те се сам/сами ,ако можете или се събере другия път групичка и ги почерпете тези субекти :wink: Нещата са ясни ,че трябва да се вземат в ръце защото ние сме държавата и не е редно да казваме защо държавата не взима мерки - ами взима да ги предупреди боклуците за да се махнат :idea: Така ,че вяра никому :finga:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”