Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за яз. Ряховски Ливади до Севлиево Моля
Модератор: sapuna
Инфо за яз. Ряховски Ливади до Севлиево Моля
Здравейте колеги,нов съм тук и да се извиня ако съм объркал раздела за темата.Въпроса ми е някой ходил ли е скоро на този язовир и ако да ако може да ми даде малко инфо за язовира-цени,какво кълве,на какво кълве и изобщо дали си заслужава защото мисля да ходя вторник а не ми е никак близко този язовир и ще ми излезе доста скъпо,а искам да пробвам на някой язовир на който не съм ходил до сега благодаря 

Re: Инфо за яз. Ряховски Ливади до Севлиево Моля
Здравеей колега,
В неделя бях там през денят, таксата е пет лева за дневният риболов, за нощувката немога да кажа, тъйкато ловя основно на плувка. При мен беше слабо но аз и толкова си мога де
. На стената на плувка излизат добри каракуди на царевица. Хората, които бяха за големи риби под тополите имаха доста удари и то на добри риби.
В неделя бях там през денят, таксата е пет лева за дневният риболов, за нощувката немога да кажа, тъйкато ловя основно на плувка. При мен беше слабо но аз и толкова си мога де

praktikuvam standarten i nestandarten ribolov
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
За там инфо не ти трябва
Освен , ако не си гледал рибки в аквариум 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Колега ( Върбанов ) би ли ми казал като на прост човек какво имаш предвид с това "ако не си гледал рибки в аквариум"че нещо неможах да схвана
Иначе благодаря че сте отделили време за темата 

- radogagov
- ще става разбирач
Не съм ходил да риболовствам там, но имам колега, който е всяка седмица на язовира. Инфото, което имам е, че гъмжи от риба: ловят се амури от 7+ нагоре, на царевица. Шарана на топче, като рибите да от 5 до към 15кг. От време на време излиза някой хубав сом. Таксата за 24 часа беше 20лв, но сега май е увеличена на 25. Дано съм бил полезен 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Всичко е увеличено.
Ще ти поскъпне риболова.
Трябва ти карп сак,антибиотик и др
Ако нямаш -дават под наем на място
Мерак се гаси с пари.
Риба много.
Успех
Ще ти поскъпне риболова.
Трябва ти карп сак,антибиотик и др
Ако нямаш -дават под наем на място
Мерак се гаси с пари.
Риба много.
Успех
Аз там съм пораснал...
А някаква идея какви пари ще ми искат за наема на тези принадлежности ? благодаря
- akoto13
- ще става разбирач
30 кинта за 24 часа-3 тояги. Ако искаш да ползваш техен дюшек, лодка и т.н. ще требе да цакаш допълнително. Със тея валежи се приготви за голема мизерия. На места и джиповете се насират. Риби има, ама няма правила. За мене не става.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
+1Риби има, ама няма правила
Аз там съм пораснал...
-
- новобранец
Да не се обиди някой колега, но при тези условия мерака за риболов ми минава бързо.Предполагам, че може само плевелна рибка да си вземеш.
И кое по точно от условията ти уби мерака колега?Valio_ribata написа:Да не се обиди някой колега, но при тези условия мерака за риболов ми минава бързо.Предполагам, че може само плевелна рибка да си вземеш.
Днес се обадих да попитам как са цените и ми казаха 15 лева дневният риболов
как е възможно на едни да искат 5 на други 15 лв ... ;/;/

Напоследък това се чува от доста колеги. При еднакви условия на всеки взели различно...stekata21 написа: как е възможно на едни да искат 5 на други 15 лв ... ;/;/
Според мен си избери някой друг водоем, там хората ходят за трофейни риби, за това са и такива изискванията

Един от факторите според които арендатора определя таксата за риболов на даден риболовец е дали последният ползва куки с контра или куки без контраstekata21 написа:Днес се обадих да попитам как са цените и ми казаха 15 лева дневният риболовкак е възможно на едни да искат 5 на други 15 лв ... ;/;/
Попитах го и за куките,каза ми че и с контра да са няма проблеми ?! Но тая цена от 15 лв ДНЕВЕН риболов .. еми не благодаря