Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Вече не е за календарна година!
Модератор: sapuna
В Търново и другите градове не знам как е но във Варна не може да се плати на място. Внася се по банков път таксата като ти си избираш коя банка да използваш с разликата, че Уникредит те таксуват 1 левче за операцията а останалите по 3 левчета. Това е за Варна както казах, но не вярвам да е различно от останалите места.
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
-
- учете се от него
Вече не съм бракониер
В Карлово ги издава Ловното , като освен билета издават и членска карта на СЛРБ (национално), много добре направена , светлосиня с цветна снимка и холограмен знак- общо 28 лева , плаща се на место.

Последно промяна от Бачо Илия на Пет Фев 08, 2008 6:41 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
snegk написа:Добре,че се сети навреме,миналата седмица с какъв билет лови,бракониерIDA написа:Вече не съм бракониерВ Карлово ги издава Ловното , като освен билета издават и членска карта на СЛРБ (национално), много добре направена , светлосиня с цветна снимка и воден знак- общо 28 лева , плаща се на место.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

То беше специално за мрянската фотосесия и с упражнен от страна на горското , контрол

- krasentotev
- научил се да хвърля
Re:
В Сливен е същото ,сканират ти снимката от личната карта и готово.snegk написа:В Бургас даваш лична карта и 25лв и за 5мин. си готов.

- malkia_joro
- разбира нещата
Re: Вече не е за календарна година!
И на мене ми сканираха снимката от личната карта,дадоха ми един "хвърчащ лист" и ми казаха,че това е билета.Не са като преди под формата на тефтерче
Красотата на живота е в това,че продължава.