Сафрид 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Re: Сафрид 2014

Мнение от ianimar »

според мойто скромно мненние,на тюленово нощно време по-голяма роля играе определената концентрация на светлина,и после такъмите дали са от 2лв. или18лв.
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Браво на Дядо Иван за пълните кофи,личи си,че ги разбира рибите.Ама наистина ли давате по 18лв.за едно чепаре?
Аватар
недялко радков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от недялко радков »

napa написа:
Дядо Иван написа:А сега обещаните ми снимки ,които на правих снощи на място от 6 -7 квадратни метра.Утре вечер ще взема два чувала,ще почистя мястото и пак ще ви го снимам. А още след 4-5 дена ще е същата -МИЗЕРИЯ.С приятелят ми ДЕМОНСТРАТИВНО сме минавали между рибарите и сме им събирали боклуците ,но нищо не помага.90 % от хората ,или рибарите са пълни МИЗЕРНИЦИ . Представете си какъв е целият бряг откъм мръсотия и после ми отговорете ЩО ЗА РИБАРИ СМЕ НИЕ???Ето и снимките ,които успях да направя.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

п.п. Природата един ден ще ни го върне!!!Тя май вече започна!!! :!: :!: :!:
Многодобре и браво за желанието за чиста природа.
А при 18лв. на чепаре какъв епроблема да наемеш чистачка.

ЛАЙНОЯДЕЦ!!!!!За четири години девет мнения,и на компетент се правиш!!!
Направи едно чепаре като на Дядо Иван и аз ще ти дам 36 лв. за него!
Нито познаваш човека,нито му се опираш на майсторлъка,пък и пускаш само интриги!

Сори,темата беше за сафрид,ама не се сдържах!
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
ТАРАЛЕЖ2
новобранец
новобранец

Мнение от ТАРАЛЕЖ2 »

Прав е Недялко в определението за теб !!
Дядо Иван продава тези чепарета по осем лева ( 8 ) !!!
Чул-недочул,но да напише нещо..
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

napa написа: Многодобре и браво за желанието за чиста природа.
А при 18лв. на чепаре какъв епроблема да наемеш чистачка.

Ти що не са цаниш са чистачка, барем някой хубав воблер си купиш, не еФтини китайки.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

napa написа:.......А при 18лв. на чепаре какъв епроблема да наемеш чистачка.
Колко му трябва да развалиш една каца с мед ?
Едно те такова лайно.
Да беше сложил барем още две единици,че да е "реална" цената - деба и изродите ви. :evil:
Дето вика Недялко,я те видя как ще направиш едно такова чепаре - кинтите и аз ще ти ги дам.
Само искам да е поне добро,колкото на Ванката.

Някой питаше дали това е реална цена – не естественно.
Няма начин Ванката,пък и другите да продават на такива цени.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Ясна е работата вече лайното е заблудило хората,а Дядо Иван да е жив и здрав човека и още много пълни кофи да показва, щом и майсторски чепарета прави евала.
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

То верно всеки може да си пише квото си иска,ама... както и да е .Чепаретата са ми по 5-6 лв. Само нощните за директен са ми по 7- 8лв. И НИКОГО НЕ КАРАМ ДА СИ КУПУВА !!!Темата е за сафрид ,не за чепарета.Така ,че ловете сафриди бе хора ,не яжте ..айна. Не го познавам този гений,който ми направи тази реклама,но нека да е жив и здрав.
Аз сафридите съм ловил и пак ще ги ловя. Правете го и вие колеги ,не се занимавате с глупости.И пазете природата,това е моят апел!!!
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

Колеги, вие акъл имате ли, се питам, от поне една седмица...работа ли нямате(ако е така, кажете, ще направим нещо по въпроса) та сте седнали пред компютрите и се плюете един-друг...писна ми на кура да ви чета дребнавите заяждания и прочее. За втори път апелирам - пишете, ако имате полезна информация, качвайте снимки и пишете самохвални мнения в сайтове за запознанства, това едва ли е мяатото. Какво ви бърка в гъза, че сте седнали да се хвалите кой колко е хванал, какво ви бърка в гъза, че някой е хванал 400 сафрида, а вие не? Раздела е "Информация за активността на рибата по морето", ако имате какво да споделите направете го и нищо повече от това, ако имате нужда да намерите информация, прочетете и нищо повече. Толкова ли е сложно, да му еба майката?
Извинявам се за грубия тон и за нецензурните изрази. Просто всеки да си гледа рабитата, нищо повече. Ако някой иска да помогне, нека го направи, не го обръщайте на селски разговор в кръчмата.
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_sym »

А за сафрида някой ще напише ли нещо.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Прав си Рибар,ама много,само дето някои не могат да го разберат.
Повече от две седмици не съм влизал в морето,
едно да пазя рибите от хващане,и друго че си гледам преди всичко здравето.
А това горещо време не е за мен,само мога някоя беля да докарам на екипажа си.

Кофтито е,че няма сега от тази рибка в нашия залив.
Ама скоро почвам да търся другите.
Излизам къде 5 часа в морето - в 9-10 вече съм у гаража - това мисля да пробвам тези дни.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

Дядо Иван написа:То верно всеки може да си пише квото си иска,ама... както и да е .Чепаретата са ми по 5-6 лв. Само нощните за директен са ми по 7- 8лв. И НИКОГО НЕ КАРАМ ДА СИ КУПУВА !!!Темата е за сафрид ,не за чепарета.Така ,че ловете сафриди бе хора ,не яжте ..айна. Не го познавам този гений,който ми направи тази реклама,но нека да е жив и здрав.
Аз сафридите съм ловил и пак ще ги ловя. Правете го и вие колеги ,не се занимавате с глупости.И пазете природата,това е моят апел!!!
Ванка!!! То, "кендзвайси"(ако***та)... няма такъв филм да не хапват братле :evil: Винаги ще се намери някой си Гаменоид, който да наклепи Можещите и знаещи хора. Ти го каза брат, че рибите те познават и пак при Дядя ще дойдат! :D :wink: Аз съм от хората, които се радват, че има такива като теб! Жив и здрав да си аверче и всички любими хора около теб!

п.п ...и още по пълни кофи браточка :partyman: :supz:
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
kapoleti
новобранец
новобранец

Мнение от kapoleti »

Осемнадесет кинта?Този да не е единственния,който прави "истински" чепарета,намерил балами продал,то всеки иска докрая и в рая,ама то това неговото е лакомия,а знаем за лакомия г..,какво се случва,трябва малко усещане и коректност.В неговия случай липсват... Колкото до кофите,лично ще го проверя тези дни,с малката подробност.....не се познаваме,и слава богу...
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от smel1968 »

:axe:
kapoleti написа:Осемнадесет кинта?Този да не е единственния,който прави "истински" чепарета,намерил балами продал,то всеки иска докрая и в рая,ама то това неговото е лакомия,а знаем за лакомия г..,какво се случва,трябва малко усещане и коректност.В неговия случай липсват... Колкото до кофите,лично ще го проверя тези дни,с малката подробност.....не се познаваме,и слава богу...
Ти май нещо не си допрочел с цените-изказа се много неподготвен в случая-а и си лови ако искаш на мухи за да не даваш пари.Извинявам се,но и на мен ми писва от полу-разбрали,полу-написали и полу-допрочели някоя тема и да плюят.Нито го познавам дядо Иван,нито ползвам чепаретата-но виждам че хората го уважат и цената е 5-6 лева както казват рибарите-ама кой да прочете-СЕЛЯНИЯ до ШИЯ.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Аватар
pechat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pechat »

компютърджии дал Господ....
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”