Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Гордея се...
Модератор: dantho.mihov
Гордея се...
Гордея се с моето дете,че тръгна по моето рибарско хоби
:От днес е пълноправен член на Българския ловно-рибарски съюз демек,изкарах и законен рибарски билет
Пожелавам и от все сърце наслука през новата година и няма да и завиждам ако ме засрами по водоемите на които съм и обещал да ходим заедно
Нека слуката бъде с нея,да е жива и здрава и и пожелавам много успехи! 

-
- кандидат преподавател
Дано да хване някой "шаран" на някой наш водоем а пък ние по-старите да им дадем съвет как да се опазят от бракониерите! Да се надяваме,че ще се запознаем с повечето от вас на предстоящата среща.docenta написа:Браво Цецо!
Похвално е за теб и още по-радостно за хубавицата, да ти е жива и здрава, да лови повече риба от татко си, а като порасне - да си хване най-якия български шаран, та повече българчета да остават в България![]()
![]()
![]()
Колега,Велчев аз като я заведа на риба даже и на невървежно на нея и върви повече от на мен,така,че не се съмнявам в нейната компетентност.Радвам се,че не се предава когато не кълве, а седи с въдица в ръка и чака.велчев62 написа:Цецо завиждам ти благородно,че е поело детето по този път,завиди я на някакво вървежно място и е готова в кюпа като нас![]()
Аз като тръгвам за риба жената и двете ми щерки ми казват,че не съм добре,да вися по цял ден на гьоловете

- Николай Неделков
- учете се от него
Абе вие сега се кефите , ама като ви доведът по някой по-голям рибар от вас в къщи , ще се чудите какво да правите 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
MITKO70 написа: Няма лошо,това си е част от живота.Или ще става или не ,средно положение няма ,а и ме съмнява да е по-голям рибар от нас
Мите жива и здрава да ти е дъщеричката и на колегата дето пусна темата - също

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;