Гордея се...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Гордея се...

Мнение от ceco65 »

Гордея се с моето дете,че тръгна по моето рибарско хоби :smt023 :От днес е пълноправен член на Българския ловно-рибарски съюз демек,изкарах и законен рибарски билет :smt041 Пожелавам и от все сърце наслука през новата година и няма да и завиждам ако ме засрами по водоемите на които съм и обещал да ходим заедно :smt049 Нека слуката бъде с нея,да е жива и здрава и и пожелавам много успехи! :supz:
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Браво Цецо!
Похвално е за теб и още по-радостно за хубавицата, да ти е жива и здрава, да лови повече риба от татко си, а като порасне - да си хване най-якия български шаран, та повече българчета да остават в България :D :!: :!: :prayer:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Да и е честит билета , Цецо , нека винаги в него да пише за успешни излети ... !!!
А ти няма как да не се гордееш с нея , все пак ние винаги виждаме в своите деца , нашите неосъществени мечти , да ти е жива и здрава , и много хубави излети на цялото семейство !!!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Да и е честит новия билет и да засрами баща си.Моята дъщеря е на 10г и от 3 г,хваща слънчаци,купил съм и малък директен и ги дърпа.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Риболова и да са сред природата е голям релакс за децата,моят палавник го водя още от 8 месечен,вече е на 3г5м,макар че ми къса нервите по някога емоциите са големи.
Изображение
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Цецо завиждам ти благородно,че е поело детето по този път,завиди я на някакво вървежно място и е готова в кюпа като нас :lol:
Аз като тръгвам за риба жената и двете ми щерки ми казват,че не съм добре,да вися по цял ден на гьоловете :x
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

docenta написа:Браво Цецо!
Похвално е за теб и още по-радостно за хубавицата, да ти е жива и здрава, да лови повече риба от татко си, а като порасне - да си хване най-якия български шаран, та повече българчета да остават в България :D :!: :!: :prayer:
Дано да хване някой "шаран" на някой наш водоем а пък ние по-старите да им дадем съвет как да се опазят от бракониерите! Да се надяваме,че ще се запознаем с повечето от вас на предстоящата среща.
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

велчев62 написа:Цецо завиждам ти благородно,че е поело детето по този път,завиди я на някакво вървежно място и е готова в кюпа като нас :lol:
Аз като тръгвам за риба жената и двете ми щерки ми казват,че не съм добре,да вися по цял ден на гьоловете :x
Колега,Велчев аз като я заведа на риба даже и на невървежно на нея и върви повече от на мен,така,че не се съмнявам в нейната компетентност.Радвам се,че не се предава когато не кълве, а седи с въдица в ръка и чака. :smt015
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

Цецо, завиждам ти :shock: Аз имам син на 13-сет, но не вдява - научи го баба му на мързел, пък и този компютър взех да го мразя :evil: Редовно му вземам билет, ама ако го излъжа веднъж- дваж в годината да го излъжа, това е успех :roll:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Здрасти Цецо,и мойта дъщеря от миналата година е с рибарски билет/5г. и половина/ама си я и влече ,това ме радва.Днес ги дадох за заверка.Ще правиме някой съвместен риболов :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Абе вие сега се кефите , ама като ви доведът по някой по-голям рибар от вас в къщи , ще се чудите какво да правите :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

nikejo написа:Абе вие сега се кефите , ама като ви доведът по някой по-голям рибар от вас в къщи , ще се чудите какво да п равите :lol:
Няма лошо,това си е част от живота.Или ще става или не ,средно положение няма ,а и ме съмнява да е по-голям рибар от нас :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

MITKO70 написа: Няма лошо,това си е част от живота.Или ще става или не ,средно положение няма ,а и ме съмнява да е по-голям рибар от нас :wink:

Мите жива и здрава да ти е дъщеричката и на колегата дето пусна темата - също :D Чул съм че мъж най-жали когато женска рожба му избяга от дома , така им се радвайте докато са при вас , а после се надявайте наистина да ви "доведат" рибар в семейството, защото ние сме "златни" хора , казвам НИЕ - като имам в предвид истинските рибари ... :D
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

На всички ДЪЩЕРИЧКОотглеждащи пичови ,да са МНОГО ЗДРАВИ и целите им фамилии :wink: А на тези където са се разплодили с мъжко ..........ами ЗДРАВО ПРЕСЛЕДВАНЕ , за да ги СПОХОДИ :!: :idea: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”