Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Власинското езеро
-
- новобранец
Власинското езеро
Здравейте,колеги,искам да ви питам ако някой е ходил на Власинското езеро да ми каже дали е доволен? Също искам да попитам може ли човек свободно да си опъне палатка и да къмпингува няколко дена,а не да остане в хотел,понеже ние за първа година ще ходим?
Re: Власинското езеро
Привет колега, има обособени места за лагеруване в една брезова гора на брега на езерото, но какви са таксите нямам идея, инак езерото е перфектно, ходих там но по НГ празници и от към риби бяхме капо.
По-голям шаран от рибаря няма...
-
- новобранец
Аха мерси все пак,но сигурен ли си че има такси там на брезовата гора?
по-скоро не съм сигурен, питахме местните за евентуална такса за риболов, казаха че ако мине някой проверяващ, срещу 10-на Е си ОК, но пак казвам не съм на 100% сигурен. Може би тук ако питаш ще ти отговорят https://www.facebook.com/pages/%D0%92%D ... 35?fref=tsbaroweca_19 написа:Аха мерси все пак,но сигурен ли си че има такси там на брезовата гора?
Ето лалво ми отговориха от линка н фейса "Има един лагер и тя се заплаща 5 евро за един ден да се постави шатрата, но аз не препоръчвам да отидете там, защото това не е чист, че не е трева морава, бих ви препоръчваме да отидете, където искате и езерото, където предпочитате да ловят риба защото никой няма да се докосва вас, и както за плащане на такси за риболов, за да се обърне 20евро, но само ако се натъкнете охрана."
-
- новобранец
Демек да застанем там където ни хареса-по отдалечено от хората и ако мине горския да му дадем 20Е?
-
- научил се да хвърля
Миналото лято минавах от там и питах тия които събират таксите, до колкото си спомням 50лв е за седмица риболов. Тази година и аз имах планове за там ама не станаха. Езерото не е чак толкова голямо, а и е достъпно, така че ако сте там сутринта ще се ориентирате навреме в обстановката, успех и да разкажете за там, че почти няма информация.
Здравейте!okx написа:Миналото лято минавах от там и питах тия които събират таксите, до колкото си спомням 50лв е за седмица риболов. Тази година и аз имах планове за там ама не станаха. Езерото не е чак толкова голямо, а и е достъпно, така че ако сте там сутринта ще се ориентирате навреме в обстановката, успех и да разкажете за там, че почти няма информация.
Малко със закъснение се включвам, но бях насам-натам и рядко влизам във форума.
В края на юни ходих там за 1 нощувка и как свалихме багажа, веднага се забих на брега. Там се заприказвах с един местен колега, който 7г. е работил в Бургас. Ловяха дребни кленчета и слънчаци на грубичък (според мен) такъм. Та той ми каза, че таксата е около 20 лв. на ден ли, та на денонощие ли. После питах хазяина, според него и за 5 евра няма да имаш проблем да се спазариш с горския, и то ако се появи. Питах го за 2-3 часа сутринта колко ще ми искат (че бях семейно и нямах много време), а той се смее и вика - нищо. Бях на гьола от 6.00ч до 9.00ч. и никой не се весна, освен двама - трима местни колеги.
За къмпингуване не съм питал, но горе по вилите може да се намери стая с кухненски бокс, веранда/тераса и барбекю на двора за 5-7 евро леглото без проблем.
Взех си 2-3 визитки и в телефона преписах 2-3 телефона от крайпътни табели, ако някой се интересува, да се обади на ЛС или по мейла.