Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от Troli Rapala »

vestel написа:Явно си много сприхав ... но ща излекуваме :ANAL:

Ей ти ролетката :arrow:
Изображение

сега ша кажеш, че липсва пък края ... ми не нося с мен фотоапарати и кепчета, че ми носят нещастие :wink:
Ще кажа само,че така не се мери каквато и да е риба! :shock: :rolleyes: Така може да ги мерят само у Габрово,че са по-хитри га ти взимат и по-стиснати,га ти дават! :mrgreen: :rolleyes:
Но как и да е,явно всеки си прави квото му изнася и за това сме на тоя хал в спортния риболов! :cry: Трофейният сом е просто една голяма пържола и около него е пълно с мистификации,компромати и всякакви други идиотии за които да се захванем! :cry: Когато нещата са точни и ясни,нема как некой да ти търси сметка или чивия! :idea: Бъдете точни и ясни,това ми е призива! :idea: Когато успеем да се преборим с дребнавите подмятания и голямото лицемерие в риболова,ще ни олекне и ще станем наистина по-добри риболовци! :idea: А това е много лесно осъществимо,просто треа да сме честни един към друг! :drinkers: През тези 10години точно за това апелирам и има ефект!Преди се показваха някакви сомове с двойни кила и веднага хората с опит разкриваха измамата,та ефекта е виден днес=няма измислени килограми и всички са отворени на формули и още много други неща свързани с конкретните риби! :wink: :drinkers: Та Форума за тези 10 години си изпълни чудесно Мисията,да ни образова и развие чрез споделяне на опит! :idea: Преди 10 години всички бяхме "индианци" в тролинга,а сега вече има доста напреднали,опитни и можещи! :drinkers: И понеже всичко се измерва в цифри,то аз не мога да завиждам или да се оплача от към риби и мнения:27стр. с риби на тролинг в Албума предимно от Жребеца + 2520 мнения през годините,което е гаранция за Полезност! :wink: Та всички "добронамерени" или подхвърлени квалификации по мой адрес моментално олекват и са за боклука!Товарете ги спокойно,има място! :mrgreen: :wink:

Изображение
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Troli Rapala написа:Когато нещата са точни и ясни,нема как некой да ти търси сметка или чивия! Бъдете точни и ясни,това ми е призива! Когато успеем да се преборим с дребнавите подмятания и голямото лицемерие в риболова,ще ни олекне и ще станем наистина по-добри риболовци! А това е много лесно осъществимо,просто треа да сме честни един към друг
Ал,ни се аби.Просто тези хора живеят в друго измерение,......различно от реалността. :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Никой не казва за сомовете през Уикенда???
NDGZMG
новобранец
новобранец

Мнение от NDGZMG »

Вчера три дребни сулки и едно малко сомче,което бе изпратено с мисия да извика някой възрастен роднина.Но не се получи, като при Vestel. :wink:
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

NDGZMG написа:Вчера три дребни сулки и едно малко сомче,което бе изпратено с мисия да извика някой възрастен роднина.Но не се получи, като при Vestel. :wink:
За рибите (сомовете) хванати през последните дни на Жребеца ... никой не пише, но не са хич малко ... и то все добри :wink: ... явно Жребеца и ловящите там ... знаят как да го опазят ... за да не стане както на ... примерно Монтана :!: Но е труден ... много труден язовир ... и първо дава рядко, но решили да дава ... дава ... Но като тръгвате за там - първо си мислите за капото, а ако фанете нищо ... викайте Ура :D :D :D
Рибата е много ... но за водата няма да говорим - колко е :mrgreen:
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ ;)
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Така си е труден язовир. Ама кълват сомове ама непшшат Емо
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Така си е труден язовир. Ама кълват сомове ама непшшат Емо
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Krasi-ribata написа:Така си е труден язовир. Ама кълват сомове ама непшшат Емо
Понеделник ще има малък репортаж ... мисля да направя една 3-4 дневка 8)
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ ;)
NDGZMG
новобранец
новобранец

Мнение от NDGZMG »

Утре и аз съм там. :wink:
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Емо поздрави на Жоро да убиете Рибата
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

lovo-бай СТОЯН написа:
Troli Rapala написа:Когато нещата са точни и ясни,нема как некой да ти търси сметка или чивия! Бъдете точни и ясни,това ми е призива! Когато успеем да се преборим с дребнавите подмятания и голямото лицемерие в риболова,ще ни олекне и ще станем наистина по-добри риболовци! А това е много лесно осъществимо,просто треа да сме честни един към друг
Ал,ни се аби.Просто тези хора живеят в друго измерение,......различно от реалността. :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Нема да се аба,споко! :wink: :drinkers: Давам път на новите учители по тролинг,"да нъ учьят кое-как ставало на Зръебчиево"! :cry: Нема се изненадам,ако пържат сома във фритюрник! :mrgreen: :mrgreen: И аз ще "убивам" и убивам до безкрайност,както е казал цитирайки некой умник,великия "Фуцата"/Левака: "Убий глупака с мълчание"! :finga: :drinkers: Наздраве,Фуца! :drinkers: Чудесна идея! :idea: :drinkers:

ПОСЛЕПИС:http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=129&t=36777
Ето им една прясна темичка от 2010 година на "учителите",да си видят техния вожд Тартюф от къде се е пръкнал в тролинга към висините на мъдростта! :idea: :wink: Съдбата е предрешила всичко,вервайте ми! :cry:
theurgist
новобранец
новобранец

Мнение от theurgist »

Тролка, приготвил съм ти един подарък, но от две години ми стои в кутията за риболов на сом....оная събота за 10 минутки само влязох на Жребчево и ковнах една десетка с него.Не лових по дълго, за да не се почувстват неудобно от бивака на Вестел. Нарекъл съм го за теб, ма все не мога да те уцеля кога си на гьола. Не е воблер, но ще ти върши работа. Направен е от мен и се надявам да ти донесе нужния трофей 8) :drinkers: Драсни некой ред, когато тръгваш насам, та да ти го дам :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

theurgist написа:Тролка, приготвил съм ти един подарък, но от две години ми стои в кутията за риболов на сом....оная събота за 10 минутки само влязох на Жребчево и ковнах една десетка с него.Не лових по дълго, за да не се почувстват неудобно от бивака на Вестел. Нарекъл съм го за теб, ма все не мога да те уцеля кога си на гьола. Не е воблер, но ще ти върши работа. Направен е от мен и се надявам да ти донесе нужния трофей 8) :drinkers: Драсни некой ред, когато тръгваш насам, та да ти го дам :drinkers:
Не искам нищо от никого,защото от 2008 година ПРОДАВАМ уникални воблери в еBay,преди да се пръкнете сега 100 "учителя" и да се репчите с незнанието си за сомовете на Жребеца! :idea: Нема как и да си пия ракията във вашия лагер,защото бегам далече от некоректност и безмислие! 8) Да "фанали сте яко оная Събота" и сте до там! :wink: :mrgreen: Просто сте хванали "Час пик" и това е,питайте Гео на тая тема,защото той знае за тази активност от 4-ри години,но трудно я нацелва! :oops: Хващайте,неам нищо против,НО БЪДЕТЕ КОРЕКТНИ!Защото сега не сте! :evil: Нито едно изречение от Големия ви сом не е вярно и е обвито с фантазии! :mrgreen: Меренето ви е Габровско! :mrgreen: Нема и грам подробности за цялата ситуация,снимка на такъмите или начина на канджосване,който най-вероятно е станал бракониерски по метода на Тартюф,прас КОНТРАТА и сецай! :cry: :evil: Траете си за подробностите и ги прикривате,защото не сте направили всичко по правилата на Биг-Гейм риболова и не се учудвам,защото на 99% Големите сомове са извадени бракониерски с Харпун=канджа с контра! :mrgreen: Само от една ваша дума,знам къде ви боли и си траете! :mrgreen: Много ви се иска да го изтърмъчите на 40лбр. линия от 19метра дълбочина след като е ударил на 3-4м,ма нещо ударихте на камък при Троли,защото не ви се връзва на фантазиите!Нека ви хвалят глупците,които не знаят тънкостите при сома!Но не и тук!Имате си комерсиален форум и си рекламирайте квото си искате и за квото ще получите бонус!ТУК поне до сега-10години е истински риболовен форум за изказване на различни мнения,а не частна работилница и чист продавалник,и набутвалник на ненужни стоки или екстри! :idea: Моя подарък за вас и Тартюф е мълчанието! :finga:Защото когато човек е искрен и всичко му е точно с дадена риба,никой нищо не може да му каже!Вие си избрахте да сте хитри,а пък аз ви давам пример как накратко в 9 реда може да се опише даден улов без да се лъже и хитрува на дребно!Защото да добавиш 2-3санта мерейки рибата не по права линия,а по гърба е жалко и смешно!Но така вие си го решихте да бъде,а не Троли! :axe: Та учете ни на гяволъци и други дребни стотинки,неаме нищо против и ви се радваме от сърце! :drinkers:Не ми споменавате името и мълчанието ми е гарантирано! :cry:
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 0%BD%D0%BA
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

:drinkers:
gunners
новобранец
новобранец