Баластриера Сливенска дупка

Модератори: bobopeli, sapuna

grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Rapala_Team написа:браво колега! ех защо и аз не бях със тебе ама на не мога! ако искаш неделя съм на линия ! а и ще ми кажеш ли каде точно и на какав бой ги лови :wink:
Бях накрая на носа -точно срещу чакъла.Дълбочина -към шейсет см.Имах стари бели и кастери-три кутийки-заедно с две топки захранка цоп във водата-и там излязоха бабушките и каракудата.Уклея кълве навсякъде :!:
marinov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от marinov »

браво колега добар излет :lol:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Добър разбира се.Снощи спретнах един чомлек от дългоухия ,че като му седнахме-лапахме пихме и се веселихме :!: Да ама тази сутрин лошо-главата цепи мисълта друг :cry: Късно сл. обед уж ще тръгваме за Даулите,ма кат гледам какъв сняг вали нагоре май ще оставим похода за утре :lol:
Аватар
6tukara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от 6tukara »

Колега, може ли малко информация още каква риба има на гьола до завода- големия. Там риболова не е ли много трудет един път минах от там и водата беше много бистра и се отказах винаги ли е такава. Предварително благодаря и наслука.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Откъм завода водата целогодишно е замътена понеже промиват пясък за нуждите си.Кофтито е,че ръкава почва да се затлачва и излишната баластра я насипват директно вътре.Езерото наистина е мн. бистро но това не пречи на риболова-държи всякаква риба за която се сетиш :!:Между др. там ми рекорда за морунаж 1.140 гр.на пружина със стръв торен червей миналата год. през м.Май.Езерото е разрешено през забраната :!:
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

а на даулите дали има сняг че се чудя дали да ходя на ски.между другото за похода от каде подхождате,защото аз съм ходил по една пътека маиче стара река и викаха.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Похода тр. да бъде моторизиран ама аз счупих мойта таратайка,колегата се тръшна болен,и Даулите артисаха :cry: Язък само за мераците-сняг има колкото щеш,влека работи ,чайната също-инфото е от 2 часа-дружки се върнаха оттам-и евстевствено се обадиха да позлорадстват над моето нещастие.А похода пеша сега е живо геройство и мазохизъм-маршрута е през местността Селището-Тодорово аязмо-Равна река-Даулите :D Ако минеш през Стара река те чакат мин. 50км. ход-пеш или с кола :idea: :cry:
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

мерси за инфото значи сняг има доволно.а за похода може да сум объркал месноста ама сум ходил пеш от сливен до даулите пеш около 4 часа
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”