Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Долни Богров-платеното
Модератор: Paublo_Eskobar
- stridata
- ще става разбирач
Re: Долни Богров-платеното
Давай без инфо, така ще ти е по интересно.magichko написа:Някой може ли да каже какви аромати са най-подходящи за това време на сезона ? или някой ако е ходил последните дни , на какво взима най-много освен пелетите от там
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!

Скопекс на Сенса в комбинация с тамошните пелети е една от най-вървежните комбинации за стръв. Иначе банан, ягода и шоколад също са много работливи. Ако ловиш на мач взимаш пелетки 8мм и силиконов пръстен и ги слагаш на кука оунър ц4 8ми номер меташ на дълбочина 3м пред кафето до където закараш и чакаш да се разпее аванса. За фидер стръвта е същата може на силиконов пръстен може и на косъм, на косъм обаче куки 6ти номер и пелети 10мм+ Захранка - нещо сладичко пак или на сонубайтс - фин перфект 1 или 2мм. Много важно е храненето с прашка - на всяко премятане 2-3 прашки от тамошните пелети какъвто размер вземеш, ако успееш да си направиш добро петно със захранката ще има слука цял ден. Това е комбинацията която работи при мен, други колеги могат да споделят и различен опит.
Здравейте колеги. Да попитам някой лови ли на спининг там и какви риби се хващат? 

Здравей, колега. Има доста щука (като някой от тях са бая дърти
) и миналата година даваха добре на спининг, и сомета се вадеха също сутрин рано и привечер след 5.
Това миналата година, за тая не знам не съм ходил, ако има друг колега с прясно инфо нека сподели, да не се срамува

Това миналата година, за тая не знам не съм ходил, ако има друг колега с прясно инфо нека сподели, да не се срамува

И мен ме вълнува богров от гледна точка спининг 

-
- новобранец
До колко часа работи ?
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Между 30 и 40 риби се правят с една въдица.filioady написа:Някакви отзиви от тези дни ? Шарани ?
-
- новобранец
благодаря колегаatanasko написа:До 20 ч. Колега.
Някой скоро ходил ли е до Богров и дава ли Шарана добре на фидер,че нещо ми се е доходило да по размажа рибоците...
На Фидер ли или на пелет-ваглер?qno_zloo написа:Между 30 и 40 риби се правят с една въдица.filioady написа:Някакви отзиви от тези дни ? Шарани ?

Миналата седмица бях, при мен слуката беше само с амури но колегите до мен ловяха успешно шарани на мач с пелети ягода. Не мога да кажа че се скъсаха да вадят но имаха 10тина риба 3мата до обяд.shimano86 написа:Някой скоро ходил ли е до Богров и дава ли Шарана добре на фидер,че нещо ми се е доходило да по размажа рибоците...
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Една невероятно красива риба 20+ , който се докосне до нея ще разбере.

Някакво скорошно инфо ?