кефалови 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: кефалови 2014

Мнение от bobo_33333 »

На Иракли,на Вая ,дребни кефалчета с големи глави,по педя и нещо...
Около Ахтопол ,добри иларии ,на дъно ,по около 300/500гр
Аз там съм пораснал...
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

колега barabando днес бях на петрол не знам ти къде е хвана тази риба но не е на петрол.колеги те хванаха по 3,4 риби до обяд.аз бях капо хем бях на чупката горе.от петрол отидох на трета буна една риба от там в 13,00 пак на петрол още две риби и това за деня три риби.
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

Kodjito75 написа:колега barabando днес бях на петрол не знам ти къде е хвана тази риба но не е на петрол.колеги те хванаха по 3,4 риби до обяд.аз бях капо хем бях на чупката горе.от петрол отидох на трета буна една риба от там в 13,00 пак на петрол още две риби и това за деня три риби.
2 въпроса,защо мислиш че ти и колегите ти като нехванете другите също трябва да не хващат,и защо смяташ че така наречената чупка е най-дашното място,
barabando
новобранец
новобранец

Мнение от barabando »

Kodjito75 написа:колега barabando днес бях на петрол не знам ти къде е хвана тази риба но не е на петрол.колеги те хванаха по 3,4 риби до обяд.аз бях капо хем бях на чупката горе.от петрол отидох на трета буна една риба от там в 13,00 пак на петрол още две риби и това за деня три риби.

Е те тука я хванах :D

Ако не се лъжа ти беше преди мен там. С Мерцедес "очиларка" мисля?!?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:fishing2:
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Днес сутринта след работа отидохме с двама колеги на Балтата (края на езерото) Риба много, чак скача над водата но приемането на храна беше изключително слабо, едва по 4-5 риби взехме по 200-250гр. и то след изключително упорстване от наша страна на плувка,бомбарда и дъно. Пътя е сравнително добър дори и за малко по ниски автомобили но изключително тесен заради високата трева и храсти от страни на пътя който драскат колите. Аз поне не бях ходил там и затова се съгласих, но на дали някога пак ще отида колкото и риба да има там.
panayot petrov
новобранец
новобранец

Мнение от panayot petrov »

Днес на Петрол от 6:30 до 10:00 само три извадени иларии. Едната 31+cm, 280g.
До 9:00 дребосъка ( барбунки, гюмюш, попчета) беше активен и до петата минута червеите даваха фира.
Аватар
StefanHristov
новобранец
новобранец

Мнение от StefanHristov »

От 15ч до 19ч на петрол 5 иларии по около 500г + една по-малка. Имаше и 3-4 изтървани. Много пипания ,но плахи.
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slonski1981 »

Здравейте на всички колеги,не бях ходил за морска риба тая година и вчера вечерта преди Поморие на Жезъла от 17:00 до 19:15 около 30 риби и нагоре една пълна кофичка(рибите не са много едри но са доста добри сравнение с иларията вадена миналата година на същото място от мен).От колеги там разбрах че всеки ден давало по добрите рибари вадели от 7-до 10 килограма а по слабите 2-3 на потъваща я хващах аз но имаше по голям успех на бавно потъваща така като гледах.За мене това не е риболов а касапница :).
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Не се плаши на морето не е,като на гьола,набараш ли я мачкаш защото после,като си хване пътеките и да търсиш няма.
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

На юг от Варна.
Събота 8 класни платерини :) на дъно от 7 до 9.30.След това морето се препълни от дечурлиги и русалки :P и газ обратно до Варна. :drinkers:
Неделя пак там малко по-рано: по-ветровито от събота, рибата пипаше много плахо. :x Колегата извади 6 сносни платерини, а аз за пръв път станах шампион :mrgreen: по улов на гюмуш: цели 23 броя. :wink:.За разлика от събота рибата беше пръсната и пипанията бяха епизодични. :roll: След 9.30 отново обратно.
Иначе прекарахме много приятно и посрещнахме изгрева.
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Петък,събота и неделя изкарах на Перла-много мъка имаше на буната и реших да съм само публика.Тва свръх тежки тояги изстрелваха бомбарди,тва лайт спининги се мъчеха на дъно и счупени върхове се сритваха под камъните и риболова продължаваше.Без колегите от провинцията(там дет няма море) да се обиждат ама прочетете поне форума де.
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

От първи до десети бях на Поморие(стария град)Та за три ходения по около два часа имам около 50 риби(кефалчета) .От тях 40 са с размери педя,педя и малко.Абе като за супер начинаещ в морския риболов съм много доволен
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Днес на Петрол от 13ч до към 16ч три изкарани риби на дъно около 200-300гр среден размер платерини, много вятър и дребна барбуна. Но важното е че сефтосах новата пръчка :)
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Днес на шофьорския от 7ч. до тъмно,по 10-тина дребни платеринки по 200-250гр.
star6inkata
новобранец
новобранец

Мнение от star6inkata »

Нов във форума, но много нахъсан да се научи. Днес мой роднина реши да ме въведе в тънкостите на занаята и към 6:00 бяхме на "Фичоза". До 9:30 - 3 иларии, после до обяд на канала в Аспарухово още една и 3 барбунки. Като за пръв път съм доволен от риболова, на слука на всички форумци, надявам се да науча много от всичко споделено тук.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”