Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Инфо за Копринка
Благодаря много, колега. Иначе и мен ме интересува само риболова на плувка. 

- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
Отивай и ги наскуби здравоanastas95 написа:Благодаря много, колега. Иначе и мен ме интересува само риболова на плувка.

ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
И аз мисля да отскоча там утре или в петък (6-ти август) ама освен на плувка мисля да пробвам и дънце, но незнам дали да вкарвам по навътре с лодка дънните или да мятам от брега?
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
-
- разбира нещата
Вчера бях на Копринка и риболов липсваше, освен на дребни скимърси ...... първо влезнахме в змийския залив, като там метнах един фидер и с мача си играх с дребосъка. От там понеже ми писнаха тия бебета реших и се преместих на Слънчев бряг, като дълбочината която оцелих с мача беше към 2,5 м. и се надявах на каракуди ама нъцки, нито помен от риба там. Обадиха ми се по телефона, като ми казаха,че преди няколко дни на Долно Сахране са ги пукнали рибите. Айде газ натам и като пристигнах гледам едни оклюмали носове, никой нищо не лови освен чат пат някоя педарка баба. Викам си ебаси и късмета. Хората разправяхе,че дъждовете пресякли рибата. Предния ден пък един колега е бил на Дунавския и са хванали доволно баби и платички. Рапорт даден.
Ето и малко снимки понеже скоро никой не е качвал:

Ето и малко снимки понеже скоро никой не е качвал:

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Красотия си е , и аз утре тръгвам на там , само още не знам къде да застана , някъде около Съхране ще е, да ги мъча шараните 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не ги мъчи , че после не кълват 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бях в четвъртък на дунавския, първо голяма мъка докато влезна навътре с колата, че от дъждовете се беше разкаляло и беше само за високи коли тип "ЖИПКА 4х4"
преди мен имаше само един минал с лека кола с много мъка
Та деня търгна куцо още от сутринта след като баща ми подпря брояната и се спука там дето беше лепена преди 3 месеца
в началото се обадиха две перки на плувка докато разпъвах дънните и после като се почна на час по една две платики и само плаики
и то на плувка, при условие, че имаше вятър и големи вълни. Аз закачих и два дребни костура които върнах да растат и да повикат нещо по голямо
Към 3 и нещо започна да се стъмнява и да прегърмява от към Бузувград и викам на жената давай да сгъваме бързо че ако разклая пак пътя ще тряа да спим тука
Та това от нашия излет - две перки и 5-6 платики + две изпуснати (ма то женска му работа ако беше нещо друго дали щеше да го изпусне
)

Та деня търгна куцо още от сутринта след като баща ми подпря брояната и се спука там дето беше лепена преди 3 месеца

в началото се обадиха две перки на плувка докато разпъвах дънните и после като се почна на час по една две платики и само плаики

Та това от нашия излет - две перки и 5-6 платики + две изпуснати (ма то женска му работа ако беше нещо друго дали щеше да го изпусне

-
- научил се да хвърля
(ма то женска му
работа ако беше нещо друго дали щеше
да го изпусне
Ей тва ми хареса

работа ако беше нещо друго дали щеше
да го изпусне

Ей тва ми хареса

Високо ли е още нивото на водата или започна да пада?
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пада 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Да и аз иамм чуството че пада, и няма как да е иначе с тия канали и вецове, но пак тая година доста се задържа пълен язовира от дъждовете, което е добре за рибата.
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Вчера на голяма гюрля от 9-11ч. на плувка излизаха платички,дребни каракуди,някой кефал,а на фидера и 2 костура.
-
- ще става разбирач
Нямаше платика преди на този язовир.Кой я развъди незнам.Лошо е че яде хайвера на другите риби.
Оня ден на Бозуков камък - каракуди по около 1/2 кило, имаше 1-2 отгоре. 2-3 платики по-големички и другото по-дребни платички, червеноперка и каракудки. Абе биваше - на плувка това и на фидер