Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Дунав-всичко за и по реката
Абе остави 16 ката.На мен ми е интересно колко пиене е имало през сухия режим.Тъй кат гледам не Марица сливова да стане а Дунава -ГРОЗДОВА 

Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мен ме интересува за 2 седмици 2 риби ли са фанати само? 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

На 29 и 30ти на Оряхово капо.Много рязко вдигаше нивото и продължава.Мисля, че рибета има, но стоят навътре.
Комарите не бяха много
Комарите не бяха много

- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Доволно , щом почна да спада нивотоelbosi написа:Абе остави 16 ката.На мен ми е интересно колко пиене е имало през сухия режим.Тъй кат гледам не Марица сливова да стане а Дунава -ГРОЗДОВА

- SBANKOV
- ще става разбирач
Врачански теменуги маминиio6kata написа:Доволно , щом почна да спада нивотоelbosi написа:Абе остави 16 ката.На мен ми е интересно колко пиене е имало през сухия режим.Тъй кат гледам не Марица сливова да стане а Дунава -ГРОЗДОВА....

Йошка, влачи ли много водорасли?
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Влачи ,но малко
ама сега с това покачване не знам може да тръгнат и туфите ...

Модерирано !
Прочети правилата и тогава пиши !
Прочети правилата и тогава пиши !
Последно промяна от midoka на Пет Авг 01, 2014 3:10 pm, променено общо 1 път.
- SBANKOV
- ще става разбирач
С един изтрел три заека, или казано иначе с първото мнение сто нарушения.midoka написа:abe pi4ove daite ak1l,4udqse da li da hodq tazi nedelq za 4 dni mnogo ka4va tozi dunav da li 6te ima smisal da li 6te mu pre4i na 6arana 4e vdiga i malko se porazm1ti vodata nesi namiram mqsto,neznam kakvo da pravq. a predi 2 sedmici bqh na dunav i nivoto nespira6e da se vdiga s po4ti 70 80 santa no tova ne popre4i da iskaram 2 6arana po 8 kg.no sega imam dilema pomagaitei nasluka pi4ove
Смяташ ли че при такова качване на водата има смисъл да се ходи изобщо, освен ако не си с високо кръвно и не искаш да те източат комарите.
Ще влачи, дънери, водорасли, боклуци, местата ще намалеят драстично, течението ще се усили, мътилката също.
Ама що пък да не пробваш, знае ли човек кога ще го споходи слуката.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
тръгнаха на 29иio6kata написа:Влачи ,но малкоама сега с това покачване не знам може да тръгнат и туфите ...

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ето малко фото инфо от 28.07. и 29.07.
Дунава за една нощ качи повече от метър и се размъти на боза, влачеше цели дървета.

Ето малко снимки на бивака

За тридневен риболов ударих класическо капо от към класни риби, добре че си нося телескопчето с мен и кокален та да има мезе за студената бира

те така се чака за голяма риба

Докато си чаках пред мен чукаха колеги в матилката

Така си минаваха дните и идваше време за вечеря

Да ви покажа и стръвта

и монтажите

И за финал ми докараха един голям подарък

Дунава за една нощ качи повече от метър и се размъти на боза, влачеше цели дървета.

Ето малко снимки на бивака

За тридневен риболов ударих класическо капо от към класни риби, добре че си нося телескопчето с мен и кокален та да има мезе за студената бира

те така се чака за голяма риба

Докато си чаках пред мен чукаха колеги в матилката

Така си минаваха дните и идваше време за вечеря

Да ви покажа и стръвта

и монтажите

И за финал ми докараха един голям подарък

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Хубаво репортажче, Любо! 
...'баси, мнооо е качила водата....
.........а като гледам в нета к'ва приливна вода иде отгоре, мани-мани, напрао не ми се мисли.........уйде риболова отсекъде! 

...'баси, мнооо е качила водата....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- ще става разбирач
Колега Трифонов този репортаж от Г.Вадин ли е интересуваме отдолу на бързея има ли плувкари
Дунавът още 7-10 дена с това ниво и цвят няма да е подходящ за риболов, за сериозни риби. Всичко хванато ще бъде късмет и случайност.... Това време и валежи направо ни ******** сезона.
Колеги, как е реката от Видин нагоре, има ли водорасли, мътна ли е?Ако някой е ходил в района на Ново село, Флорентин, Връв, нека сподели има ли резултати тая седмица.
-
- ще става разбирач
Мястото на което беше миналата година по това време в момента е под вода.Просто в момента нивото е високо за там и трябва бивака да е горе на пътя.За по надолу нямам представа.StanG написа:Колеги, как е реката от Видин нагоре, има ли водорасли, мътна ли е?Ако някой е ходил в района на Ново село, Флорентин, Връв, нека сподели има ли резултати тая седмица.
Колекционирам лампови радиоприемници