Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG
Трябва да дойде майстора.Vid написа:къца - кълве написа:Ямбол и Елхово, ама риба ЙОК![]()
![]()

- къца - кълве
- сериозен играч
Имах път из България,но нямах време.Ходих до Ситово Пловдивско (три дни път с камили)като минах над Марица ми трепна в гърдите,но нямах време.Как може да не ловите добри кефали в тази фантастична река?
- къца - кълве
- сериозен играч
Имах път из България,но нямах време.Ходих до Ситово Пловдивско (три дни път с камили)като минах над Марица ми трепна в гърдите,но нямах време.Как може да не ловите добри кефали в тази фантастична река?
къца - кълве написа:Имах път из България,но нямах време.Ходих до Ситово Пловдивско (три дни път с камили)като минах над Марица ми трепна в гърдите,но нямах време.Как може да не ловите добри кефали в тази фантастична река?
Пробвай ги кефалите по Марица и ще останеш с друго мнение за реката.....А и трябва да си добре зазимен и гумените ръкавица са за предпочитане

- къца - кълве
- сериозен играч
Започвам да се замислям,но ще опитам някой ден.Fishh написа:[quote=
Пробвай ги кефалите по Марица и ще останеш с друго мнение за реката.....А и трябва да си добре зазимен и гумените ръкавица са за предпочитане![]()
- къца - кълве
- сериозен играч
Прочетох малко в темата за Марица.Оставам с впечатление,че има много риба.Остава да се открие,а в това ме бива.
- къца - кълве
- сериозен играч
Stefan4etoo хвърли малко дърва в огъня,че угасна. 

- stefan4etoo
- сериозен играч
Не съм ходил много ,че скубах иларии по морето Ама имах малко време и за къца кълве по реката,не мога да кача нищо от моя тел не знам що така .Сега ще ги пратя на тела на жената след това на компа и ще постна някое друго клипчекъца - кълве написа:Stefan4etoo хвърли малко дърва в огъня,че угасна.

- stefan4etoo
- сериозен играч
http://vbox7.com/play:70197fddbe" onclick="window.open(this.href);return false;stefan4etoo написа:Не съм ходил много ,че скубах иларии по морето Ама имах малко време и за къца кълве по реката,не мога да кача нищо от моя тел не знам що така .Сега ще ги пратя на тела на жената след това на компа и ще постна някое друго клипчекъца - кълве написа:Stefan4etoo хвърли малко дърва в огъня,че угасна.![]()
http://vbox7.com/play:f553b5a69d" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vbox7.com/play:3c28ab406b" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vbox7.com/play:0eaab6821c" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vbox7.com/play:45059237fb" onclick="window.open(this.href);return false;
- къца - кълве
- сериозен играч
А така! 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Къци , на трийсти има голяма вероятност да го има състезанието на Тунджа къде отдавна го чакаш , та следи за официални обявления
Аз няма да присъствам и да го има , едно щото тогава все още ще си кисна дупарата в солена вода , второ че няма начин да огрея на състезание с палатков лагер , по принцип където и да било на палатки де . Тва щото съм глезльо и предпочитам хотелче , как беше навремето тунджанското състезание и тогава не го пропусках нивгаш .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- metodid
- ще става разбирач
Къци, как е реката? Има ли смисъл да ги мъчиме утре?
- къца - кълве
- сериозен играч
Не съм подготвен за палатки,но до тридесети ще мисля по въпроса.Колегата ако пита за състоянието на Марица не мога да кажа нищо.В темата за Марица видях снимки на фона на реката и там беше бистра.Там за мен е чужд терен.Както казва Бени Хил в любовта е като при футбола.Всяка точка на чужд терен се удвоява,аз бих добавил и риболова.Павел Иванов написа:Къци , на трийсти има голяма вероятност да го има състезанието на Тунджа къде отдавна го чакаш , та следи за официални обявленияАз няма да присъствам и да го има , едно щото тогава все още ще си кисна дупарата в солена вода , второ че няма начин да огрея на състезание с палатков лагер , по принцип където и да било на палатки де . Тва щото съм глезльо и предпочитам хотелче , как беше навремето тунджанското състезание и тогава не го пропусках нивгаш .

- metodid
- ще става разбирач
Аз си питам за нашата си река-Огоста. 

- къца - кълве
- сериозен играч
Огоста е супер!Малко бозава,но дава много добре.Водата е висока,водораслите малко,рибата много.metodid написа:Аз си питам за нашата си река-Огоста.