Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- jasonsmith
- разбира нещата
Re: Инфо за р. Струма!
Иво, този ми прилича на двойник на моя.indalo написа:Е го големия
Аз залагам около 2 кг

Рибите ги мерете по това колко рикия сте изпили докато сте разказвали у кръчмата!

-
- фен клуб-скобар
Значи моя трябва да е 3 кила 

- Прикачени файлове
-
- image.jpg (128.79 KiB) Преглеждано 1319 пъти
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- indalo
- фен клуб-скобар
Тоя от аватара е 1.450кг., а другия е 1,840кг. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- prodigy666
- разбира нещата
е тоя е 4 бе Марти нали ми прати снимка с кантараDJONI RINGO написа:Значи моя трябва да е 3 кила

-
- фен клуб-скобар
Значи съм позналindalo написа:Тоя от аватара е 1.450кг., а другия е 1,840кг.

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- jasonsmith
- разбира нещата
Е с какво па точно тоя е 1 кг по голям от на Иво или моя? КЪрцата тежи преко сили 70 кг, ръката му е 2 пъти по-малка от моята (105 кг..) Иво го гледам също е голем, така че тоя е не повече от 1200 гр...DJONI RINGO написа:Значи моя трябва да е 3 кила

160 грама на проблем ли ще ги правиме бе спамери? И най-вече оня най-големия - със името на световноизвестната банда

-
- фен клуб-скобар
Бате с тебе не може да се говори нормално! Дали си 105 или 110 кила не е от значение-Кърцата е с дълги пръсти примерно;):D ! Слагаш ми епитети ,,Спамери,, тея обозначения не ми ги слагай на мене-не си спомням да съм те оприличил с име! Преди два поста се опитах културно да си изкажа мнението ,че рибата ти не е две кила или близка до двете-всеки тука го знае и вижда това-не исках да се обиждаш а просто си дадох моето мнение! Ти обаче злобно скачаш и почна да определяш кой колко кила е и т.н ! Скобара на Кърцата в ръката си е баш към двете кила и съм го вадил над 7-8 мин с жило и директен ! Аз риби не меря -познавам ги на око! Аз мойте по две кила и по кило и двеста не им знам бройката щот са много! Ако искаш да си говориме културно не ми слагай наименования!jasonsmith написа:Е с какво па точно тоя е 1 кг по голям от на Иво или моя? КЪрцата тежи преко сили 70 кг, ръката му е 2 пъти по-малка от моята (105 кг..) Иво го гледам също е голем, така че тоя е не повече от 1200 гр...DJONI RINGO написа:Значи моя трябва да е 3 кила
160 грама на проблем ли ще ги правиме бе спамери? И най-вече оня най-големия - със името на световноизвестната банда
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Много поздрави от морето, в неделя ще ги чешам 
п.п. Ето Ви един за мерене

п.п. Ето Ви един за мерене

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
И от мен поздрави на групата "На кой му е най-голям"topsoft написа:Много поздрави от морето, в неделя ще ги чешам
п.п. Ето Ви един за мерене![]()

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- jasonsmith
- разбира нещата
Първо, последните ти n-на брой мнения са абсолютен спам, некасаещи нито риболови, а още по-малко рекатаDJONI RINGO написа: Слагаш ми епитети ,,Спамери,, тея обозначения не ми ги слагай на мене-не си спомням да съм те оприличил с име! Преди два поста се опитах културно да си изкажа мнението ,че рибата ти не е две кила или близка до двете-всеки тука го знае и вижда това-не исках да се обиждаш а просто си дадох моето мнение! Ти обаче злобно скачаш и почна да определяш кой колко кила е и т.н ! Скобара на Кърцата в ръката си е баш към двете кила и съм го вадил над 7-8 мин с жило и директен ! Аз риби не меря -познавам ги на око! Аз мойте по две кила и по кило и двеста не им знам бройката щот са много! Ако искаш да си говориме културно не ми слагай наименования!

В интерес на истината, не съм се обиждал и "спамери" както виждаш го казах с усмивка - без да се обиждам, или да искам да обиждам някой- даже казах, че нека продижи да го приеме че е 1 кг и готово, не знам защо вие решихте че съм се обидил че и продължихте да коментирате размера...
Второ, тая риба къде я държи Кърцата, нема никакъв шанс да е по-голема от моята, ама тя е 2 кг - а мойта не е - стига вече че ставаш смешен!
И трето, цела зима се заканваше как че ги тепаш, па летото свърши а още не съм те видел с риби?? И тия не знайни бройки по 1.5-2 кг кога си ги ловил - преди 10 години кога рибата е била повече от водата, или тия дни?...
Аре стига толко че верно ствате смешни! Тая седмица ще си сложа батерията на кантарчето и ще го взема и дано пак да ми удари некой едно килограмов да видите как изглежда в моите ръце

И на последно място - моята риба беше колкото големата на Иво - индало, па ако искате вервайте - дреме ми на *я...аз си напраих кефа па вие гледайте и цъкайте пред мониторчетата и си ги мерете колко искате..
Здравейте колеги дайте някакво инфо за реката (благоевградсвко) , че мисля да отскоча до там.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- daanndo
- фен клуб-скобар
Оня ден под монцата до към обяд 30-тина(мерни) риби-мрена,клен и един морунаж,скоби тц,реката леко кафеникава,нивото нормално мисля.От там традиционната обедна почивка на Железница на кафето и газ към Бело поле.Реката значително по добра,в бързака под моста се бяхя наредили 7-8 човека.Настаних се стотина метра под навалицата,а жега нема да ви казвам,сигурно беше над 40 градуса.Хванах две риби към 6-700 гр. в рамките на половин час и то в най голямята жега,към 4-5 ч.Издържах до 7 и събрах сергията,че бях на границата на обезводняването
Прибрах двата скобара по поръчка на баща ми,останалите си плуват.Другия път повече-Наслука

-
- фен клуб-скобар
Слушай бре аз не съм в България-бях си и съм сложил снимка с един добър риболов от 5-6 ходения ,защото времето ме притискаше-реката беше уникално голяма и рибата не беше на себе си!Ти ли ще ми говориш за риби при положени,че си анонимен-покажи се кой си-ела до реката както го правиме тука и се срещаме- Аз съм ангажиран човек -ти си в България и за цяло лято си сложил една риба!Ок голяма е наистина но според МЕН не е два килограма! Какво толкова е станало-може от снимката да не личи добре за мен лично и т.н! Не обиждай веднага смешници,спамери и т.н щото ако се заобиждаме къде ще му излезе края-трябва да се биеме по реките и прочие
Джао не са хубави тея неща-трябва да се уважаваме във форума! Виж как приятелски те наричам на галено Джао:D

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите