Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от jasonsmith »

DJONI RINGO написа:покажи се кой си-ела до реката както го правиме тука и се срещаме- Аз съм ангажиран човек -ти си в България и за цяло лято си сложил една риба!Ок голяма е наистина но според МЕН не е два килограма! Какво толкова е станало-може от снимката да не личи добре за мен лично и т.н! Не обиждай веднага смешници,спамери и т.н щото ако се заобиждаме къде ще му излезе края-трябва да се биеме по реките и прочие :D Джао не са хубави тея неща-трябва да се уважаваме във форума! Виж как приятелски те наричам на галено Джао:D
Брат що се нервиш не те разбирам? Какво толкова се обиждаш от "спамер" - при положение че даже не те визирах теб :).
Който трябва ме познава- който не - не! Имам си причини :wink: .
Аз лично те уважавам - но не очаквах да се обидиш толко от спамер - и то при положение че го казах на майтап :) - и то не визирайки тебе...
А и аз за цяло лято това ми е първото ходене на реката, така че тепърва се надявам да качвам още снимки :wink: .
Айде не се обиждай и като дойдеш черпи по едно английско питие :drinkers:
И стига вече със спама - достатъчно глупости наговорихме!
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

jasonsmith написа:
DJONI RINGO написа:покажи се кой си-ела до реката както го правиме тука и се срещаме- Аз съм ангажиран човек -ти си в България и за цяло лято си сложил една риба!Ок голяма е наистина но според МЕН не е два килограма! Какво толкова е станало-може от снимката да не личи добре за мен лично и т.н! Не обиждай веднага смешници,спамери и т.н щото ако се заобиждаме къде ще му излезе края-трябва да се биеме по реките и прочие :D Джао не са хубави тея неща-трябва да се уважаваме във форума! Виж как приятелски те наричам на галено Джао:D
Брат що се нервиш не те разбирам? Какво толкова се обиждаш от "спамер" - при положение че даже не те визирах теб :).
Който трябва ме познава- който не - не! Имам си причини :wink: .
Аз лично те уважавам - но не очаквах да се обидиш толко от спамер - и то при положение че го казах на майтап :) - и то не визирайки тебе...
А и аз за цяло лято това ми е първото ходене на реката, така че тепърва се надявам да качвам още снимки :wink: .
Айде не се обиждай и като дойдеш черпи по едно английско питие :drinkers:
И стига вече със спама - достатъчно глупости наговорихме!
И аз те уважавам!Всички бой по Асен Продъджито:Dаз спамим щот нема от тука кво да покажем и кажем и просто си ме кара да дрънкам нещо си-е имам инфо за реката де,но едно е да чуеш,друго е да видиш и трето е да пипнеш! Секс по Асен :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

DJONI RINGO написа:Не искам да спамя просто ще дам мое мнение-Джао според мен рибата е не повече от 1.400 -1500 максимум! Много е ,,атлетичен,, така да се каже-риба в разцвета си ! Онези риби от 1.700-1800 нагоре са с друго телосложение -широки в средата с тумбести кореми или широки под главата по цялата дължина-това е мое мнение,такива са моите наблюдения от рибите които аз съм ловил и виждал и т.н:)Иначе рибата е много хубава и силна
Мисля че спора треаше да приключи е тука.Това е точния коментар!А иначе човек като скоро не е ловил голема риба и да я е мерил,винаги се лъже.Тая пролет беше скапана и немам много убави риби първата която хванах викам е тоя е 1.5кг екстра.Ма нали си ми седи кантара в раницата ,едно найлоново пликче от най-тънките дето тежи сигур 2гр хоп кило сто и нещо си.Загубил съм тренинг значи скоро не съм млатил повече от глиганите.Иначе си имам мерка лакътя ми е 47см и 1.3кг-1.5кг обърнато в скобар.Желая много лакътници на всички ви и по малко заяждане!!!
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

chokoboy написа:Желая много лакътници на всички ви и по малко заяждане!!!
Е това е истината. Тези риби са си голяма тръпка и дали е кило или две кефа си е на макс.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Тука направо си станахме меко казано близки ! Всеки ден си пишеме-кога любовно,кога малко по остро,но в крайна сметка всеки ден сме заедно! Уважавам ви всички и ви пожелавам емоции!

Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

chokoboy написа:Иначе си имам мерка лакътя ми е 47см и 1.3кг-1.5кг обърнато в скобар.Желая много лакътници на всички ви и по малко заяждане!!!
Направих си труда да измеря размера на кърпата върху която е скубито- точно 65 см.
Изображение
По мои изчисления излиза около 50-52 см дължина. И въпреки това - не мисля, че можеш да направиш изчисления по размера на рибата само по нейната дължина..
Аз също спирам до тук, всеки да си прави сам за себе си изводите - аз пак твърдя, че рибата е 1.8-2 кг :wink:
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Начи махаш 5см от това че кърпата е набрана и отиваш на 1.5 макс 1.6кг.А както каза Марти не е и тумбест!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Друго е като одим по риби.Не се занимавам със сантиметри!!!
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Днес на невестино реката мътна но морунажа се е активизирал и направо е прИбиване. Ловят се и мренки около нормата, и ако поизбистри и скобари привечер. Аз лично си ходих на събора в Невестино бира скара и само погледнах. Наздраве и наслука!!! :drinkers:
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

DJONI RINGO написа:Тука направо си станахме меко казано близки ! Всеки ден си пишеме-кога любовно,кога малко по остро,но в крайна сметка всеки ден сме заедно! Уважавам ви всички и ви пожелавам емоции!
http://www.youtube.com/watch?v=ljR9IxvQZgE" onclick="window.open(this.href);return false;

..Тук всеки има и талант и възпитание на Гьоте
за всеки тук е оправдан един античен израз-"готин"...

Поздрави на всички готини с Щурците!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
tcekata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tcekata »

fishingman написа:Днес на невестино реката мътна но морунажа се е активизирал и направо е прИбиване. Ловят се и мренки около нормата, и ако поизбистри и скобари привечер. Аз лично си ходих на събора в Невестино бира скара и само погледнах. Наздраве и наслука!!! :drinkers:
По-нагоре е бистра, но едра риба не видях.

Изображение

Изображение
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

jasonsmith написа:
chokoboy написа:Иначе си имам мерка лакътя ми е 47см и 1.3кг-1.5кг обърнато в скобар.Желая много лакътници на всички ви и по малко заяждане!!!
Направих си труда да измеря размера на кърпата върху която е скубито- точно 65 см.
Изображение
По мои изчисления излиза около 50-52 см дължина. И въпреки това - не мисля, че можеш да направиш изчисления по размера на рибата само по нейната дължина..
Аз също спирам до тук, всеки да си прави сам за себе си изводите - аз пак твърдя, че рибата е 1.8-2 кг :wink:
Гена,
а това под кърпата риба ли е, или човек :o :lol:

Да вкарам и аз интрига- скобата може и да няма 2 кг, но е по-голяма от тази на Марти(снимката с Кърцата, при все че и тя е тупалка)Онзи риболов през август 2013 беше забележителен не толкова с големи риби, колкото с количество за 3-4 часа.Такова чудо не бях виждал и още не съм :shock:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

naskobo написа:Да вкарам и аз интрига- скобата може и да няма 2 кг, но е по-голяма от тази на Марти(снимката с Кърцата, при все че и тя е тупалка)Онзи риболов през август 2013 беше забележителен не толкова с големи риби, колкото с количество за 3-4 часа.Такова чудо не бях виждал и още не съм :shock:
Ахахаха, аре са да го видим Джонката!
Надявам се неделята да можа да отскоча да фана още некоя тупалка, тоя път ще взема домашния ел. кантар :drinkers:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

jasonsmith написа:
naskobo написа:Да вкарам и аз интрига- скобата може и да няма 2 кг, но е по-голяма от тази на Марти(снимката с Кърцата, при все че и тя е тупалка)Онзи риболов през август 2013 беше забележителен не толкова с големи риби, колкото с количество за 3-4 часа.Такова чудо не бях виждал и още не съм :shock:
Ахахаха, аре са да го видим Джонката!
Надявам се неделята да можа да отскоча да фана още некоя тупалка, тоя път ще взема домашния ел. кантар :drinkers:
Е нема Наско си е твой човек :D :D :D

Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Марто са ако си тука брато ... миналата година боб да яде :D :D треа си одене момци иначе шо риба има и расте ;)
под блг е супер на цвет и ново напрао така да е винаги !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”