Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колега,беше писал за сомчета на "Орландо", какви са (европейски,американски).Ако са европейски,има ли едри и разрешен ли е нощния риболов?SBANKOV написа:Опитай на Орландо, аз съм доволен от там и като условия и риболов.Popsy написа:Мерси за инфото колега, просто се чудя къде да отида около София! Миналата седмица на Суходол 15 платики и 2 хубави каракуди и едно зверско късане от нещо голямо.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
- kostura_24
- ще става разбирач
Някой да е посещавал скоро р . Църна бара?Преди 3 години се ловяха каракуди , червеноперки , бабушки по това време , а сега?
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

-
- научил се да хвърля
Колега от известно време следя постовете ти и забелязвам, че доста интересни места посещаваш, които аз не знам.kostura_24 написа:Някой да е посещавал скоро р . Църна бара?Преди 3 години се ловяха каракуди , червеноперки , бабушки по това време , а сега?
Ако споделяш и местоположението ще е перфектно

- kostura_24
- ще става разбирач
Имаш лс колега каквото те интересува ти отговарямborenceto86 написа:Колега от известно време следя постовете ти и забелязвам, че доста интересни места посещаваш, които аз не знам.kostura_24 написа:Някой да е посещавал скоро р . Църна бара?Преди 3 години се ловяха каракуди , червеноперки , бабушки по това време , а сега?
Ако споделяш и местоположението ще е перфектно

- koko_alfata
- новобранец
Този язовир се води Мраморския и е супер злеkostura_24 написа:Имаш лс колега каквото те интересува ти отговарямborenceto86 написа:Колега от известно време следя постовете ти и забелязвам, че доста интересни места посещаваш, които аз не знам.kostura_24 написа:Някой да е посещавал скоро р . Църна бара?Преди 3 години се ловяха каракуди , червеноперки , бабушки по това време , а сега?
Ако споделяш и местоположението ще е перфектноСтава на въпрос за реката която идва от яз.Волуяк барата и викат.Мислим с едно аверче другата седмица да пробваме там ама да каже някой запознат колега.

Колкото повече набира,толкова повече набира........
- kostura_24
- ще става разбирач
Язовира ми е ясен там много каракуда има аз питам за барата дето идва от него.Там имаше повече емоции.

-
- новобранец
Да поясна на колегите които незнаят.Язовира за който говорите,е изцяло построен на землището на село Мрамор от бившото текезесе в селото.От Волуяк в язовира се влива една бара в която е включен мръсния канал на селото,дефакто лайната.Затова рибата е толкова вкусна.Циганите които пасът крави около реката казаха,че ловът доста риба на ръце в реката.
-
- новобранец
Здравейте,можете ли да ми кажете къде около София мога да направя добър риболов на плувка няма значение платено или не.
- Баш Щукар
- ще става разбирач
Долни Богров - има едри шарани - най-близо до София, може да направиш добър риболов.ivansmolichki написа:Здравейте,можете ли да ми кажете къде около София мога да направя добър риболов на плувка няма значение платено или не.
Привет колеги мисля утре да посетя казичане ските някои да е ходил скоро да сподели на какво кълве? Какви захранки се ползват?мисля на дъно да ловя благодаря на всички отзовали се.
- kostura_24
- ще става разбирач
Някой нещо за Чепинци и може ли с кола да се стигне до гьола , че гледам асфалтирали са пътя. 

Последно промяна от kostura_24 на Съб Авг 16, 2014 9:07 pm, променено общо 1 път.

- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Следобяд се разходих до яз. "Огняново". Лових около три часа на устието след с. "Голема Раковица". Използвах основно директна 6-ца, в определени моменти за кратко и директна 5-ца - този път без особен успех, два пакета храна и шепа червейчета. Успях да излъжа над 30 костура, десетина уклея и доста слънчевки. Костурите бяха една идея по-едри от миналогодишните.
-
- научил се да хвърля
Здравейте, колеги как е положението на Челопечене?
Места и какъв риболов върви
Места и какъв риболов върви
Колеги къде се намира гьола Орландо и дали мога да стигна до него с доста нисък автомобил. Благодаря и на слука 

Здравейте може ли да ми дадете някакво инфо за яз. Огняново . Благодаря