Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Следобеден Релакс на езерото Казабланка.
- indalo
- фен клуб-скобар
Следобеден Релакс на езерото Казабланка.
Отдавна си бях решил да го посетя с цел начесване на крастата, и днес след разговор със собственика и покана от негова страна не се двоумях, натоварин багажа и след 7 минути бях там. Изчаках 10на минути да пристигнат съдържателите, отклщчиха го и попаднах в рая. Нема друго такова красиво място на 5 мин. от нас , може да се каже в самия Перник.
И следва настаняване, разпъване, щеката на 11 м. Линия 0.7 гр., повод 0.12, кука дренан 12ка, бело хидро. Стръв царевица, бел, торен, гранули и леб, пресен леб, който впоследствие се оказа най добрата стръв и то не случайно. Щефа на гйола храни предимно рибите с хляб и те така са научени, въпреки че хванах рибки на всичко.
СЕга малко за обитателите на езерцето. Има 4 ри поколения шаранчета на първоначално пуснатите повече от 100 шарани килниции няколко десетки по големи майки, 1 амур, есетра и поне около 300 лина, повечето около 200ш300грама, но и от тях има риби между кило и две, и точно 52 мренки, пуснати от мен по желание на собственика.
Рибките са много борбени и въпреки че повечето бяха дребни шаранчета и линчета кефа ми беше пълен. Излъгаха се и 3-4 риби. около и над килото.
Определено препоръчвам. сега и малко снимчоци.

Това от мен за сега. Другио пат па, както казва един многоуважаван от мене колега.
И следва настаняване, разпъване, щеката на 11 м. Линия 0.7 гр., повод 0.12, кука дренан 12ка, бело хидро. Стръв царевица, бел, торен, гранули и леб, пресен леб, който впоследствие се оказа най добрата стръв и то не случайно. Щефа на гйола храни предимно рибите с хляб и те така са научени, въпреки че хванах рибки на всичко.
СЕга малко за обитателите на езерцето. Има 4 ри поколения шаранчета на първоначално пуснатите повече от 100 шарани килниции няколко десетки по големи майки, 1 амур, есетра и поне около 300 лина, повечето около 200ш300грама, но и от тях има риби между кило и две, и точно 52 мренки, пуснати от мен по желание на собственика.
Рибките са много борбени и въпреки че повечето бяха дребни шаранчета и линчета кефа ми беше пълен. Излъгаха се и 3-4 риби. около и над килото.
Определено препоръчвам. сега и малко снимчоци.

Това от мен за сега. Другио пат па, както казва един многоуважаван от мене колега.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- azareus
- ще става разбирач
Re: Следобеден Релакс на езерото Казабланка.
Красота! Това място определено си заслужава!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- hshopov
- разбира нещата
браво,браво!!!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
-
- фен клуб-скобар
Добър риболов, браво!
-
- вече хвърля и на тежко
Ще разясниш ли малко за това езерце
Къде се намира точно в Перник и как се стига от София,а също и за регламента и работното време?Може ли всеки да ходи и т.н.

- Баш Щукар
- ще става разбирач
Браво, Иво! Задължително ще го посетя!
Кефа и релакса там явно са пълни, а и като гледам каква красота е!! 

- indalo
- фен клуб-скобар
Ето линк: http://www.restaurant-casablanca.eu/eze ... azablanka/" onclick="window.open(this.href);return false;
По принцип е нужно първо по телефона да се уточните, защото не е отворено непрекъснато. 10 лв. за риболов, плюс ако взимаш риба се плаща отделно, има опции за ползване BBQ и т.н.. Трябва да се влезе пъро в Кв. Църква , това е първия квартал на Перник от ляво , Там след училището 3 прека на дясно, минава се през едно мосче, венага наляво и по пътя до къщите, пада се от ляво и трябва да се гледа внимателно, че може да го испуснете.
По принцип е нужно първо по телефона да се уточните, защото не е отворено непрекъснато. 10 лв. за риболов, плюс ако взимаш риба се плаща отделно, има опции за ползване BBQ и т.н.. Трябва да се влезе пъро в Кв. Църква , това е първия квартал на Перник от ляво , Там след училището 3 прека на дясно, минава се през едно мосче, венага наляво и по пътя до къщите, пада се от ляво и трябва да се гледа внимателно, че може да го испуснете.
Чудя се луд ли съм или не съм.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Като чета за броя на обитателите и гледам пълният ти живарник ... ти си ги изловил всичките бе човек!
Браво!Наистина е красиво!

Браво!Наистина е красиво!

- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Една дума...РЕЛАКС

Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?