Ропотамо

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

searnox
ще става разбирач
ще става разбирач

Ропотамо

Мнение от searnox »

Колеги, отивам на море в Созопол и се чудя дали да взимам такъм за сладководен риболов. Имам спомен, че там Ропотамо е резерват но не откривам инфо за потвърждение. Има ли някоя отсечка на реката където риболова е разрешен? Ако не има ли въопще къде да риболовствам сладководно наоколо?
lyudmil75
новобранец
новобранец

Re: Ропотамо

Мнение от lyudmil75 »

Взимай ги за Ропотамо незнам ама на плаж Златната рибка има една река която свършва почти до морето та в тази река има много изненади :wink: носи си пресен хляб за стръв и си ти
Миналата година събрах целия плаж там :lol:
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

ЗА Ропотамо ако не се лъжа е разрешен участъка от моста по пътя за Приморско нагоре.Това е според тазгодишната заповед на министерството..а към морето от моста е забранено...но въпреки това мисля.че няма кой знае какво в тази река за ловене.Относно "Равадинска река".. на плажа на златна рибка канала съм изненадан .че освен жаби има и таранки (оживяли и оцеляли) вътре!...от Созопол съм но не съм си направил труда да я проверя. :) Далеч по-интересно би ти било като дестинация-язовира в Черноморец и трите язовира в Равадиново или пък морски риболов на платерини на боруна в Созопол както и на пристанището ако все пак решиш да пробваш морски риболов..че малко Созопол и речен риболов не ми звучи. :wink:
lyudmil75
новобранец
новобранец

Мнение от lyudmil75 »

Проверия освен таранки има и голями кленове и някои друг шарко плюс много костенурки има и някакви морски рибки ама неможах да излъжа някоя да видя какви са само ме дразнеха на повархноста минаваха на големи пасажи
Аватар
diavolo666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от diavolo666 »

ivalpetkov написа: Далеч по-интересно би ти било като дестинация-язовира в Черноморец и трите язовира в Равадиново или пък морски риболов на платерини на боруна в Созопол както и на пристанището ако все пак решиш да пробваш морски риболов..че малко Созопол и речен риболов не ми звучи. :wink:
Това някакви рибарници ли са?Вьобще,ако може нещо повече за вьпросните язовири :)
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

За да не звучи като реклама или нещо подобно имаш лично съобщение колега :)
Аватар
bogno
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bogno »

Колкото до Равадиновските,май са платени,а на златна рибка,каракуда бол ама мерише на тиня зверски.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”