Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Да ,пак е нещо ,отколкото нищо
Нямат километър/580м./но пак са много и с гадно око,малко.Някое заведение е искало да си осигури риба за пържене ,но тоя път греда 

Всичко може,но не всеки го можe.

То иде некакъв вятър май за всички,не ми е ясно кой са доброволците?Но се досещам и мрежите на кой са.
Ресторанта на стената е отворен

До сега де бяха.Фризерите са пълни.

Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Варя житото и царевичка утре до 12 да видим какво ще направя поредното капо или нещо по така ,да видим преди буря кълве ли 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- Menkata
- фен клуб-скобар
И в крайна сметка намръзнах се наклатушках се,че и тегава работа ама пък си починах ето такаMenkata написа:Варя житото и царевичка утре до 12 да видим какво ще направя поредното капо или нещо по така ,да видим преди буря кълве ли

Лежим си и си къцаме литровки

Тез гадове станали по кило

Не се лъжете че август аз тръгнах по къс ръкав сутринта и къси гащи и такъв студ брах с вятър наложи се да се преметна спасителната жилетка

Негледайте колко съм намръщен то от вятъра и облаците над мен.
Еи ви и от другите литровки

Еми това е рибата искаше много фин такъм не вярвах че ще ми се наложи да сложа 0.08 флурокарбон,във водораслите е страхотна мъка и късания.Риболов до 12 и 30 ,започна да кълве към 10

- MITKO70
- кандидат преподавател
Хубаво селфи си направил Менка
Така е,труден риболов тази година,но пак си изкарал от добрите караконджули

- paolodn
- научил се да хвърля
Здравейте, продавам парцел граничещ с водата на язовир Сопот до вилата на австриеца в местността Башов рът, точно на пътя от мугурицата.Мястото е 3053 кв.м. с голяма площ към водата.За повече информация на pavel_naydenow@yahoo.com
Всеки шут отзад е крачка напред!
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги искам да попитам как е положението на яз. Сопот.
Удобните места, лесно достъпни за леки коли, както и какъв риболов върви.
Дали си струва да се отиде без преспиване. От София съм.
Имам предвид намирането на място.
Благодаря!
Благодаря!
- Menkata
- фен клуб-скобар
Места има колкото искаш,навсякъде е проходимо,риболов няма...то и за това има местаborenceto86 написа:Здравейте колеги искам да попитам как е положението на яз. Сопот.
Благодаря!

-
- вече хвърля и на тежко
Не е точно така, днес баща ми са били на дигата на рибарника - доволно платики 25-30 см и костури на рибета. Утре и аз отивам и ще докладвам по-подробно!
- Menkata
- фен клуб-скобар
Тея сантиметри ги нямате за нищоivan_tsochev написа:Не е точно така, днес баща ми са били на дигата на рибарника - доволно платики 25-30 см и костури на рибета. Утре и аз отивам и ще докладвам по-подробно!

Абе баш си е така, аз миналата седмица, точно срещу теб с лодката от дигата на рибарника, до 14 часа риболов и се вдигнахме да си ходим защото ме заболЕ рамото от засичане и вадене. Да нямах платика над 30см, няколко червенопери и 1 мини костур, но толкова много риба скоро не бях ловил никъде. Та занимавка има, от там нататъкк всеки си знае претенциите какви риби ще лови. Аз лично нямам нерви да се заминавам с дънни, лодки, тон царевица , разпъване и т.н. и за това си се радвам че изобщо има какво да кълве. Айде поздрави и ще се видим тази седмица пак тамMenkata написа:Тея сантиметри ги нямате за нищоivan_tsochev написа:Не е точно така, днес баща ми са били на дигата на рибарника - доволно платики 25-30 см и костури на рибета. Утре и аз отивам и ще докладвам по-подробно!Я пусни някоя снимка
костурчетата са по 1 пръстче ,а платичките едва ли минават 15 см ,е да може една две да минават 20-те
30 см платика е към кг кг и нещо.Аз от лодката едва хващам по 2-3
.Ама то това риба ли е на фона на 15 кг амури които подскачат отвреме на време

И само да добавя, всички риби си плуват обратно където им е мястото

КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Менка, съжлаявам, че не нося апарата с мен си, когато сме на далело от колата, че ми е прекалено много циганията, но наистина бяха много яки костурите вчера също в най-големия вятър излязоха, платики по-малко заради вятъра, но костури доволно на стръв малка рибка.
Днес на стената на рибарника тегав риболов - платики и перки. До мен един колега добре се справи с платиките на торен от към страната на канала. Язовира спада.
- MITKO70
- кандидат преподавател
За съжаление язовира все повече ще се превръща в плувкаджииски ,това ще се лови.Събота-неделя бях там, при моите хора,но нещата са трагични.За 14 дни няма пипане на голяма риба,само колега ,познат, по наша препоръка застана на едно място до нас,и имаше късмет ,извади хубава риба-18,600кг.Но това за толкова време си е нищо.Играят единични големи риби,но са много намалели.Чух и поредния случай за бракониерство през миналия есенно-зимен сезон.Хора идващи от 100 км. са извадили близо 2 тона риба през сезона на безстопанственост ,охрана на язовира,е какво да очакваме.Не ми се мисли пък какво е ставало от към Лесидренско,гората ,явно си е истина това което сигнализираха колегите от района през зимата.Еми каквото дойде,ще чакаме да дойдат по -добри времена,хора който ще го охраняват,ще ги интересува язовира ,не само за облаги
Язовира спада нормално .

Тъжно, много тъжно. Случка от миналата седмица - Голяма Желязна центъра, виждам се с приятел, лаф, приказка, става въпрос за риба. Той - ааааа наща сопотска платика много вкусна! Аз - ти па кога хвана въдица? Той - ква въдица бе, ти луд ли си, в село 10км мрежи, аз със въдица...!!! Аз - ......!!!!.....!!!!......!!!!.
И те така!
И те така!
КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!