Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Риболов на лефери
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Риболов на лефери
За Аладжа банк от вчера:сутринта са взели по 4-5 леферчета, вечерта от 18.30 до 20.30ч. 10 лодки без удар, от там по посока яхтеното на Златните около 30 минути до 21 часа, 2-3 пъти минахме през нещо но риба не сме извадили! Къде са хващали не знам. Между другото като наближихме буната се появи повече ем и се видяха повече едри риби,но дали бяха лефери.................
И аз казвам, че вчера вечерта я нямаше бях там . Ако говорим преди няколко дни сутринта е имало, но ден с ден е различно . Сега може да е там утре да я няма.
-
- новобранец
Вчера пред Фичоза и Паша Дере на влачене на плитко-газещ воблер 12 циганки .... Имахме един удар с огъване, аванс и късане .... На сонара пасажи от ува и хамсия....
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Със синия ВАРАН ли бяхте?cpt_nick написа:Вчера пред Фичоза и Паша Дере на влачене на плитко-газещ воблер 12 циганки .... Имахме един удар с огъване, аванс и късане .... На сонара пасажи от ува и хамсия....

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
Zander.....КИРО написа:Със синия ВАРАН ли бяхте?cpt_nick написа:Вчера пред Фичоза и Паша Дере на влачене на плитко-газещ воблер 12 циганки .... Имахме един удар с огъване, аванс и късане .... На сонара пасажи от ува и хамсия....

El Pescador написа:За тези само дето четат тук и после нищо не пишат ,да им кажа че лефер има ,и на Алажа Банк му разказват игрите ,и на воблер и на мрежи !!!!
Чак да му разказват играта пък недей,вземат по някоя риба но това не е разказване на играта а и от няколко дена в регион Бяла е много по резултатно

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- новобранец
Вчера,и ние влачихме там-нищо-даже удар нямахме.После отидохме пред Камчия и на 20-22метър-мешан сафрид и по около десетина циганки на сафриденото чепареcpt_nick написа:Вчера пред Фичоза и Паша Дере на влачене на плитко-газещ воблер 12 циганки .... Имахме един удар с огъване, аванс и късане .... На сонара пасажи от ува и хамсия....
- radoadvokat
- ще става разбирач
Като чета постовете на някой колеги се триумя аз там ли съм бил не съм ли? За Аладжата, де! Едните викат, че я скъсват, другите, че десет лодки били капо!!! Аз пък си мисля " и двете дядо попе, и двете"
Инак аз съм от тези дето четът, и за това си имам основателна причина. Но не ми се обяснява, едва ли някой ще вдене!
Ииии поздрав за всички които си мислят, че като ти се качат на воблера и ще хванат. И на оня десетия дето девет лодки пред него влачат север юг, той решава, че неговите риби са на изток запад!
Инак аз съм от тези дето четът, и за това си имам основателна причина. Но не ми се обяснява, едва ли някой ще вдене!
Ииии поздрав за всички които си мислят, че като ти се качат на воблера и ще хванат. И на оня десетия дето девет лодки пред него влачат север юг, той решава, че неговите риби са на изток запад!
- atanasov1589
- ще става разбирач
Днес завъртях капото пред Аладжата
Утре малко по на Юг

Утре малко по на Юг

- radoadvokat
- ще става разбирач
Днес наистина рибата беше кът. Появи се за има няма 10-на минути.atanasov1589 написа:Днес завъртях капото пред Аладжата
Утре малко по на Юг
-
- новобранец
днес само една циганка
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
потвърдено инфо за циганки в района Бяла-Шкорпиловци
Верно имаше онзи ден една лодка, която влачеше перпендикулярно на другите и мислех.... а това някъкъв нов метод ли е
някой вдяват radoadvokat това, което преди работеше добре сега не ще поне за мен де. Трябват нови проби с нови играчки.

- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Между Бяла и Шкорпеловци вчера излезе някое и друго цигане.
- radoadvokat
- ще става разбирач
Ами това го има всеки денMARLIN написа:Верно имаше онзи ден една лодка, която влачеше перпендикулярно на другите и мислех.... а това някъкъв нов метод ли енякой вдяват radoadvokat това, което преди работеше добре сега не ще поне за мен де. Трябват нови проби с нови играчки.

Инак играчките са си същите:)