Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Ивайловград
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Язовир Ивайловград
Колега с директния трудно ще падне голямо забавление, но не е изключено. Има една местност - Нивата - добре е за бивак, дъното е полегато и има доволно риба - костур, бяла риба, едра каракуда (излизат и такива над 1кг), клен, червеноперка и др. подобни. Моят съвет е ако наистина ти се ходи там, според мен няма да сбъркаш, защото мястото е уникално, вземи си рачило и пробвай на рибки за хищник, дава доволно от брега, ако хищника не е активен слагай царевица и пробвай едрата каракуда. Каракудата иска стабилно хранене. Ако ти се намират дънни въдици на дъно на рибе излизат много прилични костури, кефали и от време на време някое сомче. Можеш да пробваш и шарана, но това място - Нивата не е шаранджийско. Това е от мен - наслука и чакаме репортажаnxx написа:Здравейте колеги тази година твърдо реших да прескоча онази мръсна дупка морето и да се отдам на риболов! спрях се на язовир Ивайловград никога не съм посещавал този водоем, та за това се обръшам към вас за малко помощ. препорчаите някое местенце подходящо за бивак, основно ще ловя с директен 8 м. благодаря предварително.

Кои са подходящите места за шаран? Нивото високо ли е ?
нивото е много ниско
колеги някой ходил ли е скоро да даде малко инфо,мисля да отида на митничарския и да тьрся шарко всякаква информация ще ми е от полза