Язовир Ивайловград

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

milenminds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Язовир Ивайловград

Мнение от milenminds »

nxx написа:Здравейте колеги тази година твърдо реших да прескоча онази мръсна дупка морето и да се отдам на риболов! спрях се на язовир Ивайловград никога не съм посещавал този водоем, та за това се обръшам към вас за малко помощ. препорчаите някое местенце подходящо за бивак, основно ще ловя с директен 8 м. благодаря предварително.
Колега с директния трудно ще падне голямо забавление, но не е изключено. Има една местност - Нивата - добре е за бивак, дъното е полегато и има доволно риба - костур, бяла риба, едра каракуда (излизат и такива над 1кг), клен, червеноперка и др. подобни. Моят съвет е ако наистина ти се ходи там, според мен няма да сбъркаш, защото мястото е уникално, вземи си рачило и пробвай на рибки за хищник, дава доволно от брега, ако хищника не е активен слагай царевица и пробвай едрата каракуда. Каракудата иска стабилно хранене. Ако ти се намират дънни въдици на дъно на рибе излизат много прилични костури, кефали и от време на време някое сомче. Можеш да пробваш и шарана, но това място - Нивата не е шаранджийско. Това е от мен - наслука и чакаме репортажа :) ако не се разубедиш да отидеш.
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

Кои са подходящите места за шаран? Нивото високо ли е ?
kamson
новобранец
новобранец

Мнение от kamson »

нивото е много ниско
to6o_03
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от to6o_03 »

колеги някой ходил ли е скоро да даде малко инфо,мисля да отида на митничарския и да тьрся шарко всякаква информация ще ми е от полза
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”