Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Анулиране, отказване от спечелин търг в ebay
Модератор: dantho.mihov
- m65
- вече хвърля и на тежко
Анулиране, отказване от спечелин търг в ebay
Здравей те. Участвах в търг за три риболовни макари, като спечелих и трите. Платих едната (най-скъпата), но неочаквано получих здравословен проблем. Вследствие на който не мога да си позволя да платя другите две. Тъй като съм зле с английският чрез Google преводач писах на продавача, но явно не можем да се разберем. Получих съобщения че трябва да платя до 26.08.2014г. Но както споменах парите определени за тези макари ще отидат за изследвания и лечение. Това ми е първо участие на търг в ebay, и за зла участ се случи проблем. Какво ще ме посъветвате да предприема.
Благодаря Ви предварително за съдействието при решаването на този проблем.
Благодаря Ви предварително за съдействието при решаването на този проблем.
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек
Re: Анулиране, отказване от спечелин търг в ebay
ами трябва да платиш - там не е като в БГ - като кажеш нещо трябва да си държиш на думата. С ибей няма да се разбереш - вариянта е да се разберете с продавача и да маркира макарите като платени за да не те занимават постоянно от ибей. След това той си прави нов търг и ги пуска наново, но всичко зависи от него.
- m65
- вече хвърля и на тежко
А какво да избера от падащото меню. Не виждам нещо подобно на моят случай.rap66 написа:Best Offer Cancellation
"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо." К. Иричек
- nocalled
- научил се да хвърля
просто не плащаш, пич
и си измисли по-добро оправдание от това, което си посочил тук.
като ти гледам аватарчето, все си мисля, че поназнайваш английския, но както кажеш.
като ти гледам аватарчето, все си мисля, че поназнайваш английския, но както кажеш.
you'd better run...
- m65
- вече хвърля и на тежко
Най е лесно да не плащам, пич. Но не искам по този начин. И тъй като не съм запознат с тънкостите и взаимоотношенията с и в ebay, не искам да навредя на продавача реших да потърся помощ от такива които имат опит в тази сфера. Английски "поназнайвам" от чичко Google по следният начин:nocalled написа:просто не плащаш, пич
- Ето какво съм написал посредством

free photo hosting
- Ето и какво съм писал на продавача, едно към едно от гугъл преводача.

photo hosting
Ако това е поназнайване здраве му кажи.
Аватарът ми не мисля че е определящ дали зная английски, или не. Аватарът ми може да е на Lenovo, което не значи че поназнайвам китайски.
П.П. Не мисля че някой в този форум го засягат и интересуват моите проблеми, заради които не мога в поставеният от ebay срок да платя останалите две макари, но щом така поставяш въпроса, ще обясня.
От няколко дни изведнъж започнаха да ми се появяват червени петна по тялото, които наподобяват ухапване от комар. Които след около два - три дни нарастват и се превръщат в ето това:

imag
За една седмица по различни лекари платих излишно (според мен) немалко пари. Като едната диагноза е, че причината е от гъбичка причинена от животно. Другата е, че това е псориазис. За едната диагноза пих едни медикаменти, за другата коренно различни. Като ефектът е нулев.
Сега съм си записал час за преглед при професор доктор Димитър Константинов Господинов доктор на медицинските науки в клиниката по кожни и венерически болести в Плевен. Колегите от Плевен могат да те уверят съществували такава клиника и такова лице. Казаха ми първоначално да приготвя три цифрена сума за преглед и тестове.
Е те точно заради това не мога да си позволя да платя тези макари.
Сега доволен ли си колега nocalled
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
Пич най-добрия начин е да се разберете с продавача, за да не те докладва. Предложи му някой $ като компенсация да му платиш таксите или с този малък рейт, може да те спрат временно от надавания. По-лошо от това няма да стане.
- m65
- вече хвърля и на тежко
Нали това се опитвам да направя. Четири пъти му писах, но не отговаря. Дали ще стане по-лошо или не за мен не е от значение. Исках по някакъв начин да избегна тези прословути такси които трябва да плати заради мен. Чувствам се неудобно че може да му създам проблем, но като не отговаря... А и как да формулирам предложението си за "подкуп".preparatos написа:Пич най-добрия начин е да се разберете с продавача, за да не те докладва. Предложи му някой $ като компенсация да му платиш таксите или с този малък рейт, може да те спрат временно от надавания. По-лошо от това няма да стане.
- gorskia
- научил се да хвърля
Ако си я спечелил на добра цена по добре я купи и после я продай .
Така ще си коректен към продавача а пък някой друг ще се радва на макарата .
При хубава цена се нареждам първи за закупуването и ако я платиш .
Поздрави и бързо излекуване .
Така ще си коректен към продавача а пък някой друг ще се радва на макарата .
При хубава цена се нареждам първи за закупуването и ако я платиш .
Поздрави и бързо излекуване .
Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо.
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!