Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- glarusa
- кандидат преподавател
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Бях там преди около две седмици, много вдясно от стената. Риба никаква не видях да се изкарва. Иначе откъм джетове и плажуващи се усещаше изобилието.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
milenminds написа:Скоро не съм ходил, но преди 2-3 месеца беше пълна скръб каракуда и нищо друго. Колега ако питаш мен не се лъжи. Първо водоема е с големината на леген, второ - риба почти няма. Излизаше преди дребен шаран, сега и него го няма. Ако ти се лови каракуда, пали към свободния Волуек с кука 12 или 14 на тесто ще си направиш страхотен кеф.Popsy написа:Здравейте колеги, интерсува ме къкво е положението на платения гьол на Волуяк заслужава ли си ходенето. Благодаря
- kostura_24
- ще става разбирач
Току що се прибирам от Чепинци.От 8:00 до 14:00 десетина рибета костурчета , червеноперки и 2 уклея.Като цяло слаба работа.На връщане минахме през р.Лесновска близо до моста рибета има ама нещо не бяха гладни.Пробвахме на блесна , воблер , но нямахме успех.Тези дни пак ще сме на Лесновска р. и може ли да ми кажете къде да търсим клен или щука (ако има такава защото съм чувал , че има) около Чепинци,Челопечене или Световрачене да пробваме по реката?Благодаря предварително.Наслука. 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

Здравейте,приятели.
Някой има ли инфо за Пожарево? Какво е положението? Лови ли се? Какво се лови
? Такси и условия?
Ще съм ви благодарен
Някой има ли инфо за Пожарево? Какво е положението? Лови ли се? Какво се лови

Ще съм ви благодарен

-
- вече хвърля и на тежко
Колега, риба се лови. Има промишлени количества каракуда, която не дава никакъв шанс на другата риба във водоема да атакува стръвта. Иначе условията са 10 лв на пръчка за 24 часа и каквото си хванеш взимаш. излиза шаран, амур (малко е все още) и сомчета. Ловят се основно на плувка.wassim написа:Здравейте,приятели.
Някой има ли инфо за Пожарево? Какво е положението? Лови ли се? Какво се лови? Такси и условия?
Ще съм ви благодарен
Като стрела си !milenminds написа:Колега, риба се лови. Има промишлени количества каракуда, която не дава никакъв шанс на другата риба във водоема да атакува стръвта. Иначе условията са 10 лв на пръчка за 24 часа и каквото си хванеш взимаш. излиза шаран, амур (малко е все още) и сомчета. Ловят се основно на плувка.wassim написа:Здравейте,приятели.
Някой има ли инфо за Пожарево? Какво е положението? Лови ли се? Какво се лови? Такси и условия?
Ще съм ви благодарен

Благодаря !
Супер

-
- разбира нещата
Здравейте колеги!
Някой има ли инфо за Габра-тараторското? Какво е положението? Лови ли се? Какво се лови
? Такси и условия?
Ще съм ви благодарен
Някой има ли инфо за Габра-тараторското? Какво е положението? Лови ли се? Какво се лови

Ще съм ви благодарен

Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- kostura_24
- ще става разбирач
Сега се връщам от р.Лесновска до Чепинци.За 3 часа 3 мрени и 1 откачена.Минахме после да видим какво е положението на Чепинския ама там още по-зле , никой нищо.Тези дни мислим да ходим на Санчо Панса - Негован..как върви риболова там някой да знае и на какво ? .. 

- bogno
- вече хвърля и на тежко
Санчо панса не знам но на чепинския в събота стана риболов-20-тина добри уклея,1платичка към 22-23 см.(и още 5,6 по дребни рилизнати),1щука към кило и 2 костура..Явно ден с ден не си приличат.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
- SBANKOV
- ще става разбирач
Няма никакъв проблем с автомобила едва ли си по нисък от мен, на разклона за Негован има голям портал вътре е паркинга.Popsy написа:Колеги къде се намира гьола Орландо и дали мога да стигна до него с доста нисък автомобил. Благодаря и на слука
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- SBANKOV
- ще става разбирач
През изминалата събота и неделя посетих един водоем в село Марица - Долна Баня/май се води в софийска област
/ та и двата дни си играх а хвърлям железа и пвц ама нищо не удари, местните ловяха костури педарки на рибе на плувка, а един младеж извади и кефал около 600гр . на блесна, там за първи път видях слънчак на воблер и бая яки слънчаци има в язовира, единя го гледах беше колкота дланта ми. Да ти стане кеф слънчаци да дърпаш
Иначе прекрасен водоем, дълбок, чист, доста тих за съжаление охраняем.
Снимки няма, че нещо не ми се отдава да ги качвам.

Иначе прекрасен водоем, дълбок, чист, доста тих за съжаление охраняем.
Снимки няма, че нещо не ми се отдава да ги качвам.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
на това пълнолуние с двма приятели го разбихме на казичене (ски влека)bono2 написа:Това пълнОлуние ни разказа играта.....навсякъде се пие КапОчино тия дни![]()
- ако някои е записал нещо нека се похвали - ще е интересно
като резултата беше следния :
13-шарана 1-2.5 кг
2-толупа 4.200 кг и 5.900 кг
и 6 късания на амур
бонус 1 каналян около кило
сигурно съм бил там /точно преди пълнулунието/ - щото точно там всички спаха вечерта
- kostura_24
- ще става разбирач
Да попитам "Плажа" Световрачене има много хубави места и ми се ходи там с нощувка , там през нощно време какво може да се хване и има ли големи риби?